Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu jak Ty się ładnie do mnie zwracaszanna czarnota pisze:Skarbie sa dwa gatunki krasnokwiatu, Ty kupiłaś Katarzyny, on ma cebulę i kwitnie na czerwonoZiel-ona pisze:Poszperałam trochę w necie i chyba jednak mam palczychęA tak chciałam krasnokwiat! Czy oni poszaleli w tych sklepach! Ciągle coś mieszają. Czy ja ją mam wysadzić do ogrodu czy w doniczce trzymać?
Więc nie musisz się martwić bo masz krasnokwiat

Zakwitł mi rojnik pajęczynowaty w doniczkowym skalniaku, śliczne ma kwiatki, prawda?

-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Reposit-09
-
Reposit-09
-
Reposit-09
Mam poskubać siostrę przy najbliższej okazji? ;)basga pisze:Ale extra rojnik pajęczynkowy w tych ciemniejszych barwach
Basieńko, toto wręcz szaleje!basga pisze:Karinko a Tobie się przyjął ten ode mnie?

Od zeszłego roku kolekcjonuję sobie rojniczki, bo też je bardzo lubię. Kilka fotek znajdziecie tutaj w ostatnim poście - oczywiście, pod warunkiem, że to kogoś interesuje ;) Chętnie się nimi podzielę na jesień, tak jak inni chętnie dzielili się nimi ze mną
- basga
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
To chyba niemożliwe...to nie mój!
A serio tak to czemu on ma takie niektóre ciemniejsze płatki ?Mój jest caluśki zielony-na pd.zach.parapecie! :P Ale fakt-rozrasta się bardzo szybko a ta pajęczynka na nim jest extra,zwłaszcza jak osiądą na niej kropelki wody.
Z postu o skalniaku ten pierwszy jest zarombisty...zaklepuję na jesień i tego od siostry skubniętego.
A serio tak to czemu on ma takie niektóre ciemniejsze płatki ?Mój jest caluśki zielony-na pd.zach.parapecie! :P Ale fakt-rozrasta się bardzo szybko a ta pajęczynka na nim jest extra,zwłaszcza jak osiądą na niej kropelki wody.
Z postu o skalniaku ten pierwszy jest zarombisty...zaklepuję na jesień i tego od siostry skubniętego.