-- 3 sty 2013, o 17:18 --

,hortensja przybija wzrok
 ,hortensja przybija wzrok 

Miotam się i skreślam pozycje, bo na wszystko nie ma prawa wystarczyć
  Miotam się i skreślam pozycje, bo na wszystko nie ma prawa wystarczyć  

Liczę na samosiew onętka pełnego, czarnuszki i lobelii, siałam też ubiorek i ostróżkę wielkokwiatową-co wyjdzie, będzie mnie cieszyć. Werbeny patagońskiej nawet nie ruszałam, bo forumka uświadomiła mnie, że nasiona powinny się przemrozić. Pozbierałam aksamitki, ale teraz chcąc siać pod drzewami, widzę, że za mało
 Liczę na samosiew onętka pełnego, czarnuszki i lobelii, siałam też ubiorek i ostróżkę wielkokwiatową-co wyjdzie, będzie mnie cieszyć. Werbeny patagońskiej nawet nie ruszałam, bo forumka uświadomiła mnie, że nasiona powinny się przemrozić. Pozbierałam aksamitki, ale teraz chcąc siać pod drzewami, widzę, że za mało  Heliotrop nie dojrzał, posieję na nowo. Mam dużo bylin.
 Heliotrop nie dojrzał, posieję na nowo. Mam dużo bylin.

Sad to jego działka i nie mam zmiaru niczego mu narzucać. Może się da przekonać
 Sad to jego działka i nie mam zmiaru niczego mu narzucać. Może się da przekonać 

Od kilku lat namawiam M, żeby pozwolił na taką "rozpustę", jaką jest obsadzanie drzew innymi roślinami. Powojniki na krzewach też mu się nie podobały
 Od kilku lat namawiam M, żeby pozwolił na taką "rozpustę", jaką jest obsadzanie drzew innymi roślinami. Powojniki na krzewach też mu się nie podobały