sałatka tzn śledź po łowicku?dorcia7 pisze:...
śledzie po łowicku, sałatka śledziowa , ryba po patatajsku
Dziekuje za przepisy, juz skopiowane.
sałatka tzn śledź po łowicku?dorcia7 pisze:...
śledzie po łowicku, sałatka śledziowa , ryba po patatajsku
Zapewniam Cię że warto,rok temu robiłam pierwszy raz,krótko przed świętami dostałam w pracy przepis,nie było czasu wypróbować,miałam obawy jak moja tradycyjna jeśli chodzi o potrawy wigilijne do tego podejdzie ,ale spałaszowali całą salaterkęewunia7 pisze:![]()
Witaj Dorotko
Ale powiało świętami i zrobiło się tak apetycznie
Odgapię od Ciebie przepis na rybę po Patatajsku
Pozdrawiam
No to smacznego zyczę, przed lub po świętachAgapa pisze:Dobry wieczór Doroto
U ciebie też już świętami pachnieI podałaś ciekawe przepisy. Kto wie czy nie wypróbuję, ale raczej nie na wieczerzę, tylko może wcześniej lub później
Sympatyczne stroiki "odgapiłaś"
U nas ten tydzień też zabiegany będzie, a jeszcze w środę mam umówioną wizytę u lekarza z synkiem, w czwartek fryzjer i eh znów będę gonić czas
Witaj Stefciu !! a kiedy swój wątek założysz żebym mogła z rewizytą przyjść?stefcia pisze:Witaj Dorotko
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie , a u ciebie pachnie już Świętami
Pozdrawiam
A u mnie zamówione prezenty "jadą," szafki zostawiam na wiosnę....., robię listy zakupów....., ale okna mam umytedorcia7 pisze:
Prezenty już zapakowane, szafki i szafy pomyte-okazja do pozbycia się zbędnych ubrań i przedmiotów ,część zakupów zrobiona -tych co mozna wcześniej , ponieważ od 2 dni pada deszcz czyszczenie okien zostawiam na nadchodzący tydzień , w sobotę ubieranie choinki i zaczynamy wspólne pieczenie i gotowanie ...gorący czas przed nami , życzę sympatycznego niedzielnego wieczorku i miłego przedświatecznego tygodnia
wiem,wiemdaffodil pisze:A u mnie zamówione prezenty "jadą," szafki zostawiam na wiosnę....., robię listy zakupów....., ale okna mam umytedorcia7 pisze:
Prezenty już zapakowane, szafki i szafy pomyte-okazja do pozbycia się zbędnych ubrań i przedmiotów ,część zakupów zrobiona -tych co mozna wcześniej , ponieważ od 2 dni pada deszcz czyszczenie okien zostawiam na nadchodzący tydzień , w sobotę ubieranie choinki i zaczynamy wspólne pieczenie i gotowanie ...gorący czas przed nami , życzę sympatycznego niedzielnego wieczorku i miłego przedświatecznego tygodnia. Ufff, dobrze że chociaż tyle mam zrobione, bo inaczej w kompleksy zupełne bym wpadła. Dorotko podziwiam Cię. Bardzo ładne dekoracje zrobiłaś. Ja też oglądałam stroiki u Ewy, ale na razie mam tylko dobre chęci, a dobrymi chęciami......no wiesz.