Moje spełnione marzenie Malgocha1960
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
O Kasinek cześć kochana

-
Marzenka79
- 1000p

Gosia masz pw kochanie
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Begonie cudne Małgoś u Ciebie i tyle kolorów
aż weselej na duszy się robi po takiej dawce koloru!A jeszcze mebelki chciałam pochwalić , jak dla mnie to już na taką wysokość bym się nie odważyła bo wymagają wspinaczki a to już raczej nie dla mnie ale Ty jeszcze młoda jesteś więc jeszcze możesz się powspinać
.Ja mam szafki górne do wysokości ,że mogę dostać wszystko z podłogi . U syna są do sufitu i jak czasem coś u nich gospodarzę w kuchni to wnuczka musi mi podawać z górnych półek . Ja musiałabym mieć jakieś schodki przenośne ...
U mnie sypie śnieg a wczoraj była "szklanka" na chodnikach , dzisiaj nawet nie wychodzę...

U mnie sypie śnieg a wczoraj była "szklanka" na chodnikach , dzisiaj nawet nie wychodzę...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgońka ile razy widzę Twoje begonie to nie mogę przestać się nimi zachwycać..... bajeczne okazy, dorodne, ukwiecone, wielkie..... po prostu piękne
W ogóle masz niesamowitą rękę do doniczkowców..... wszystkie Twoje kwiaty na tarasie są bujne i wspaniale i nieodmiennie podziwiam Cię za ich ilość 
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Dzień Doberek Małgosiu, jak wróci M to zapytam o koszt tych markiz i podeślę pw. Jednak jeżeli naprawę u Ciebie jest jakiś nazwijmy to ciąg z silnymi wiatrami, to musisz się zastanowić. Z markiz najlepiej korzysta się w słoneczną, bezwietrzną pogodę. One mają nawet taki plus, że jak je rozłożysz w upał to przynajmniej salon w którym mam naprawdę duże okna nie nagrzewa się i z klimy można zrezygnować. Także plusy jakieś są. Pozdrawiam porannie z oczami na zapałki. To FO mnie wykończy.
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgoś, kuchnia pierwsza klasa
, masz się gdzie porządzić.
Twoje begonie są niedoścignione, tyle okazów i takie zdrowe
Twoje begonie są niedoścignione, tyle okazów i takie zdrowe
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Pięknie połączyłaś..begonie z koleusami..efekt powalający...widać że bardzo pokochałaś Begonie
Ślicznie i kolorowo..
Ślicznie i kolorowo..
-
Marzenka79
- 1000p

Gosia Ty wróciłaś z tego miasta czy taka kolejka na poczcie? Jutro na rano jadę-12 godzin...także za budzenie dziś dziękuję kochana,dobranoc
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Maryniu,wysoko mam poukładane rzeczy,z których prawie nie korzystam,a już na pewno nie na codzień,a na wysokość trzech połek siegam swobodnie ręką,bo ja wysoka baba jestem.Do umycia mam tylko fronty szafek,nie muszę się skrobać i gimnastykować,żeby umyc na szafkach.
Aguś,dzięki w imieniu begonii.Ciekawe jakie będą w tym roku.Muszę się zmobilizować i podejrzeć czy zyją w garażu.
Bogusiu,byłabym wdzięczna za podanie ceny i dziękuje za spostrzeżenia.
Magda,teraz wypadałoby mi polubić gotowanie w nowej kuchni,ale robie to,co muszę,wole napawać się tylko jej widokiem.
Reniu,optycznie koleusy z begoniami wygladały ładnie,ale podlewanie trudno było pogodzić,bo koleusy potrzebowały dużo więcej wody.W tym roku muszę wymyslic coś innego.
Marzenko,wczoraj zrobiłam tyle km pieszo,ze byłam padnieta.Wieczorem wzięłam tabletki,które sobie kupiłam z polecenia forumek i do szóstej przespałam.
Aguś,dzięki w imieniu begonii.Ciekawe jakie będą w tym roku.Muszę się zmobilizować i podejrzeć czy zyją w garażu.
Bogusiu,byłabym wdzięczna za podanie ceny i dziękuje za spostrzeżenia.
Magda,teraz wypadałoby mi polubić gotowanie w nowej kuchni,ale robie to,co muszę,wole napawać się tylko jej widokiem.
Reniu,optycznie koleusy z begoniami wygladały ładnie,ale podlewanie trudno było pogodzić,bo koleusy potrzebowały dużo więcej wody.W tym roku muszę wymyslic coś innego.
Marzenko,wczoraj zrobiłam tyle km pieszo,ze byłam padnieta.Wieczorem wzięłam tabletki,które sobie kupiłam z polecenia forumek i do szóstej przespałam.
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu, strasznie się cieszę
Odpocznisz dzięki temu, że śpisz i zaraz lepiej się poczujesz. Sen jest dobry na absolutnie wszystko 
- kasia126126
- 1000p

- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Aha, zgadzam się.
Dzisiaj Gosia też chyba jeszcze śpi.
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Gosiaczek dzień dobry kochana 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,chociaz te 6 godzin snu to juz duzo znaczy.Nie bedę chodziła rozbita przez cały dzień.
Zeby nie było,że tylko begonie są u mnie w ogrodzie,dzisiaj bedzie dzień dla lilii.

Uploaded with ImageShack.us

Zeby nie było,że tylko begonie są u mnie w ogrodzie,dzisiaj bedzie dzień dla lilii.

- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Dzień dobry Gosiu
Ty wyspana, a ja nie, kolejna noc zarwana, znowu buszowałam w internecie i katalogach roślin. Oczy znowu na zapałki, ale głowa pełna pomysłów. O markizach pamiętam, dorwę M to napiszę. Pozdrawiam