Familokowy pachnacy różami i nie tylko cz.11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowy pachnacy różami i nie tylko cz.11

Post »

Tosiu dziękuję. ;:180
Co robić, za bardzo szalałam z porządkami na strychu ;:14 i teraz mam za swoje.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W domu zawsze było pastowanie podłóg na święta , w sobotę wypastowałam jakimś mocno pachnącym płynem i pies zwiał do najdalszego pokoju :;230 O awariach to wiem, że czarna seria zawsze idą więc trzymaj się ;:196
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Witaj Jadziu kochana ;:196 ja też przed świętami mam mało czasu ale jak napisałaś po świętach to się zmieni :) pierniczki wyglądają bardzo smakowicie ale zdjęcia psiuni z kotkiem ;:167 ;:167 ;:167 ;:167 bardzo żałuję że nie mieszkamy bliżej ale i tak się niedługo zobaczymy mam nadzieję ,pozdrowienia i buziaczki ;:196 ;:196 ;:196 ;:196 ;:196
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

MONISIU mam nadzieję ,ze zawitamy do Ciebie,a może zajechałabyś najpierw do nas też Cię zapraszamy .Utrapienie z tymi niezgodnym charakterami czyli pies i kot .Sisi chciałaby sie bawić z Agacią ,ale ta zaraz z pazurami ,bo zawsze ma w pamięci ,że Sisi goni ja z ogródka ;:196 ;:196
EWCIU jestem ciekawa jak na pastę zareaguje kotka . Wiem ,ze jak coś zaczyna sie psuć to seriami niestety ;:174 ;:174 .
GRAŻYNKO zastrzał to bardzo bolesne i współczuje tego bólu .Wiem jak babcia mi pokazywała ,że straciła po połowie 2 palców,ale to było w czasach wojennych.Jeszcze trochę roboty mi pozostało ,ale jutro sie z tym uporam
TOSIA już jestem w domu .Mam dla Ciebie prezent od Iwonki a od Baśki jest u niej .Szkoda ,że Cię z nami nie było .Dzieliliśmy się opłatkiem .Prezent ode mnie dla Ciebie dopiero będzie robiony .Jutro zaczynam a będzie to coś takiego,bo nie zdążyłam zrobić 3 szt.
Obrazek[/URL

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4884045ae744bc4.html]Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Cieszę się Jadziu, że miło spędziłyście wieczór. Bardzo mi szkoda, ale uwierz, nie mogłam ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

:oops: :( tylko 3 sztuki a my? :;230 :;230
Tosia ten drugi kociak to z tyłu- całkiem mój.
Jadziulko już jesteś gotowa na nadejście świąt?Ja tak z grubsza też ,tylko wiesz,muszę dzielić czas na moją przyjaciółkę.
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit :tan ;:138 Jadziu, dziś moje czarnuszki pojechały w świat!!!! Kotki już mają domek. Cieszę się bardzo z tego. Wpadnę jutro do Ciebie na moment, bo będę na ogródku. Zadzwonię wcześniej. ;:196
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

TOSIA cieszę sie ,ze kotki mają piękne święta w nowym domku .OK nigdzie się nie ruszam .Zrobiłam dzisiaj wszystko i dopiero co siadłam do czółenka .Niestety nie zdążę zrobić do jutra dzwoneczka ;:174 ,gdyż dopiero sie za niego zabrałam
ANUŚ dla Was też zrobię tylko w póżniejszym terminie razem z jajcami je dostaniecie,a może z serduszkami walentynkowymi ;:224 . :;230 To będzie 2 w 1 :;230 Dzisiaj skończyłam robotę ,ale zasuwałam od rana . ;:196 Teraz tylko zmielić mak i wsjo .Synowa będzie piec sernik ,a ja na luzie :wink:
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit ;:196 Fajnie, że już masz porobione. U mnie jutro pasztet, w piątek jadę do Jastrzębia Zdroju w wiadomym celu. :;230 :;230 Wujo wraca z wczasów :;230 :;230 :;230
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu to robimy dzwoneczki ;:224 . Ty robisz 3D - przestrzenny , a ja płaski . Postaram się jutro wykrochmalić i pochwalić się ;:306 .
Coś mnie katar bierze , na same święta . Muszę coś łyknąć i sie nie dać . W poniedziałek przez trzy godziny opiekowałam się chorymi dziećmi swojego bratanka ;:108 , chyba się ze mną podzieliły katarem ;:223 .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Jadziu i Ty też robisz cudeńka strasznie zdolne dziewczyny w waszych stronach ;:303 ;:303 ;:303
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Jadziu z moimi jazdami to jest tak że ja mam zerową orientację w terenie :oops: więc nawet na wystawę kwiatów musieli mnie zawieść i jeszcze zaprowadzić ,ale jeśli wcześniej niż przyjedziecie będę w Waszej okolicy to może się umówimy:) Kolejne cudeńka widzę tworzysz. Co do kota i psa to nawet jeśli ciut zadziornie na siebie reagują to wspaniale wyglądają razem ;:196
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Jadzia ,to już może ja napiszę... :wink: ,że bierzemy w ciemno wszystkie opcje dzwoneczków...Nie musisz się spieszyć do Wielkanocy kupa czasu... :;230 Ładnie wyszły Ci te dzwoneczki i to frywolitka ..pełne uznanie ;:180
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

NELKA mam nadzieję ,ze uda mi się .Ten dla Tosi juz szybciej zrobiłam czyli idzie w dobrym kierunku .Na wielkanoc to jajca, a nie dzwonki :wink: .Nie sa takie tak byc powinny .Gdyby to profesjonalista zobaczył to powiedziałby ,że to KICZ ,ale pomimo tego ja sie z tego cieszę
MONISIU podam Ci numer ko. i gdybyś była szybciej w naszych stronach to sie zdzwonimy ;:196 Też nie mam orientacji :wink: .Kotka zadziorna i nie da sobie w kaszę dmuchać od piesy :wink:
STASIU to na razie takie próby i mnóstwo elementów muszę poćwiczyć .ale mam nadzieję ,ze mi sie uda przez zimę trochę zrobić
EWCIU niestety ,żeby dzieci mogły sie pozbyć kataru musiały go komuś przekazać . ;:174 Ja jak zaczynam kichać to w ruch idzie Rutinoscorbin .Mnie to pomaga .Takie 3D bardzo mi sie spodobały i nie są trudne :wink: a to było najważniejsze :;230
TOSIA Twój dzwonek już gotowy .Gdybyś wpadła jutro już byś go miała w domu .Dzisiaj go wypiorę i wykrochmalę i będzie na Ciebie czekał .Miło było posiedzieć przy kawce ;:196
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

Jadziu to ja się już chwalę ;:306 . Przepraszam , że zaśmiecam Twój wątek . Teraz czekam na Twoje ;:108 .

Obrazek
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”