Olgo, jestem z rewizytą. Przejrzałam cały wątek. Jesteście niesamowici!!!! Podziwiam, a dalie masz cudne. Zadbaj o nie szczególnie, bo warto rozmnożyć
 Olgo, jestem z rewizytą. Przejrzałam cały wątek. Jesteście niesamowici!!!! Podziwiam, a dalie masz cudne. Zadbaj o nie szczególnie, bo warto rozmnożyć  Zniknęłaś!!!! Czy wszystko w porządku?
 Zniknęłaś!!!! Czy wszystko w porządku? 

Olgo, jestem z rewizytą. Przejrzałam cały wątek. Jesteście niesamowici!!!! Podziwiam, a dalie masz cudne. Zadbaj o nie szczególnie, bo warto rozmnożyć
 Olgo, jestem z rewizytą. Przejrzałam cały wątek. Jesteście niesamowici!!!! Podziwiam, a dalie masz cudne. Zadbaj o nie szczególnie, bo warto rozmnożyć  Zniknęłaś!!!! Czy wszystko w porządku?
 Zniknęłaś!!!! Czy wszystko w porządku? 

.
 . , czy ona ma coś wspólnego z amstafem?
 , czy ona ma coś wspólnego z amstafem? 
 już przebieram nóżkami
 już przebieram nóżkami  

, powodzenia
 , powodzenia  

W tym roku spróbuję z donicami, może tam nie dotrą
 W tym roku spróbuję z donicami, może tam nie dotrą

podziwiam wasze od około roku ale od niedawna postanowiłam sie tu zadomowić na dobre.Jestem "zielona" jezeli chodzi o dodawanie postów , komentarzy fotek itp ale dopiero "raczkuje" w tym temacie. Wiele cennych uwag wyczytalam na tym forum, wiele podpatrzylam .Podziwiam Was za tworzenie czegoś z niczego
 podziwiam wasze od około roku ale od niedawna postanowiłam sie tu zadomowić na dobre.Jestem "zielona" jezeli chodzi o dodawanie postów , komentarzy fotek itp ale dopiero "raczkuje" w tym temacie. Wiele cennych uwag wyczytalam na tym forum, wiele podpatrzylam .Podziwiam Was za tworzenie czegoś z niczego  będe tu zaglądac częściej. Olu piekne piwonie cały szpaler ich masz są sliczne ja mam jedna i nie wiem czy zakwitnie w tym roku bo w tamtym nie kwitła
 będe tu zaglądac częściej. Olu piekne piwonie cały szpaler ich masz są sliczne ja mam jedna i nie wiem czy zakwitnie w tym roku bo w tamtym nie kwitła
Kasiu załóż wątek , jak nam pokażesz swoje królestwo będzie łatwiej doradzaćzuzola11 pisze:Witam. Mam na imię Kasia tez jestem na początku drogi "działkowej" Nabyłam ja 2 lata temu , byla zadbana jedyny minus to brak altanki
podziwiam wasze od około roku ale od niedawna postanowiłam sie tu zadomowić na dobre.Jestem "zielona" jezeli chodzi o dodawanie postów , komentarzy fotek itp ale dopiero "raczkuje" w tym temacie. Wiele cennych uwag wyczytalam na tym forum, wiele podpatrzylam .Podziwiam Was za tworzenie czegoś z niczego
będe tu zaglądac częściej. Olu piekne piwonie cały szpaler ich masz są sliczne ja mam jedna i nie wiem czy zakwitnie w tym roku bo w tamtym nie kwitła

jak wkleić link ze swoim wątkiem aby był widoczny dla innych i aby łatwiej było mnie wyszukac na forum
 jak wkleić link ze swoim wątkiem aby był widoczny dla innych i aby łatwiej było mnie wyszukac na forum
 Kasiu, zwróć się do Babuchny, Comci lub innego Moderatorka. To super ludzie i Ci pomogą. A piwonia, może za głęboko posadzona?
 Kasiu, zwróć się do Babuchny, Comci lub innego Moderatorka. To super ludzie i Ci pomogą. A piwonia, może za głęboko posadzona?