Działka korzo_m
Dorotko ale się nazachwycałam! W szklarni to zaraz będziesz miała zbiory! A jak kolorowo, goździki i lwie paszcze fantastyczne! Ja też znalazłam u siebie jednego goździka nawet nie wiem od kogo ale chycham na niego i dmucham - czy one się same jakoś rozmnażają, tzn. czy w przyszłym roku będzie ich więcej?
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magda Twoje kwiaty to też cudności
, ta biała róża na pniu to od Zosi- bliżniaczka.
Moniko wszytko się mieści, a tego roku przez te paskudne nornice mam puste miejsca na rabatach, już nic nie będę dosadzała. Ja ostróżki mam 2 rok, zaczynam z nimi przygodę, te które pokazałam kupiłam, w tym roku posiałam nasionka, część wzeszło więc posadzę.
Aga tak mi po głowie chodziło, że to tojeść, tylko kołatało mi rozesłana... dlatego nie byłam pewna. Rojniki dopiero zaczęły kwitnienie, jeszcze będą następne inne kwiaty.

Moniko wszytko się mieści, a tego roku przez te paskudne nornice mam puste miejsca na rabatach, już nic nie będę dosadzała. Ja ostróżki mam 2 rok, zaczynam z nimi przygodę, te które pokazałam kupiłam, w tym roku posiałam nasionka, część wzeszło więc posadzę.
Aga tak mi po głowie chodziło, że to tojeść, tylko kołatało mi rozesłana... dlatego nie byłam pewna. Rojniki dopiero zaczęły kwitnienie, jeszcze będą następne inne kwiaty.
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko ale śliczności pokazałaś
Ostróżki i powojniki cudne,ja na razie nie mam ich.Bardzo podoba mi się błękitna ostróżka.
Tereska ma tylko granatową.
Może wiesz jak nazywa się twoja róża pnąca?Trochę podobna do mojej,przynajmniej kolorem.
Biały dzwonek to dzwonek brzoskwinolistny,też pokazywałam zdjęcia takiego w swoim wątku.
Swojego kupiłam na rynku od babci.Ona nazwała go "panienką".
Ponownie podziwiam kwitnące rojniki.
U mnie kwitnie na razie ten żółty,te z różowymi kwiatkami coś na razie u mnie podupadły.
Posadziłam je na tym moim ściętym pniu.Chyba im to miejsce nie służy,poza tym u mnie jest susza.
Wczoraj deszcz pokropił dosłownie godzinkę.Nie ma śladu po nim w ogrodzie.

Ostróżki i powojniki cudne,ja na razie nie mam ich.Bardzo podoba mi się błękitna ostróżka.
Tereska ma tylko granatową.
Może wiesz jak nazywa się twoja róża pnąca?Trochę podobna do mojej,przynajmniej kolorem.
Biały dzwonek to dzwonek brzoskwinolistny,też pokazywałam zdjęcia takiego w swoim wątku.
Swojego kupiłam na rynku od babci.Ona nazwała go "panienką".
Ponownie podziwiam kwitnące rojniki.
U mnie kwitnie na razie ten żółty,te z różowymi kwiatkami coś na razie u mnie podupadły.
Posadziłam je na tym moim ściętym pniu.Chyba im to miejsce nie służy,poza tym u mnie jest susza.
Wczoraj deszcz pokropił dosłownie godzinkę.Nie ma śladu po nim w ogrodzie.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tojeść rozesłama płoży się i super porasta grządki, jak zakwitnie to widać coś jakby żółciuni dywan... mam ją u siebie...jak będziesz to skubniesz... teraz właśnie zaczyna kwitnąćkorzo_m pisze:Magda Twoje kwiaty to też cudności![]()
![]()
, ta biała róża na pniu to od Zosi- bliżniaczka.