Ogródek Agness
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Agness
Maj to chyba najpiękniejszy i najbardziej pachnący miesiąc w roku, zawsze mówię, niech trwa wiecznie
miłego tygodnia 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu cieszę się bardzo, ze już jesteś i że z łapkami lepiej. Pomalutku całkiem dojdą do zdrówka
Ewuniu mam nadzieję, że efekt będzie ciekawy, drewno i wiklina to moje ukochane materiały i dlatego otaczam się nimi z każdej strony
Małgoś mam nadzieję, że dziś już lepiej spałaś...... odsypiaj w dzień, bo szkoda zdrówka.....
Madziu tarasu faktycznie nie pokazywałam, jakieś drobne elementy przy okazji pokazywania kwiatów. Mam nadzieję, że efekty upiększające będą znośne, to wtedy pokażę całokształt
Iwonko jeszcze do maja przyjdzie nam troszkę poczekać..... już tak bardzo tęskno do takich kolorowych widoków.....a im bliżej wiosny tym człowiek bardziej niecierpliwy.....
Tobie również miłego tygodnia
Ewuniu mam nadzieję, że efekt będzie ciekawy, drewno i wiklina to moje ukochane materiały i dlatego otaczam się nimi z każdej strony
Małgoś mam nadzieję, że dziś już lepiej spałaś...... odsypiaj w dzień, bo szkoda zdrówka.....
Madziu tarasu faktycznie nie pokazywałam, jakieś drobne elementy przy okazji pokazywania kwiatów. Mam nadzieję, że efekty upiększające będą znośne, to wtedy pokażę całokształt
Iwonko jeszcze do maja przyjdzie nam troszkę poczekać..... już tak bardzo tęskno do takich kolorowych widoków.....a im bliżej wiosny tym człowiek bardziej niecierpliwy.....
Tobie również miłego tygodnia
- magry

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
W ubiegłym roku popełniłem grzech do czego przyznaję się bez żalu.Skopiowałem zestawienie pokazane na obrazku piątym
od góry.
od góry.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
Mnie też szczególnie podoba się właśnie ta niebiesko-żółta kompozycja. Super 
- AGNESS

Janku bardzo się cieszę, że spodobała Ci się ta kompozycja
, to jedna z moich ulubionych
Santio, ja też ją bardzo lubię i zawsze czekam aż rozkwitnie, później chaberki jeszcze powtarzają kwitnienie, ale już niestety bez liliowców
Santio, ja też ją bardzo lubię i zawsze czekam aż rozkwitnie, później chaberki jeszcze powtarzają kwitnienie, ale już niestety bez liliowców
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Agniesiu, Twoje wszystkie kompozycje są super, bardzo kolorowo aż ciepło z ekranu.
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Kochana ja to mam wynik
w pierwszej dziesiątce 
Uwielbiam Twój artystyczny ogród...cudowne ,malownicze kompozycje .Bardzo mi go brakowało
Buziaki!!
Uwielbiam Twój artystyczny ogród...cudowne ,malownicze kompozycje .Bardzo mi go brakowało
Buziaki!!
marzenia się spełniają! Dana
-
Tamaryszek

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Agness! Ja też uwielbiam tulipany tarda, kwitną bez problemu od 3 lat, jesienią dosadzałam kolejne. Twoja duża kępa wygląda prześlicznie!
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jaki piękny jest Twój maj...
Do wiosny coraz bliżej i będziemy cieszyć oczy cudnymi widokami 
- Edyta1

- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale pięknie, kolorowo i ta soczysta zieleń
. Widać, że Twój ogród jest dopracowany w każdym szczególne
.
Trochę byłam rozczarowana, że to lilia a nie hortensja została kwiatem roku, ale kiedy patrzę na to zdjęcie:

to rozumiem ten wybór.
Trochę byłam rozczarowana, że to lilia a nie hortensja została kwiatem roku, ale kiedy patrzę na to zdjęcie:

to rozumiem ten wybór.
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- AGNESS

Ewuniu bardzo lubię kolory, najlepiej się czuję w takim barwnym wesołym ogrodzie, chociaż i stonowane spokojne widoczki uwielbiam oglądać w innych ogródkach
Zosiu dziękuję, bardzo mi miło, że podoba Ci sie
Danusiu bardzo się cieszę, że dotarłaś
i dziękuję za ciepłe słowa
Izuś Tarda to moje ulubione tulipanki, mam je tylko w jednym miejscu, już kilka razy chciałam je posadzić w kilku innych ....ale gdy jesienią przychodzi czas sadzenie tulipanów, to jakoś zawsze mi się nie składa i wcale ich nie sadzę.....mam nadzieję, że w tym roku w końcu mi się uda
Kasiu, faktycznie każdy dzień przybliża nas do wiosny..... teraz znów zapowiadają atak zimy....oby tylko napadało trochę śniegu, żeby roślinki były okryte..... boję się tych zapowiadanych mrozów
Edytko witaj
Dziękuję za miłe słowa o moim ogródku
Lilie to moje ukochane kwiaty, więc sadzę je gdzie tylko się da, chociaż z miejscem u mnie słabiutko
Hortensje też uwielbiam, mam troszkę krzaczków i kto wie, czy wiosną kolejne bukietówki na miejsce ogrodowych u mnie nie pojawią się....
Jeszcze troszkę wspomnień......dziś na zielono

Zosiu dziękuję, bardzo mi miło, że podoba Ci sie
Danusiu bardzo się cieszę, że dotarłaś
Izuś Tarda to moje ulubione tulipanki, mam je tylko w jednym miejscu, już kilka razy chciałam je posadzić w kilku innych ....ale gdy jesienią przychodzi czas sadzenie tulipanów, to jakoś zawsze mi się nie składa i wcale ich nie sadzę.....mam nadzieję, że w tym roku w końcu mi się uda
Kasiu, faktycznie każdy dzień przybliża nas do wiosny..... teraz znów zapowiadają atak zimy....oby tylko napadało trochę śniegu, żeby roślinki były okryte..... boję się tych zapowiadanych mrozów
Edytko witaj
Lilie to moje ukochane kwiaty, więc sadzę je gdzie tylko się da, chociaż z miejscem u mnie słabiutko
Jeszcze troszkę wspomnień......dziś na zielono

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Uwielbiam twój barwny ogród...dodaje mi takiego powera 
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
śliczna, soczysta zieleń. Wczoraj zamówiłam 5 miniaturowych host, które wsadzę gęsto obok tarasu. Mam tam takie miejsce niewykorzystane i nie wiedziałam co z nim zrobić
, jest dosyć ciemne, więc funkje będą miały tam dobrze
oj czarujesz czarujesz, tym razem hostami
czaruj czaruj, bo w grypowym sezonie (który i mnie nie minął) kolorowe zestawienia podtrzymują na duchu, szczególnie gdy zalecenie jest jedno - leżeć. Pozdrawiam serdecznie ;)
czaruj czaruj, bo w grypowym sezonie (który i mnie nie minął) kolorowe zestawienia podtrzymują na duchu, szczególnie gdy zalecenie jest jedno - leżeć. Pozdrawiam serdecznie ;)