Miło, że zajrzałeś

Cudne lato i kwiatuchy
 Cudne lato i kwiatuchy   

jak jedziemy nad zalew, to... musimy pilnowac, bo potrafi na sam srodek wypłynąć
 jak jedziemy nad zalew, to... musimy pilnowac, bo potrafi na sam srodek wypłynąć nie lubię zimy...
   nie lubię zimy...
 patrzę i patrzę az na krzesle podskakuję, najbardziej na widok borówek
  patrzę i patrzę az na krzesle podskakuję, najbardziej na widok borówek   Piękną zrobiłaś rabatę z hortensjami i hostami, bardzo elegancka i ta podpisana z rozchodnikiem też super. Przyszłam się pochwalić (mogłam to zrobić już dawno) że posadziłam borówki wg Twojego opisu i jestem bardzo z siebie dumna że tak o nie zadbałam, teraz czekam na owocki. Forumowa koleżanka stwierdziła ze za gęsto posadzone (4 krzaczki w odległości co 50cm w kwadracie). O odległość ani Ciebie nie pytałam, ani nie wysiliłam się żeby poczytać
   Piękną zrobiłaś rabatę z hortensjami i hostami, bardzo elegancka i ta podpisana z rozchodnikiem też super. Przyszłam się pochwalić (mogłam to zrobić już dawno) że posadziłam borówki wg Twojego opisu i jestem bardzo z siebie dumna że tak o nie zadbałam, teraz czekam na owocki. Forumowa koleżanka stwierdziła ze za gęsto posadzone (4 krzaczki w odległości co 50cm w kwadracie). O odległość ani Ciebie nie pytałam, ani nie wysiliłam się żeby poczytać   muszą już tak zostać
  muszą już tak zostać
 mam nadzieję, że borówki docenią Twoje starania i się postarają, bo jak nie... to oberwę po głowie
 mam nadzieję, że borówki docenią Twoje starania i się postarają, bo jak nie... to oberwę po głowie   

więc zamykam wątek i ... zmykam ,,, do wiosny
  więc zamykam wątek i ... zmykam ,,, do wiosny