Mój ogród na fotografii cz. II
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii cz. II
Bogusiu u mnie lekka zima trochę śniegu ,ale cieniutko no i teraz -3,ale uważam że zdrowiej i dla roślinek bezpieczniej
Taka zima może być 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- any57
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
u nas wczoraj nasypało - dużo,bwoj54 pisze:u nas temperatura dodatnia...w nocy też...Kiepsko dla roślinek jeśli przyjdzie mróz...a śniegu ni ciut..ciut...
leży nadal bo cały dzień było lekko minusowa, w nocy było -6,
ale zapowiedzieli bardzo mroźny luty - oby był też śnieżny, bo potrzebna roślinom okrywa.
-
majka1971
- 500p

- Od: 31 sie 2012, o 14:07
Witaj Bogusiu po dłuższej przerwie.Spowodowane to było remontem przed świętami.
Święta u rodziny ,póżniej osiemnastka u siostrzeńca, sylwester u brata.
Młodsza córka mi chorowała 5 dni gorączkowała.Ale teraz już jest dobrze,więc mogę na bieżąco bywać na forum.We wcześniejszych postach pisałaś o ciemierniku.Ja mam zielonkawy ,jak jest łagodna zima to gdzieś w lutym kwitł.Teraz go ognik trochę zagłuszył.Zakupy nasion ciekawe.Pozdrawiam
Święta u rodziny ,póżniej osiemnastka u siostrzeńca, sylwester u brata.
Młodsza córka mi chorowała 5 dni gorączkowała.Ale teraz już jest dobrze,więc mogę na bieżąco bywać na forum.We wcześniejszych postach pisałaś o ciemierniku.Ja mam zielonkawy ,jak jest łagodna zima to gdzieś w lutym kwitł.Teraz go ognik trochę zagłuszył.Zakupy nasion ciekawe.Pozdrawiam
Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- rico62
- 500p

- Od: 19 lip 2010, o 20:45
- Kontakt:
Witam Bogusie
Dziekuje za odwiedzinki w moich niskich progach
Ja na raty oglądałem Twoje dokonania Ogrodniczo -Fotograficzne ;Bardzo Pieknie Ci wszystko wychodzi
, Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
,będę zaglądać i podziwiac Twoje Cudeńka,Pozdrawiam Rysiek 
Dziekuje za odwiedzinki w moich niskich progach
Ja na raty oglądałem Twoje dokonania Ogrodniczo -Fotograficzne ;Bardzo Pieknie Ci wszystko wychodzi
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Wtajcie moi wspaniali goście! Martwiłam się ,że już mnie nikt nie chce odwiedzać...
Elu!...a u mnie znowu od rana pada deszcz i temperatura dodatnia....powaznie zaczęłam się obawiać o swoje roślinki...
Andrzeju!.Twoje roślinki mają jako taką śnieżną pierzynkę...a u nas dodatnia temperatura i roślinki szaleją...i wcale nie dziwię się...ale jestem wręcz przerażona .
Majko! ....Twoje milczenie zaniepokoiło mnie, ale...przyjmuję wyjasnienia...jesteś usprawiedliwiona. Wczoraj otrzymałam przesyłkę z zamówionymi materiałami...a więc mogę rozpocząć prace. Będziemy w kontakcie.
Ryszardzie...miło mi,że jesteś u mnie z rewizytą...i dziękuję za miłe słowa. Obecność na FO uświadomiła mi , jakie błędy w kwestii ogrodowej dotychczas popełniałam i jakie zmiany powinnam wprowadzić....Zapraszam w kazdej wolnej chwili ... ja też z przyjemnością będę podpatrywała Twoje ogrodowe poczynania.
Aniu!...a gdzież Ty się
podziewasz... ? Miło mi,że zaglądnęłaś.

Elu!...a u mnie znowu od rana pada deszcz i temperatura dodatnia....powaznie zaczęłam się obawiać o swoje roślinki...
Andrzeju!.Twoje roślinki mają jako taką śnieżną pierzynkę...a u nas dodatnia temperatura i roślinki szaleją...i wcale nie dziwię się...ale jestem wręcz przerażona .
Ryszardzie...miło mi,że jesteś u mnie z rewizytą...i dziękuję za miłe słowa. Obecność na FO uświadomiła mi , jakie błędy w kwestii ogrodowej dotychczas popełniałam i jakie zmiany powinnam wprowadzić....Zapraszam w kazdej wolnej chwili ... ja też z przyjemnością będę podpatrywała Twoje ogrodowe poczynania.
Aniu!...a gdzież Ty się
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Witaj Bogusiu u mnie deszcz to już był teraz mam mróz i śnieg
i mam powojnika który za kwitł na parapecie jak pozwolisz to wstawię kiedyś jego fotkę u Ciebie
i mam powojnika który za kwitł na parapecie jak pozwolisz to wstawię kiedyś jego fotkę u Ciebie
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- bina12
- 1000p

- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- abcd
- 1000p

- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Jak tam ciemiernik ? U mnie nic z nim się nie dzieje do przodu 
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu, z przyjemnością odbywam rewizytę u Ciebie
potrzebuję trochę czasu, żeby wszystko przejrzeć, ale już teraz widzę bogactwo roślin i to, jak przyjazna atmosfera panuje w Twoim wątku 
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- bwoj54

Renatko...bardzo proszę ...wstaw fotkę powojnika...Niestety u mnie mgliście i pada deszcz...Forsycja jest na rozkwitnięciu...
Ewuniu/ bina12/witam ....to faktycznie nieciekawa sytuacja dla roślinek....sporo mrozu bez okrywy....miejmy nadzieję,że poprawi się lada dzień...Niesamowite anomalia pogodowe...
Elu...juz sama nie wiem, czy to z ziemi "wstydliwie" wyłaniają się kwiatki tego ciemiernika ...czy liście...Wybieram się "to to" obfocić ...ale na razie pada deszcz . Nie wiem dlaczego spore jego liście poczerniały.
...czyżby to z powodu przemrozenia....W ubiegłym roku były ładne, zielone z połyskiem przez całą zimę
Ewuniu/ gajowa/...miło mi Ciebie gościć w swoich skromnych progach. Proszę zagladaj w każdej wolnej chwili...będziesz mile widziana...Pozdrawiam cieplutko
Ewuniu/ bina12/witam ....to faktycznie nieciekawa sytuacja dla roślinek....sporo mrozu bez okrywy....miejmy nadzieję,że poprawi się lada dzień...Niesamowite anomalia pogodowe...
Elu...juz sama nie wiem, czy to z ziemi "wstydliwie" wyłaniają się kwiatki tego ciemiernika ...czy liście...Wybieram się "to to" obfocić ...ale na razie pada deszcz . Nie wiem dlaczego spore jego liście poczerniały.
Ewuniu/ gajowa/...miło mi Ciebie gościć w swoich skromnych progach. Proszę zagladaj w każdej wolnej chwili...będziesz mile widziana...Pozdrawiam cieplutko
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54

Kochani! dla poprawienia nastroju oraz naładowania pozytywną energią odwiedzających mnie gości kilka zdjęć z minionego sezonu ..../u mnie ciągle pada...oczywiście...deszcz/

-- 8 sty 2013, o 15:34 --

-- 8 sty 2013, o 15:34 --

- bwoj54

- maria.k55
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 16:06
Witaj Bogusiu - pokazałaś fotkę żółtego liliowca, może znasz jego nazwę?, pytam, bo ja mam chyba takiego samego ale u mnie bez nazwy i figuruje jako NN. Pozostałe fotki miodzio, rzeczywiście pozytywna energia z nich płynie.
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Oooo takie zdjęcia lubię !!!