Jurku (slanka-flora), Gosiu (nutka81), Marzko (Sosenki4), Tesiu! Magdo (mig131), Iwonko (raflezja), Wandziu (wanda7), Igo (iga23), Aguniu (aguniada), Mejczeko (majka411), Agnieszko (aage), Danusiu (mm-complex), Tijo, Aniu (wielkakulka), Grażnyko (kogra), Iwonko (iwona1311), Ewo (rewi), Jagódko, Ewo (Rozanka), Ewa (majowa), Geniu (e-genia), Tadku, Olgo (Aza), Iwonko (heliofitka), Jurku (semper), Dorotko (babuchna), Przemku, Kubiasiu, Lucy, Celino (Trzynastka) dziękuję wam wszystkim za życienia

zrobiliście mi wielką niespodziankę! Taka data urodzenia to skarb, bo wszyscy o niej pamiętają. Nawet jakbym chciała, to nie zapomnę, że zmienił mi sie VAT
Kwiatów doniczkowych nie dostałam, ale wzamian - piękny stroik świąteczny, który znalazł swe miejsce w przedpokoju.
No i ciąg dalszy dekoracji świątecznych. Za Waszym przykładem zaczęłam je wyjmować. Niektóre jak wianek na drzwi towarzyszą mi już kilka lat. Coroczna kosmetyka, tj. doklejenie kilku orzechó, czy szyszek, wymiana wstążki (jak w tym roku) i służy. Nieekologicznym byłby go wymienić na inny, skoro ten jeszcze zdobi
i trochę 'pierniczenia'
Cieszę się, że rybki Wam się spodobały. Mam nadzieję, że z cd będzie tak samo