Działeczka Erazma i nie tylko ... 2 cz. 2008r.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje pomidory w tunelu wyglądają tak

Na próbę posadziłem też w tunelu ogórek długi - ma już owoce

Zainstalowałem też system kropelkowy w ogórkach - to naprawdę duża wygoda. Ogórki będę prowadził oczywiście po sznurkach do góry. Dziś zamontuję konstrukcję. Na razie między rzędami ogórków posadziłem sałatę.

A to moje truskawki

Na próbę posadziłem też w tunelu ogórek długi - ma już owoce

Zainstalowałem też system kropelkowy w ogórkach - to naprawdę duża wygoda. Ogórki będę prowadził oczywiście po sznurkach do góry. Dziś zamontuję konstrukcję. Na razie między rzędami ogórków posadziłem sałatę.

A to moje truskawki

Pozdrawiam Andrzej.
-
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję za odwiedziny.
Co do pomidorów to jestem zaskoczony zdrowotnością liści. Na żadnym nie ma nawet plamki. Od momentu posadzenia ich do tunelu nie stosowałem żadnych oprysków do tej pory. W przyszłym tygodniu zacznę chyba opryski mlekiem.
A to owocująca pierwszy raz brzoskwinia Royalvee posadzona wiosną 2007 roku.

Co do pomidorów to jestem zaskoczony zdrowotnością liści. Na żadnym nie ma nawet plamki. Od momentu posadzenia ich do tunelu nie stosowałem żadnych oprysków do tej pory. W przyszłym tygodniu zacznę chyba opryski mlekiem.
A to owocująca pierwszy raz brzoskwinia Royalvee posadzona wiosną 2007 roku.

Pozdrawiam Andrzej.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie i kolorowo masz w czesci ozdobnej oraz baaaardzo smakowicie w części warzywnej.
U mnie też W tym roku pierwszy raz zaowocowała brzoskwinia.
W zeszłym roku zaatakowała ją kędzierzawość liści, Ale w tym roku w odpowiednim czasie zrobiliśmy opryski i jest spokój. Ma ładne zdrowe listki i coraz większe owoce.
U mnie też W tym roku pierwszy raz zaowocowała brzoskwinia.
W zeszłym roku zaatakowała ją kędzierzawość liści, Ale w tym roku w odpowiednim czasie zrobiliśmy opryski i jest spokój. Ma ładne zdrowe listki i coraz większe owoce.