Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Post »

Dorotko jak się pojawiło odliczanie to i ja z kawusią. Dobrego dnia, bo nie wygląda na pogodny. Szaro buro się zaczął! Mały mrozik w nocy był bo woda zamarzła.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No....jestem :wit nie mam siły do tego kompa ....chyba go zawlekę w końcu do naprawy....bo nie mam juz do niego nerwów :roll:
Zapomniałam sie pochwalic...ze zaczełam nowy roczek zamówieniem ....skusiłysmy sie z sasiadką na róze Tantaua ;:170 Sobie wzięłam Lavender Ice i Lampion i mamusce zamówiłam Charming Piano :uszy

Wandziu jeszcze chwileczka jeszcze momencik i zaczniemy szaleć ...najpierw w domu , ale to dopiero w lutym zaczynami...a nas juz łapki świerzbią ;:306
Aneczka no bo my fajne dziewczyny jestemy...zarazamy sie nawzajem i docoiągniemy szybko do wiosny
Justynkowitaj ;:196 wiele z nas ma taka pare na poczatku roku ...więc coś w tym musi byc :uszy Nowosci też jestem ciekawa ...tym bardziej ,ze w pospiechu sadzone przed mrozami :wink: Jak na razie wszystko zapowiada sie dobrze.... ;:304
Małgosiu , jakos się nawzajem doprowadzamy do pionu ....jak zwykle ;:4 Nie mogłam rano załaczyc lapka ....a tez bym chetnie golneła z Toba kawusie z rana ;:196
Marzenka szalejesz ...nie za wczesnie z tym siewem :wink: ale rozumiem Cie doskonala...mi tez juz się chce cos pogmerać w ziemi ,ograniczyłam sie jednak na raze do usypannia kopczyków pozostałym rózom i dogladam patyki różane w domu :uszy
Ewciu ...to prawda , ludzie na F.O skutecznie poprawiaja nam samopoczucie...ja nie mogesie ;:224 bez naszego towarzystwa obyc...To bedzie dobry roczek, jedziesz na zlot ;:303
Pati Dzięki ze wpadłas na kawusie...wiesz ja tez byłam ...ale ten lap...no kurka on to mi podnosi cisnienie...a co Ty mówisz ,ze miałas ograniczyc F.o...no co Ty łaj ;:145 to jakies postanowienie noworoczne ;:219
Majeczka a gdzie Ty byłas ....wyjechałaś gdzies ...No ale dobra zes juz z powrotem na własciwym miejscu ;:4 Rok bedzie piekny ....bo rózany
Marysiu u mnie pochmurno i ponuro równiez....ja dzisiaj siedze w chacie i sie wygrzewam...gardło mam obłozone i dreszcze mnie trzepia....musze sie doprowadzic do porzadku ;:108 Miłego dzionka Ci ;:196

A do wiosenki hoho...juz tylko 80 dni

Obrazek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ja już też robię zamówienia. Róże, byliny. Nasionka sobie kupiłam, na razie nie sieję, ale co jakiś czas popatrzę na torebeczki, to mi się raźniej robi. :D
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dorotko nic tylko pisać list do Mikołaja niech juz zbiera kasiorę na nowego laptopika ja juz to zrobiłam bo mój też jaja sobie robi ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wandziu , rozsmieszyłas mnie tymi patrzeniem na torebki....ale coś w tym jest :wink: ja chyba wysieje tylko lobelię...nie mam miejsca za bardzo na szaleństwa...jak bedzie za duzo tego to mi kociaste pozrzucają.... ;:223
Efcia ten mój jest tylko mój....i lubie go. On nie jest taki zły...musze się przyłozyc do niego ,ale teraz mnie wnerwia jak mało kto ;:134
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

...a mnie to już nikt porannie nie pogłąskał, mimo, że z kawą byłam tu o świcie ;-))
Fajne zamówienie w Tantau! Prawie identyczne z moim :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko świetne zamówienie, cudne różyczki ;:138 .....a Ty wiesz, że jak rozpoczęłaś rok, taki będzie cały :wink: ??? tak, że szykuj dużo miejsca w ogródku na kolejne zakupy, które się posypią w sezonie ;:224
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agunia ne zdążyłam...sorki zawiesza mi sie ten dziad i wkurza mnie :twisted: Czytałam ze ziewasz we fabryce....trudno tak wskoczyc po przerwie ;:4 trzymaj sie ...na pocieszenie masz krótki tydzień pracowy :uszy Ach te rózyczki...miałam juz nie zamawiac...ale sasiadka chciała , to za jednym zamachem skusiłam sie na ta Lavender i Lampion ;:306 Charming dla mamy, mam nadzieje ,ze sie ucieszy :wink:
Aga w sezonie to mają prikaz ładnie rosnąc a z zamówieniami to chyba juz finito ;:306 no chyba
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Dorotko, odwyk od forum oznacza spędzanie tu mniej niż 5 godzin dziennie... :;230 taka refleksja noworoczna, że trzeba by więcej działać, a nie tylko pisać o działaniach tudzież obserwować działania innych :wink:
Co napisawszy, wracam na ile się uda do pracy, bo właśnie dzwonili z przedszkola, że i drugie dziecię już chore :roll:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko wspaniałego Nowego Roczku ;:196 się kuruj , nie daj się choróbsku ;:134 może coś mocniejszego na te dreszcze ;:304
w temacie róż to ja ani słowa , zamawiaj a ja będę trzymać kciuki by przetrwały i pięknie zakwitły
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, pozdrawiam z fabryki :wit
Wyczekiwanie na wiosnę uprzyjemniam sobie przedwczesnym wysiewem, wczoraj się skusiłam :lol:
Najwyżej nie wzejdzie nic i spróbuję znowu ;:138
Miłego ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Majeczka a gdzie Ty byłas ....wyjechałaś gdzies ...No ale dobra zes już z powrotem na własciwym miejscu Rok bedzie piekny .... ;:4 bo rózany

Dorotko :;230 ja byłam tylko z dwóch dni przecież posty wcięło :evil:
Kawałek :D wyjechałam ale tylko na Sylwka i już jestem ;:108
Chwal się jakie Piano zamówiłaś ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Patusiu ja sobie zrobiłamczas rano i wieczorem na f.o...ale czasem mnie nosi to od czasu do czasu zagladam co tam sie dzieje ;:306 a czas leci ;:224 jak maluszki, co im jest :arrow: Ja po podróży tez zaifekowana wróciłam i wnerwia mnie to straszebnie....a jeszcze sobie nie zrobiłam naparu z majeranku
Witaj Elusiu...tyle Cie nie było ;:4 dziekuje ...roczek bedzie dobry zobaczysz ;:333 Trzymam sie...no tak mi sie przynajmniej wydaje...moze grzane piwko sobie zapodam wieczorkiem :wink:
Kasia juz zasiałas ;:oj nie mogę ale nas nosi...zima jest straszna meczarnią dla takich zielonych wariatów ;:306 Mysle ,ze wyrosnie tylko słońca mimo wszystko mało jeszcze ...moze się powyciagac do góry bardzo...ale jak na słonecznym parapecie....a tam najwyzej pouszczykujesz potem i beda gesciejsze :wink:
Majeczka u mnie już rosnie od jesieni Pink Piano i Charming Piano ;:97 tegoroczna Charming jest dla mamy..a wiesz ,ze ładnie mi się trzymaja ciagle patyczki od Jule...Happy Piano :uszy moze cos z tego bedzie ;:173 wygooglałam jeszcze Bridal Piano i Wedding Piano ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko zmiana klimatu Ci się odbiła na zdróweczku, a poza tym te ciepła powodują, że się wyskakuje na chwilę nie ubranym i o przeziębienie nie trudno. Wygrzewaj się. Różyczki zaraz wygoogluję, ale różyczkowe panienki mówią że piękne to na pewno.
A laptopikowi powyrzucaj ciasteczka to zaraz lepiej będzie chodził!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu posiedze dzisiaj w chacie i tyle :roll: wygoogluj bo fajnie tak popatrzec na cos ładnego w srodku zimy ;:108 Jeszcze znalazłam sliczna róze Blanchette ...chyba sobie zrobie szlaban na net.... ;:223
jeśli chodzi lapka ...to ja cienki Bolek jestem w te klocki :oops: musze iśc po prosbie do madrzejszych głów , jedynie co robie to uruchamiam program czyszczący :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”