W.o...Psach - 1cz.(06.06-06.12)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Szymonie w takiej sytacji jak ta gdzie piszesz 2 posty jeden za drugim - jest to nieprawidłowość.
Zrób tak że w pierwszym tym wczesniejszym z prawej strony kliknij zmień i wtedy możesz do niego dopisac treść tego drugiego i kliknij wyslij.
Nie możesz pisać zawsze nowych postów jeden po drugim swoich.
Ten drugi skasujemy jak przepiszesz treść do pierwszegoI pamietaj ,potem na przyszłość już tak rób. ok? :D :D
pola

Post »

Hurra! Udalo mi sie "wkleic" zdjecie :D Moja psinka ma 10 lat i jest zwariowana starsza Pani. Mimo lat wcale jej nie ubylo temperamentu i bardzo sie ciesze!!

Obrazek
Ja mialam na mysli, ze piesek po operacji bardzo cierpi, a nie ze moj cierpi..No ale sprostowalam :oops:
Awatar użytkownika
smn2000
100p
100p
Od: 27 cze 2006, o 20:17

Post »

karo czy zdecydowałaś się na sterylizację? ja stosuje to co jest podane w linku i działa.
Szymon
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Od: 17 paź 2006, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Przedstawiam moją kochaną sunie jest to mix polskiego owczarka nizinnego. BONA uwielbia dzieci, pilnować domu, zaganiać kury i jak każdy pies jedzonko :D!

Ja mam dwie pasje pon-y i kwiaty szczegulnie datury

Obrazek Obrazek
Basia
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 28 maja 2006, o 15:43

Post »

I nie nosi kokardki na czubku głowy. Bardzo mi się podobają takie kudłate psiaczki.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Kontakt:

Post »

Moja Reda zachorowała tego ranka,przespała całe przedpołudnie,a ok.15.oo zauważyłam,że zmienił jej się wygląd. To obrzęk pyska tak ja zmienił.Maslane oczki i szybki oddech.
Ta skóra pofałdowana na pyszczku....
Byłam sama w domu bez samochodu,ale udało mi się dotrzeć z nia błyskawicznie do lekarza Dzięki pomocy sąsiedzkiej.
Miała 40* gorączki i anginę ropną z wymiotami. Cztery zastrzyki i kroplówka zatrzymała proces obrzęku.Jestesmy juz w domu,obie zmeczone potwornie.Dziewczyny moje wisiały na telefonie zapłakane,zanim nie było diagnozy.
Jutro znowu lekarz .... A dziś Reda już śpi.

Obrazek
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17

Post »

Krysiu, współczuję Tobie i córkom. Przeszedłem wielokrotnie stres związany z chorobami moich piesków.

Serdecznie pozdrawiam
Mietek.
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06

Post »

Krysiu współczuję, ale bywają gorsze sytuacje, gdy Ci pies zdycha na rękach.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Kontakt:

Post »

dziękuję Wam bardzo,wiem,że to nie było nic strasznego,ale żeby te zwierzaczki mogły powiedzieć co się dzieje z nimi złego ,co je boli..byłoby znacznie łatwiej.....:(
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45

Post »

Ojejku! Ale się psisko doprawiło! I z czego aż taka angina? Bez samochodu z takim dużym, chorym psem to problem ...
No ja dzisiaj też byłam z moim Dinuśkiem u weterynarza. Zrobił mu się jakiś strupek na czole. Lekarzowi nie bardzo się to podoba. Na razie dostał zastrzyki, smarowidła, mamy obserwować i chodzić do kontroli. Jak mu to nie zejdzie, będzie musiał mieć na wszelki wypadek wycinane, bo może to być ... Ale nie dopuszczam czarnych myśli. Musi być dobrze i tyle.

Szymon napisał, że jego jamniczki są grzeczne jak aniołki :lol:
No to ma chyba jakieś wyjątkowe. Teściu miał jamniczkę i było to stworzenie z niezłym temperamencikiem. Nie mógł brać ją na ogródek, bo mu wszystko chciała rozkopać :wink:
A jak to wygląda w Twoim ogrodzie Szymonie?
Pozdrawiam serdecznie
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17

Post »

lila31 pisze:Krysiu współczuję, ale bywają gorsze sytuacje, gdy Ci pies zdycha na rękach.
Niestety Lilu "przerabiałem" również takie sytuacje. W ogrodzie, pod jednym z dębów, śpi wiecznym snem trójka naszych ulubieńców, którzy juz od nas odeszli do psiego raju. jeszcze teraz lecą mi łzy na ich wspomnienie.
Mietek.
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:cry: Też przeszłam smutek związany z odejściem ulubionego psa- obiecałam sobie, że już nigdy taki stress. Chociaż szkoda, ze nie mam znowu psa- jednak nie zdecyduję się znowu przez to samo przechodzić. :cry:
:cry: Psy jednak żyją krócej niż ludzie...
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Karo - jak zaczełam czytać to się wystraszyłam, dzięki.., że to nie jakieś zatrucie, bo gorzej mogłoby być. Też się nieżle wystraszyłaś.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Kontakt:

Post »

Istniała wersja z zatruciem ,ale Reda ma łapkę w gipsie ,nie chodzi nigdzie sama,kuśtyka zawsze blisko,więc raczej odrzucił lekarz tę możliwość tymbardziej że gardło jest w okropnym stanie. Zeskrobał jej tam trochę z tego gardła i wypędzlował.Poprzestał na diagnozie angina.
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45

Post »

Ale się listopadowo porobiło ... Ja też już pochowałam jednego mojego psiaka, ale nie chcę o tym myśleć, bo od razu beczę. Potem i tak się nakręcam i uzmysławiam sobie, że mój obecny pies też nie będzie wiecznie żył i mam już z głowy. Dlatego tak jak Nela powiedziałam sobie, że jest to mój ostatni pies. Bardzo je kocham, ale nie chcę je żegnać. Nie..... no koniec pisania...
KaRo! wszystko będzie dobrze! Najważniejsze nie dać się czarnym myślom!
Pozdrawiam serdecznie
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”