Ja też witam Brzózkę
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Aguś mam w domu takiego fana audio, tylko jeździł przez kilka lat do Wawy na Audio Show!
Ja też witam Brzózkę
Ja też witam Brzózkę
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Agus, ładna pizamka
Czy ja dobrze przeczytałam zes ryczala? Mam nadzieje, ze ze smiechu
Ja tez odbieralam Starsza z imprezki, na szczęście nie daleko, a Młoda z dzieciakami z sasiedztwa szalała chyba do 3 
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Pasje sa piekna rzecza
i mysle jak Dora ze bez nich bylo by jakos nudno i jalowo.
A pasje ktore pociagaja tez nasze polowki i nozna je z nimi dzielic, to juz wogole cacy
A pasje ktore pociagaja tez nasze polowki i nozna je z nimi dzielic, to juz wogole cacy
- tu_Brzoza
- 100p

- Od: 5 gru 2012, o 07:44
cześć kochanaaguniada pisze:Feluś
Z wymienionych roślin, które Ci się podobają, można stworzyć interesujący ogród... podzieliłabym go na zakątki, w zależności od stanowiska wobec słońca, wyznaczyła rabaty i dobrała rośliny w nasadzeniach grupowych tak, by cały sezon rabaty były atrakcyjne. Będzie pięknie, może nawet bez bladawców!
Mam nadzieję, że z Twoją, i innych tu bywających osób, doświadczeniem i pomocą uda mi się z czasem stworzyć przyjemny zakątek.
Mam już pytanie na rozgrzewkę. Czy trawnik zakładać "po całości", czy najpierw zaplanować rabaty i ew. dosiać gdzie trzeba w przypadku zmiany planów? Jeszcze sporo czasu, ale planować już mogę, prawda?
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
Aguś, witam i pozdrawiam serdecznie.
Super fotka z Tobą w roli głównej
Niech się spełnią Twoje życzenia...te łatwe i te trudne do spełnienia.
Super fotka z Tobą w roli głównej
Niech się spełnią Twoje życzenia...te łatwe i te trudne do spełnienia.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Witam noworocznie
Ach te pasje, aż Wam zazdroszczę takiego zgrania, jak pisała Jula
Ach te pasje, aż Wam zazdroszczę takiego zgrania, jak pisała Jula
Ja jestem w tym osamotnionato już wogole cacy![]()
Majutku, witaj noworocznie... jak Twoje samopoczucie? Z pasjami to jest u nas tak, że PanM nie szaleje ogrodowo jak ja, ma do tego zdrowe i rozsądne podejście, ale całkowicie toleruje, ze mam na tym punkcie fioła, szanuje moją pasję, docenia moją pracę i to mi wystarczy. Nie oczekuję od partnera, że będzie rył razem ze mną, na równym poziomie... Nie jesteś osamotniona, my jesteśmy z Tobą a Ty z nami!
Teresko, serdeczności i dziękuję za odwiedziny w pierwszym dniu 2013! Wszystkiego naj
Feluś, musisz wiedzieć, że darcie darni to najgorsza z ogrodowych prac... ponieważ z czasem trawniki i tak ulegają zmniejszeniu, szkoda robić sobie dodatkową robotę od samego początku... weź kartkę papieru, wyznacz rabaty, na pozostałej części posiej trawę...
Julek, zgadzam się w całej rozciągłości! Jakie koncerty wczoraj oglądaliście?
Madziu, koleżanki zarzucały mi niepełnoletność, więc im przypomniałam że ryczę, w sensie ryczącej czterdziestki!
Fajnie, że nasze córki super zabalowały
Ech, młodość...
Marysiu, to syn tak się interesuje AV?
Doris, klops zjedzony, ale jeszcze na dwa dni go wystarczy
Chyba zaraz wstanę znowu skubnąć... a potem na bieżnię!
Teresko, serdeczności i dziękuję za odwiedziny w pierwszym dniu 2013! Wszystkiego naj
Feluś, musisz wiedzieć, że darcie darni to najgorsza z ogrodowych prac... ponieważ z czasem trawniki i tak ulegają zmniejszeniu, szkoda robić sobie dodatkową robotę od samego początku... weź kartkę papieru, wyznacz rabaty, na pozostałej części posiej trawę...
Julek, zgadzam się w całej rozciągłości! Jakie koncerty wczoraj oglądaliście?
Madziu, koleżanki zarzucały mi niepełnoletność, więc im przypomniałam że ryczę, w sensie ryczącej czterdziestki!
Fajnie, że nasze córki super zabalowały
Marysiu, to syn tak się interesuje AV?
Doris, klops zjedzony, ale jeszcze na dwa dni go wystarczy
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Aguniu, nabrałaś niesamowitego przyspieszenia z Nowym Rokiem, nic dziwnego, że Cię prawie 40-letnie staruszki dogonić z czytaniem nie mogą 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No popatrz...i mi by sie taka bieznia przydała...obiecywałam sobie rozważne jedzenie ...a czuje sie cieżka jak słoń....cóz poradzic jak jedzenie jest takie przyjemne 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Tak Agnieszko, my starzy mieliśmy taki sprzęt, że lepiej nie pytaj! A synek nawet zrobił kolumny po tych bytnościach w Wawie, bo jeździł kilka razy!
Pat, sama nie wiem, czemu tak gonię, ale czuję całym jestestwem wiosnę!
Doris, zgadzam się - jedzenie jest taakie przyjemne! Dobrze, że wiosna praktycznie za pasem... będziemy na bieżąco spalać nadmiary ;-)
Marysiu, w takim razie gratuluję - syn to prawdziwy pasjonat! Muzyka podobnie jak ogrody łączy ludzi!
Właśnie z głupia frant zrobiłam przyjemne zakupy u Pana Marka: 10 bodziszków himalajskich Plenum, 5 bodziszków Magnificum i świecznicę Brunette nad oczko
Dziękuję wszystkim za bodziszkowe podpowiedzi!
Doris, zgadzam się - jedzenie jest taakie przyjemne! Dobrze, że wiosna praktycznie za pasem... będziemy na bieżąco spalać nadmiary ;-)
Marysiu, w takim razie gratuluję - syn to prawdziwy pasjonat! Muzyka podobnie jak ogrody łączy ludzi!
Właśnie z głupia frant zrobiłam przyjemne zakupy u Pana Marka: 10 bodziszków himalajskich Plenum, 5 bodziszków Magnificum i świecznicę Brunette nad oczko
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Dobry wieczór Szanownej Gospodyni tego pięknego wątku. Jednym z moich noworocznych postanowień jest ujawnienie się, więc ujawniam się (to łatwiejsze niż zmusić się do rowerku lub bieżni
). Mam na imię Bogusia i namiętnie podczytuję ten i inne wątki (bodajże od 1,5 roku), w związku z czym chciałam się przywitać. I ewentualnie wprosić ... 
Bogusiu, serdecznie witam w Nowym Roku i zapraszam! Bardzo mi miło, że zaglądasz do mojego ogrodu... uprzedzam, że u mnie cały rok neurony ikrzą niemożliwie, co może być męczące, jak i wrodzona małomówność ;-)
Dzisiaj jeszcze sobie folguję, ale od jutra fabryczny szluzz od FO
Dzisiaj jeszcze sobie folguję, ale od jutra fabryczny szluzz od FO
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
I ja mam głowę pełną pomysłów pod wpływem FO, dzisiaj nawet godzinę spędziłam w ogrodzie obmyślając zmiany. Mam nadzieję, że z nadejściem wiosny część odpuszczę, bo pasowałoby pół ogrodu przemeblować. Tak czy siak jakieś przeróbki będą, choć i tak ograniczą się tylko do meblowania na rabatach, ponieważ te mam sztywno już wytyczone podkładami kolejowymi, a tych sama nie dam rady wykopać i wkopać w inne miejsce. Chociaż kto wie...
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zdjęcia klopsa mnie niezdrowo zainteresowały
Nigdy jeszcze nie fascynowało mnie mięso
Pokazałaś wszystko tak, że natchnęłaś mnie wiarą w to, że możliwe jest wykonanie podobnego dania
Ze świecznicy będzie pani zadowolona
Ze świecznicy będzie pani zadowolona