Pozdrawiam
Szydełko i nie tylko...
A dziękuję
...Robiłam ja prawie rok....ale czasowo nie tak bardzo długo bo robię tylko jak siedze przed tv(nie jestem tv maniaczką
). Aby nie marnowac czasu na tv to ogladam....i szydełkuje
Niestety czasto musze wieczornym czasem sprawdzac kartkówki wiec na szydełkowanie duzo nie zostaje....Mogę się pochwalic ze robie kolejną firankę....Zimowy obrazek....na zimę moze skończe:P
- renata75
- 1000p

- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu piękna,pochwał się jeszcze innymi robótkami ręcznymi ,bardzo podobają mi sie takie rzeczy,są bardzo orginalne i niepowtarzalne.
za wytrwałość, ja przed TV to prasuję bo tez szkoda mi czasu,a mam go bardzo mało,a poza tym to nie ma na co patrzeć wolę po forum buszować i piękne okazy oglądać takie np.jak Twoje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
hehehe Dlatego u mnie pełny kosz do prasowania
...na to mi juz nie wystarcza czasu:)...
Bardzo dziękuję za uznanie......
A co do robótek to na drutach zrobiłam kilka swetrów i kamizelek....nie mowiac o poczatkach - szalikach:) ale juz wyprane i głeboko schowane na zimę....Wyszydełkowałam tez ozdoby choinkowe i wielkanocne...Ubranka
na jajka i bombki.....W porze swiatecznej pokaze bo tez schowane są:) Ostatnio zrobiłam wstęgę na stół..taką na serwetkę po przekątnej stołu...Jak wypiorę i wykrochmalę to zrobię fotkę....A teraz kawałek mojej nowej firanki..To co widac to 1/5 całosci na szerokosc ....W górę się ciaaaagle robi

Bardzo dziękuję za uznanie......
A co do robótek to na drutach zrobiłam kilka swetrów i kamizelek....nie mowiac o poczatkach - szalikach:) ale juz wyprane i głeboko schowane na zimę....Wyszydełkowałam tez ozdoby choinkowe i wielkanocne...Ubranka

- Wanda
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 29 mar 2008, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No Aniu!!!! Ekstra!!! Zdolna dziewczynka jesteś!!!!
Ja już chyba ze 3 lata nic nie wydziergałam. Jakoś nie mam natchnienia, ale....
Może bym tak coś......
Wiesz, właśnie sobie pomyślałam, że w największym pokoju do mebli najbardziej by mi pasowała taka firana. Może się sprężę? Tylko ja mam tam 2 duże okna!!!!
Ja już chyba ze 3 lata nic nie wydziergałam. Jakoś nie mam natchnienia, ale....
Może bym tak coś......
Wiesz, właśnie sobie pomyślałam, że w największym pokoju do mebli najbardziej by mi pasowała taka firana. Może się sprężę? Tylko ja mam tam 2 duże okna!!!!
Wando, Renato, Dorelo i Orionko dziękuję za pochwały
Wando najgorzej zacząc...pierwsze dwa rzędy będzie cięzko.... a później jakos pójdzie
Ja nie nastawiam sie na szybkośc zrobienia (przy firance to trudne) tylko na jakośc
A przeciez zawsze siedzimy choc chwile przed tv wiec po co marnowac czas
Trzymam kciuki za motywację
Wando najgorzej zacząc...pierwsze dwa rzędy będzie cięzko.... a później jakos pójdzie
Ja nie nastawiam sie na szybkośc zrobienia (przy firance to trudne) tylko na jakośc
A przeciez zawsze siedzimy choc chwile przed tv wiec po co marnowac czas
Trzymam kciuki za motywację
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
oooo jakie piękne firaneczki, mnie się nigdy nie udało popełnić nic tak dużego jak firanka... kiedyś miałam w planach zrobić serwetę na stolik ..chciałam żeby tak dość sporo zwisała.... ale brakło mi cierpliwości i skończyło się na bieżniczku
A przy okaji mam pytanie z czego są te twoje firanki - chodzi mi o nici jakich używasz, bo mam wrażenie że te wszystkie kordonki to strasznie mało wydajne, a może się myle????
A przy okaji mam pytanie z czego są te twoje firanki - chodzi mi o nici jakich używasz, bo mam wrażenie że te wszystkie kordonki to strasznie mało wydajne, a może się myle????