Roślinki doniczkowe - cz 2 FIGA
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu u nas jakiś miesiąc temu w LM też były Bella i Trikolorka prawie za 50 złanna czarnota pisze:Oby się udało Ci coś wypatrzećFIGA pisze:Będę jutro w Poznaniu jak bym coś wypatrzyła będę dzwoniła :PW Tomaszewskim w Warszawie podobno było coś z dużych hoj, ale ceny powyżej 40zł za sztukę...
Bandytyzm
Figa... a kiedy przyjeżdżasz do Krakowa? 8) 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
No tak... bardzo precyzyjny termin 
Słuchaj... właśnie zdałam sobie sprawę, że jesteś z Łodzi. Za diabła nie mogę złapać kontaktu z tamecznym ogrodem botanicznym. Na maile nie raczą odpowiadać
Masz tam może jakieś chody? 
Słuchaj... właśnie zdałam sobie sprawę, że jesteś z Łodzi. Za diabła nie mogę złapać kontaktu z tamecznym ogrodem botanicznym. Na maile nie raczą odpowiadać
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
No trudno. Zadzwonię do nich
Mają tam nasionka które chcę! Jakbym była tam osobiście to pewnie bym i badyla wyżebrała
Mają tam nasionka które chcę! Jakbym była tam osobiście to pewnie bym i badyla wyżebrała