Dziewczyny też się migają, tłumacząc się koniecznością nauki, a potem okazuje się, że z anime jest na bieżąco, a i populrny pprotal społecznościowy jest non stop okupowany
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły
Nie jestem podejrzana
Dziewczyny też się migają, tłumacząc się koniecznością nauki, a potem okazuje się, że z anime jest na bieżąco, a i populrny pprotal społecznościowy jest non stop okupowany
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Musiałabym Cię totalnie nie znać aby pomyśleć, że nie dasz sobie rady w kwestii połączenia w zespół: debet + eM
A kwiatki będziemy miały prześliczne
No i oczywiście Twoja Babunia 
A kwiatki będziemy miały prześliczne
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Madziu ,ładne zamówienie . Muszę podpytać o metody zniewalania skoro dają takie dobre rezultaty 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
No to ja już teraz wiem, kto mi moje pelargonie sprzed nosa sprzątnął
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu to miód na moje zbolałe serce bo już myślałam, że jednak dziewczynki są aktywniejsze w pomocy przy pielęgnacji ogrodu. A tu widzę, ze niekoniecznie, takie same kombinatorki
Iga
Monia Już zdradzam metodę
:
Wystarczy mieć bardzo mocne postanowienie pt. "Żadnych jednorocznych" oraz bardzo słabą silną wolę.
Ewunia, to nie ja
Ilonka robiła zamówienie 
Iga
Monia Już zdradzam metodę
Wystarczy mieć bardzo mocne postanowienie pt. "Żadnych jednorocznych" oraz bardzo słabą silną wolę.
Ewunia, to nie ja
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Madziu, zobaczymy co mi się uda z nimi pokombinować, ale na pewno będę przycinać parę razy w sezonie i ukorzeniać, to zapisuję sobie, żeby Ci podesłać (wraz z dziećmi oczywiście, zimny chów im nie zaszkodzi
)
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Magdo masz wątek nie do ogarnięcia. Czytam go od rana w międzyczasie musiałam się zająć domem i dzieckiem. Doczytałam galopujące posty już chce odpisywać a tu bagatela 5 nowych wskoczyło
Dekoracje świąteczne przeprzeprzeprzeprzepięknę ! No wracam do nich wciąż i się zachwycam! Tak samo jak Twoim domem widocznym fragmentami na zdjęciach. Znowu mi się sprawdza teoria ,że ten co umie stworzyć piękny ogród , pięknymi wnętrzami się otacza.
Co do listy... To jak będziesz następnym razem napadała na bank daj cynk- pójdę z Tobą ;)
W życiu nie wiedziałam ,że pelargonie występują aż w tylu odmianach. Nie mogę się już doczekać zdjęć!
Widzę ,że zbiorowo gdzieś zakupy robicie- gdzie się pytam bardzo grzecznie
Dekoracje świąteczne przeprzeprzeprzeprzepięknę ! No wracam do nich wciąż i się zachwycam! Tak samo jak Twoim domem widocznym fragmentami na zdjęciach. Znowu mi się sprawdza teoria ,że ten co umie stworzyć piękny ogród , pięknymi wnętrzami się otacza.
Co do listy... To jak będziesz następnym razem napadała na bank daj cynk- pójdę z Tobą ;)
W życiu nie wiedziałam ,że pelargonie występują aż w tylu odmianach. Nie mogę się już doczekać zdjęć!
Widzę ,że zbiorowo gdzieś zakupy robicie- gdzie się pytam bardzo grzecznie
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Pokaźne zakupy pelargonii zrobiłaś, będę się uśmiechać jak głupi do sera o sadzonki.
Piesio będzie miał ogłoszenia robione, bo Azja go nietoleruje i z zębami odgania.
Piesio będzie miał ogłoszenia robione, bo Azja go nietoleruje i z zębami odgania.
- variegata
- 1000p

Pat, ja ze swojej strony obiecuje, że jak babunia coś tam ukorzeni, to na pewno machniom. Za gratisy z góry dziękuję
Aniu takie komplementy
dziękuję
A zamówienie było stąd http://www.fuchsiahybrida.pl/ ( http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p3516935 )
Marzka nie chciałabym agitować, ale ...daj im szansę
. Skoro nie skaczą sobie do gardeł i nie walczą na śmierć i życie to jest dobrze, naprawdę
. One po prostu ustalają hierarchę w stadzie, to normalne.
A sadzonki jak wyżej. No problemo signiorita
Aniu takie komplementy

dziękuję
A zamówienie było stąd http://www.fuchsiahybrida.pl/ ( http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p3516935 )
Marzka nie chciałabym agitować, ale ...daj im szansę
A sadzonki jak wyżej. No problemo signiorita
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Ta strona, to zmora normalnie. Chyba się skuszę na fuksję. Uwielbiam je, ale u mnie za dużo słonka, chociaż w jednym miejscu mogłabym spróbować.
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Madziu, jest kilka (nie dużo ale są) które nadają się na słonko. Jak przeglądaliśmy z Niunią1981 roślinki to się natknęłyśmy na taką.
- variegata
- 1000p

Dzisiaj zrobiłam obchód włości i niestety krokusy, tulipany i szafirki wystają bardzo mocno ponad ziemią
Bez także ma mocno rozwinięte pączki...
Chyba znowu będzie nieurodzaj moich ukochanych cebulowych i lilaków, tak jak poprzedniej wiosny
Czy jeśli nie spadnie śnieg a nic na to nie wskazuje, to czy przy niższych temperaturach okrywać igliwiem te wyrośnięte cebulki, czy to i tak nic nie pomoże?
Nawet zdjęć nie porobiłam żeby się nie denerwować...
Chyba znowu będzie nieurodzaj moich ukochanych cebulowych i lilaków, tak jak poprzedniej wiosny
Czy jeśli nie spadnie śnieg a nic na to nie wskazuje, to czy przy niższych temperaturach okrywać igliwiem te wyrośnięte cebulki, czy to i tak nic nie pomoże?
Nawet zdjęć nie porobiłam żeby się nie denerwować...
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Zastanawiałam się kto mi podkupił pelargonie Australian Rosebud i już wiem ;-))
Będzie bajecznie pelagiowo w tym roku na naszych tarasach
Madziu, u mnie też wyłażą cebulowe..cała masa. Ja mam nadzieję, że dużych mrozów nie będzie, tylko trochę nas straszą na wyrost
Będzie bajecznie pelagiowo w tym roku na naszych tarasach
Madziu, u mnie też wyłażą cebulowe..cała masa. Ja mam nadzieję, że dużych mrozów nie będzie, tylko trochę nas straszą na wyrost
- variegata
- 1000p

Kasiu, ja nie kupowałam to Iwonka
Mam nadzieję, że nie zmarnuję tych pelargonii i faktycznie będą zdobiły taras.
Mam ochotę częśc posadzić na rabaty, ale najpierw muszą takowe powstać
Strasznie się zmartwiłam tymi cebulowymi a na brak mrozów to raczej bym nie liczyła. Jeszcze w maju mrozy potrafią zepsuć niejedne plany a co dopiero miesiące zimowe...
Parafrazując scenę z filmu: Zima jest, to musi być zimno. Takie jest odwieczne prawo natury
Mam nadzieję, że nie zmarnuję tych pelargonii i faktycznie będą zdobiły taras.
Mam ochotę częśc posadzić na rabaty, ale najpierw muszą takowe powstać
Strasznie się zmartwiłam tymi cebulowymi a na brak mrozów to raczej bym nie liczyła. Jeszcze w maju mrozy potrafią zepsuć niejedne plany a co dopiero miesiące zimowe...
Parafrazując scenę z filmu: Zima jest, to musi być zimno. Takie jest odwieczne prawo natury
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)