Agatko dawno Cię u mnie nie było

aż się stęskniłam.
Sama się dziwię, że one-te parapety nagle z gumy się zrobiły

....U dzieciaków w pokoju zrobiłam rewolucję, część moich powędrowała więc do ich pokoju, robiąc miejsce nowościom. Polka potrafi

.
Dom, dom... marzę o nim. Najpierw działkę warzywami obsadzę, dodam trochę kwiatuszków, różyczek, choinkę bożonarodzeniową posadzę z domu i zobaczymy ile miejsca zostanie na ten nasz wymarzony domek ( to ma być Sasza II)
A klozecik w związku z posiadaniem własnego, mało szczelnego okna, jak się okazuje świetnie służy do zimowania hipeastrów i przetrzymywania takich co wolą chłodek
Ruszył remont przedpokoju, więc oczyma wyobraźni już tam przeniosłam mojego olbrzymiego beniamina, obciachanego aby okrył się na nowo liśćmi w wyłysiałych miejscach, oraz umiejscowiłam na ścianie wielgaśną półę na doniczkowce.
Wanna bardzo się przydaje w uprawie ...storczyków

. To tam podobnie jak domownicy kąpieli zażywają falenopsisy. Dobrze że jest brodzik, więc sie o miejsce nie kłócą...
A komunię ( TY to masz pamięć) można pod gołym niebem urządzić... Świeże powietrze, natura, tylko alba młodszego nabierze zielonego odcienia
Wyobraź sobie, że gdzieś jeszcze muszę upchnąć na wiosnę setki sadzonek pomidorasków i innych warzywnych. A zostało tylko kuchenne okno