Lubię coś takiego ...http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
Dzień bez działki, to dzień stracony cz.2
- Jagodka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Dzień bez działki, to dzień stracony
Krysieńko ...witam Cię w 2013 roku życząc ...wiary , siły , zdrowia i duuuużo miłości ...a reszta musi przyjść sama ( jak o nią zadbamy )
.
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JAGÓDKO...za życzenia dziękuję a Marka bardzo chętnie posłucham.....to moje lata i klimaty.....
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
to co, Krysiu, koniec świętowania i bierzemy się do roboty?
Jakoś nie mogę wyczytać w Twoim wątku, kiedy się przeprowadzasz...widziałam tylko, że wiosną? Będzie jakieś oficjalne odliczanie, żeby w dniu zero można było wpaść z szampanem (i opalarką albo innym użytecznym w wiejskiej siedzibie maleństwem
)
Basiu, widzisz Ty mnie kochasz, ja Ciebie....to co z tym ślubem będzie?
Basiu, widzisz Ty mnie kochasz, ja Ciebie....to co z tym ślubem będzie?
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Pati u naszej Krysi to jeszcze potrwa...
Jeszcze pepowine musi przeciąć z szufladą blokową, a to trauma dla niej, trzeba sie nam będzie solidnie napracować
jakiś dobry sekator masz?
Za mężo-żonę jestem dla Ciebie nieco starszawa
ze 20 lat pewnie 
Za mężo-żonę jestem dla Ciebie nieco starszawa
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Będziemy nad Krysią pracować ale decyzja przyjdzie na wiosnę gdzie siać, sadzić gdzie skoncentrować prace bo w dwóch miejscach będzie bardzo trudno. Jak zacznie u siebie to szybko dojdzie do wniosku że dojazdy są bez sensu (szkoda czasu) i tak pomalutku będzie u siebie a potem to już nic tylko być szczęśliwą 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Krysiu, kupujesz już nasiona? Ja zaczełam, choć na razie nie sieję. Ale przynajmniej sobie popatrzę na torebki, to zawsze jakoś lżej czekać 
faktycznie, dobry tytuł wątku.
Ale, czy teraz warto kupować nasiona? Czy nie bedą to zleżałe ubiegłoroczne resztki?
Ale, czy teraz warto kupować nasiona? Czy nie bedą to zleżałe ubiegłoroczne resztki?
-
leszczyna

robchem...bardzo zawiły Twój znak rozpoznawczy ale miło, że jesteś........tytuł wątku już nie bardzo aktualny...nie mogę już szpagatu wykonać i nie daję rady
...nasionek jeszcze nie kupilam ale już zaczynam intensywnie myśleć....
WANDZIU...do nasionek przymierzam się przez internet...w mojej miejscowości z wyborem różnie bywa a i czasowo ostatnio źle stoję, kupując lubię sobie pooglądać, pogrzebać a na to też potrzeba czasu...spróbuję tak.....
no i zamierzam troszkę ozdobnych po wysiewać, teraz mam takie pomieszczenie które na czas remontu robiło za stołówkę a teraz będzie robiło za dom ogrodnika....
MARYSIU........zobacz co napisałam jedną liniałkę wyżej....to efekt Twojej pracy
BASIU...do przecięcia pępowiny potrzebne są bardzo ostre nożyczki....jeszcze nie kupilam....
PATI......koniec świętowania...zaczęło się tynkowanie w piwnicy, szykuję komórkę....co niektórzy urządzają sobie podśmiechujki że dla siebie........
WANDZIU...do nasionek przymierzam się przez internet...w mojej miejscowości z wyborem różnie bywa a i czasowo ostatnio źle stoję, kupując lubię sobie pooglądać, pogrzebać a na to też potrzeba czasu...spróbuję tak.....
no i zamierzam troszkę ozdobnych po wysiewać, teraz mam takie pomieszczenie które na czas remontu robiło za stołówkę a teraz będzie robiło za dom ogrodnika....
MARYSIU........zobacz co napisałam jedną liniałkę wyżej....to efekt Twojej pracy
BASIU...do przecięcia pępowiny potrzebne są bardzo ostre nożyczki....jeszcze nie kupilam....
PATI......koniec świętowania...zaczęło się tynkowanie w piwnicy, szykuję komórkę....co niektórzy urządzają sobie podśmiechujki że dla siebie........
- Maska

- Kontakt:
Krysiu może poczekaj ja zrobiłam porządek w moich nasionach jutro zrobię spis w pliku i wyślę Ci może coś sobie upatrzysz.
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Gadanie takie
ja wiem że sobie poradzisz... a oglądać się za siebie nie ma co 
Po urodzeniu pierwszego dziecka całe trzy miesiące spędziłam w bloku.... KOSZMAR. Współczuję tym, którzy muszą mieszkać w tych ciasnych klitkach przy prawie zerowej prywatności...
Po urodzeniu pierwszego dziecka całe trzy miesiące spędziłam w bloku.... KOSZMAR. Współczuję tym, którzy muszą mieszkać w tych ciasnych klitkach przy prawie zerowej prywatności...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Aaaaa...Ty nawet piwnicę masz tynkowaną? to ja przepraszam, to za eleganckie progi dla mnie, posiadaczki chałupy z tynkiem odpadającym płatami w pomieszczeniach reprezentacyjnych
A komórkę szykuj na przechowywanie kwiatów w zimie, a nie daj się wykolegować z salonów 
- Maska

- Kontakt:
Salon salonem, a piwniczka i tak będzie najważniejsza bo tam jej pupilki będą przecież całą swoją miłość z działki przerzuci na ogród. Już pisze, że temat wątku nieaktualny! Następny będzie już ogrodowy przydomowy ciekawa jestem jaki?
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Krysiu, ja już przez internet nasionek nie kupuję, bo zawsze, ze skąpstwa, kupowałam więcej niż trzeba. No wiesz, żeby koszty przesyłki zniwelować. No i zresztą mam sklepów wokół sporo, a więc sobie wybieram. Choć nie wszystko mogę dostać, bo akurat poszukuję kilku kwiatków i w żadnym markecie jeszcze ich nie widziałam. A w necie są...
-
leszczyna

....oj boziu dziewczyny ...że tak mnie też gnają do roboty...Wy już się nagadałyście a ja dopiero zaczynam....
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Krysiu wiesz że na tym forum to nie można odpoczywać
a po cichu Ci powiem że bardzo i to bardzo rozumiem Ciebie że Ci jest tak trudno pożegnać się z działęczką bo masz taką ślicznie dopieszczoną ..ale teraz możesz dać upust swoim umiejętnościom , poprzesadzać to co możesz i zapewne stworzysz znowu swój piękny raj...
a po cichu Ci powiem że bardzo i to bardzo rozumiem Ciebie że Ci jest tak trudno pożegnać się z działęczką bo masz taką ślicznie dopieszczoną ..ale teraz możesz dać upust swoim umiejętnościom , poprzesadzać to co możesz i zapewne stworzysz znowu swój piękny raj...