Ja nie ryczałem , ale warto było obejrzeć ten program. Pokazane było wszystko , bez cięć , jak w czasie programu na żywo . Strona psychologiczna przygotowań do skoku pokazana niesamowicie .
Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)
Dorotko , niech ten Nowy będzie radosny , bez zmartwień i z grubym portfelem.
Ja nie ryczałem , ale warto było obejrzeć ten program. Pokazane było wszystko , bez cięć , jak w czasie programu na żywo . Strona psychologiczna przygotowań do skoku pokazana niesamowicie .
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewcia , Bonia 244,Kasia , Tadzik
jak ja was straszebnie lubię kochani ,dziekuje za zyczenia....powiem Wam ,ze jakos tak czuje bardzo pozytywnie ten zaczynaja cy sie rok....oj....bedzie sie działo 
Kochani spróbuje pokazac troszke ogrodu rodziców...choc pora nie za bardzo aby focic ogród...ale
Dzięki iglakom jest cudny zimą...świerki sa juz ogromne , nie mogłam ich ujac w całosci a mój telefon robi du....te fotki ale moze cósik Wam pokażę , kocham to miejsce , spedziłam tam u babci większośc wakacji w dzieciństwie...schodziły się do mnie z okolicy wygłodniałe psy , a babcia się wciąz dziwiła ...co ta mama narzeka ze nie chcę jesć
Moi rodzice jak przeprawadzili sie na stałe, dokupili wokół sporo ziemi i przeistoczyli to miejsce w naprawde uroczy zakatek....te wszystkie iglaki sa sadzone juz przez nich....po dziadkach został jedynie stary sad
pokaze Wam ten ogród wiosna i latem,jak buchnie życie

Ta kalina jest po prostu cudna, wiosna pieknie kwitnie i potem cały czas ozdobna ,cała w czerwonych koralach....ptaki ogołacaja ja pod koniec zimy

nie wiem czy dobrze widać , ale za mała takie suche badyle przed tują, ogromny bez Palibin, ma z 5 m wysokości

Tam w tle widac ogromne stare lipy które okalały dwór szlachecki...którego niestety juz nie ma, zosłał piekny stary park z cudnym starodrzewiem
Jak jest burza to niesamowicie szumia te ogromniaste drzewa

ukochane hortensje mojej mamy , ogromne kępy Anabell

sorki,że jakosć zdjęc badziewna...następnym razem sie poprawię
Kochani spróbuje pokazac troszke ogrodu rodziców...choc pora nie za bardzo aby focic ogród...ale
Dzięki iglakom jest cudny zimą...świerki sa juz ogromne , nie mogłam ich ujac w całosci a mój telefon robi du....te fotki ale moze cósik Wam pokażę , kocham to miejsce , spedziłam tam u babci większośc wakacji w dzieciństwie...schodziły się do mnie z okolicy wygłodniałe psy , a babcia się wciąz dziwiła ...co ta mama narzeka ze nie chcę jesć
Moi rodzice jak przeprawadzili sie na stałe, dokupili wokół sporo ziemi i przeistoczyli to miejsce w naprawde uroczy zakatek....te wszystkie iglaki sa sadzone juz przez nich....po dziadkach został jedynie stary sad
pokaze Wam ten ogród wiosna i latem,jak buchnie życie

Ta kalina jest po prostu cudna, wiosna pieknie kwitnie i potem cały czas ozdobna ,cała w czerwonych koralach....ptaki ogołacaja ja pod koniec zimy

nie wiem czy dobrze widać , ale za mała takie suche badyle przed tują, ogromny bez Palibin, ma z 5 m wysokości

Tam w tle widac ogromne stare lipy które okalały dwór szlachecki...którego niestety juz nie ma, zosłał piekny stary park z cudnym starodrzewiem

ukochane hortensje mojej mamy , ogromne kępy Anabell

sorki,że jakosć zdjęc badziewna...następnym razem sie poprawię
Jest pięknie!
Pozdrowienia dla małej królewny
Pozdrowienia dla małej królewny
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
dora szczesliwego
JAKAS TAKA WCZORAJSZA JESZCZE JESTEM hihi kawy kawy potrzebuje w ilosciach litrowych

JAKAS TAKA WCZORAJSZA JESZCZE JESTEM hihi kawy kawy potrzebuje w ilosciach litrowych
-
Keetee

Aguniu , tak to na prawdę piękne miejsce...ale pokażę wam je przyzwoicie na wiosnę ,jest tam zjawiskowo
Juluś dzwigłas sie ...to jest dobrze
...kawusie i ja ide sobie zapodać ....mnie chyba jakies choróbsko bierze , bo całe gardło mam obłozone ....bleee Ale pobyłam sporo dziś w ogrodzie ,coby dobrze roczek zacząć
Rózyczki siędza okejos , zadziwiła mnie szczepiona przeze mnie Let's Celabrate i Pastella ...ale sie dziersko trzymaja dziewczynki
Tez Ci Julus super roczku zycze...a ma wyjscie , musi taki być ....ja go tak czuje w kosciach ,ze będzie dobry 
Juluś dzwigłas sie ...to jest dobrze
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dorotko, piękne miejsce koniecznie pokaż latem, mała królewna ja Ty ileś lat temu (kiedy karmiłaś te psiaki) a drzewa były mniejsze
Kalina cudna!
Kalina cudna!
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
No ba, wyjscia nie ma musi byc dobry i bedzie - z malymi niedogodnosciami damy sobie przeciez rade jakby co tfu tfu no nie?
Juz pisalam u siebie, ze tutaj jest ostatnio tak cieplo i skonecznie ze prawie wszystkie roze zaczely rosnac i to nie jakos sie tylko ruszac ale prawdziwie rosnac
Juz pisalam u siebie, ze tutaj jest ostatnio tak cieplo i skonecznie ze prawie wszystkie roze zaczely rosnac i to nie jakos sie tylko ruszac ale prawdziwie rosnac
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Dorotko ale te zdjęcia cudownie nastrajają...hortensje giganty...
-
Keetee

Marzenko moja mama ma ogromne hortensje.....ogromniaste
wygladaja nieziemsko jak sa całe w kwiatach 
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dorotko
zdjęcia Piękne
... przepiękne
Na szczęście, na zdrowie, na ten Nowy Rok,

Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
-
Keetee

Basiu wiem,ze kiepskie fotki ale Ty patrzysz sercem
Postaram sie o lepsze wiosną....Tobie kochana tez wszystkiego najlepszegow Nowym Roku
i nowych chęci dla M 
Postaram sie o lepsze wiosną....Tobie kochana tez wszystkiego najlepszegow Nowym Roku
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Dorotko czy te hortensje rosną w słońcu,półcieniu czy cieniu?
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dorotka lepiej by brzmiałoKeetee pisze: nowych chęci dla M
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dorotko samych najlepszych chwil w nowym 2013 roczku
Miejsce Twojego dzieciństwa wspaniałe
te wielkie lipy wypisz wymaluj wyglądają jak moje wokół mojego domostwa tylko iglaki mam dużo mniejsze
i wcale się nie dziwię jak piszesz o szumie w czasie burzy, mam takie efekty specjalne przy każdym silniejszym wietrze 
Miejsce Twojego dzieciństwa wspaniałe
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No fakt, trochę się trzeba podomyslać z tych zdjęć, ale widać wystarczająco wiele, żeby zobaczyć cudny ogród! Kalina była na liście moich chciejstw, teraz jest na liście pozycji obowiązkowych do kupienia
I powiedz, co Twoja mama robi tej hortensji, że tak rośnie?