właściwości rozgrzewająco-usypiajace ma
Moje domowe
-
grazia72
- 500p

- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje domowe
Ja wieczorami się wspieram herbatką z cytrynówką
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
-
izabela14
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lut 2012, o 12:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Szeflerki śliczne ale......tym razem mnie ściana zachwyciła 
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poproszę zdjęcie tej variegaty w całości i ścianę w pełnej okazałości też chętnie zobaczę
i chyba skorzystam z porad dotyczących herbatek z dodatkami - ciurkiem mi z nosa kapie, więc taka malinka albo cytrynówka do herbaty...
i chyba skorzystam z porad dotyczących herbatek z dodatkami - ciurkiem mi z nosa kapie, więc taka malinka albo cytrynówka do herbaty...
pozdrawiam,ania
kłujące
kłujące
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Co my dziewczyny mamy z tym dostrzeganiem innych rzeczy niż roślinki
Firanek, mebli, ścian...
Ja też pierwsze co to
na widok Kasinej różowej ścianki.
Ale szeflerki oczywiście ładne
Ja też pierwsze co to
Ale szeflerki oczywiście ładne
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Macie rację, najpierw widać ścianę, a potem szeflerkę
Ale wszystko równie piękne 
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mnie też ściana zachwyciła..moje oko artystycznie wyczulone natychmiast zarejestrowało taką piękną fakturę i kolor..
Gratuluje odwagi i pomysłu.. a szeflerka..no ładna..ładna...ale ściana ładniejsza chociaż nie jest zielona..
Gratuluje odwagi i pomysłu.. a szeflerka..no ładna..ładna...ale ściana ładniejsza chociaż nie jest zielona..
To fakt ściana prześliczna, rzuca się w oczy bardziej niż roślinki. Szeflery tez ładne. U mnie się one nie trzymały nie wiedzieć czemu 
Super szeflery na tle cudownej ścianki wypadły;) 
Kasieńka - ściana the best - kolor trochę nie w moim typie, ale sposób wykonania jak najbardziej w moim
A szeflerka jakby była na tle mniej rzucającym się w oczy to na milion procent zebrała więcej komentarzy, a tak niestety została stłumiona..
(ale i tak bardzo ładna)
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Dziękuję dziwczynki za komplementy
w imieniu kwiatków i ściany
jest czerwona nie różowa (tego bym nie zniosła) jakoś tak wyszła na zdjęciu i mogę sie pochwalić że mam takie dwie i zrobiłam je sama 
to można cię zatrudniac do tworzenia takich ślicznych ścian u siebie?katharos pisze:zrobiłam je sama
- fiskomp

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Kasiu to może dasz przepis jak to zrobić, ja byłabym chętna spróbować.katharos pisze:mogę sie pochwalić że mam takie dwie i zrobiłam je sama
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Dziewczyny nic prostszego, ponieważ nie mogłam sobie pozwolić na gotowy tynk do struktur (drogi jak gwint)
, majster też cenę buchnął z kosmosu
to poczytałam i stwierdziłam że sama spróbuję
Tak w ogóle to miały być kwiatki
Ścianę pokryłam dość grubą warstwą gipsu budowlanego, pamiętacie takie wałki co dawniej robiło się wzory na ścianach ...jakieś kwiatki ,listki i inne wzorki? wymyśliłam sobie że jak po gipsie takim wałkiem przejadę to powstanie wzorek 3D
nie całkiem płasko tylko będzie odstawał, niestety gipsu nałożyłam grubo i co przeciągłam wałkiem to powstawały takie "cycki"
jak na zdjęciu ...jak jechałam wałkiem w górę to sterczały w górę
, jak w dół to one też w dół
...i tak nam się spodobało
potem jak wyschło pomalowałam i gotowe.
Mąż skwitował to że jestem chciwus i sknera nie dam nikomu zarobić ale w sumie na dobre nam to wychodzi. Zrobiłam też ścianę na korytarzu gipsem i przyciskałam folię na chwilkę, potem ją od góry do dołu ściągałam, też powstał fajny wzorek
Ostatnio wytapetowałam pokój córy i naszą sypialnie. Ja nie pracuję siedzę w domu to próbuję, jak fajnie wyjdzie to radocha jak nie wiem
Tak w ogóle to miały być kwiatki
Ścianę pokryłam dość grubą warstwą gipsu budowlanego, pamiętacie takie wałki co dawniej robiło się wzory na ścianach ...jakieś kwiatki ,listki i inne wzorki? wymyśliłam sobie że jak po gipsie takim wałkiem przejadę to powstanie wzorek 3D
Mąż skwitował to że jestem chciwus i sknera nie dam nikomu zarobić ale w sumie na dobre nam to wychodzi. Zrobiłam też ścianę na korytarzu gipsem i przyciskałam folię na chwilkę, potem ją od góry do dołu ściągałam, też powstał fajny wzorek
Ostatnio wytapetowałam pokój córy i naszą sypialnie. Ja nie pracuję siedzę w domu to próbuję, jak fajnie wyjdzie to radocha jak nie wiem
- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
super.."Pomysłowy Dobromir" z Ciebie..a eMowi wylicz ile zaoszczędziłaś..
i w to miejsce zafunduj sobie coś super
Jesteś bardzo zdolna i pomysłowa..chylę czółko..
Jesteś bardzo zdolna i pomysłowa..chylę czółko..