Są dwa powojniki, róża raz kwitnąca (jakaś mchowa nn), floksy, kilka łubinów,szałwia, piwonia lekarska, ostróżki, dalie, czyściec wielkokwiatowy, kilka bergenii, dzwonek brzokwiniolistny, róża nn czerwona, liatra biała i fioletowa, biała jeżówka świerk Nidiformis, rozchodnik nn ,rozwar, marcinki i róże, dosadziłam dzwonek kremowy. Sieje się dziewanna i onętki. To ja pokażę
 Są dwa powojniki, róża raz kwitnąca (jakaś mchowa nn), floksy, kilka łubinów,szałwia, piwonia lekarska, ostróżki, dalie, czyściec wielkokwiatowy, kilka bergenii, dzwonek brzokwiniolistny, róża nn czerwona, liatra biała i fioletowa, biała jeżówka świerk Nidiformis, rozchodnik nn ,rozwar, marcinki i róże, dosadziłam dzwonek kremowy. Sieje się dziewanna i onętki. To ja pokażę  
 Aga, jest naparstnica, ale i krzewuszka na biało kwitnie
 Właśnie u niego kupowałam swoją Brunette, w tym roku doszła Pink Spike, ale ta zakwitnie dopiero w przyszłym roku.
 Właśnie u niego kupowałam swoją Brunette, w tym roku doszła Pink Spike, ale ta zakwitnie dopiero w przyszłym roku.

Różowy pewnie też by mi się podobał.
 Różowy pewnie też by mi się podobał.

. U tego Podstolca jakoś dziwnie co go szukam na all to ma zamkniety sklepik.
 . U tego Podstolca jakoś dziwnie co go szukam na all to ma zamkniety sklepik.

Widać już, że przy słupkach rosną róże, a będzie ich więcej
 Widać już, że przy słupkach rosną róże, a będzie ich więcej 

Świetnie się komponują z kwiatami
  Świetnie się komponują z kwiatami   Poza tym bardzo podoba mi się jak przedstawiałaś rośliny według kolorów. Będę częściej zaglądać, Pozdrawiam
  Poza tym bardzo podoba mi się jak przedstawiałaś rośliny według kolorów. Będę częściej zaglądać, Pozdrawiam