Ewa nie wiem jak tam u Ciebie się pokazuje, ale ja mam dużo różnych plansz do wyboru, tak samo nawierzchni, a roślin w GP ogółem jest mało nawet jak ściągniesz na dysk

chodzi mi głównie o detale i kolorystykę, by mieć mniej jakiś zarys ogrodu
  chodzi mi głównie o detale i kolorystykę, by mieć mniej jakiś zarys ogrodu 

On line faktycznie miałam więcej plansz i roślin.A jak ściągnęłam program to tylko ta prosta plansza z murkiem,zdenerwowałam się i już się nie bawię.A on line to u mnie masakra bo net mi zamula,długo się wczytuje.Zastanawiam się nad kupieniem:PRewi pisze:Cześć Piotrek dawno Cię nie widziałam
Ewa nie wiem jak tam u Ciebie się pokazuje, ale ja mam dużo różnych plansz do wyboru, tak samo nawierzchni, a roślin w GP ogółem jest mało nawet jak ściągniesz na dysk

Poprzedni sezon spędziłam dłubiąc w ziemi i choć były rezultaty tej pracy, nie były one w pełni zadowalające. Zdaję sobie sprawę, że najważniejsze jest mądre zaprojektowanie ogrodu.
 Poprzedni sezon spędziłam dłubiąc w ziemi i choć były rezultaty tej pracy, nie były one w pełni zadowalające. Zdaję sobie sprawę, że najważniejsze jest mądre zaprojektowanie ogrodu.  raczej więc nie planuję w tym ogrodzie małej architektury typu altanki, ławeczki czy oczka wodne. Nie planuję też uprawy warzyw ani drzew owocowych.
 raczej więc nie planuję w tym ogrodzie małej architektury typu altanki, ławeczki czy oczka wodne. Nie planuję też uprawy warzyw ani drzew owocowych.