Sosny, sójki, sarny i inne takie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie

Post »

Pat musisz mieć niesamowitą wyobraźnię skoro potrafisz sobie ją wyobrazić bez tych wyjątkowych min wyprodukowanych na potrzeby zdjęcia (matka już nawet nie prosi o uśmiech ,bo jest jeszcze gorzej) - chyba ,że lubisz taką szorstką urodzę i nic sobie nie wyobrażasz ? :;230 Twoim dziewczynom mało które dorównają ;)
Co do obrusu to chyba wolałabym od dołu go dać a u góry zawiązać tylko jeden problem- wszystko powyrzucałam w depresji przeprowadzkowej. Muszę chyba jakieś ciucholandy odwiedzić :roll:

To mi się podoba i pasowałby mi do czerowno-złoto-brązowej choinki http://allegro.pl/acm-kaptur-ochronny-p ... 23680.html

Marzenko to taki zwykły kominek z marmuru. Robił mi go na podstanie zdjęć lokalny pan- też Kwiatek :twisted: więc poprawialiśmy.

Aguś to opowiadaj o tych pomysłach ,bo w miarę brnięcia przez Twój wątek coraz bardziej mi się one podobają :wink:
jak widać na kominku ma fekalny brąz naiwnie przez producenta zwany cynamonowym :;230
u mnie mieszkanie stonowane i brązowo-beżowo-migdałowe. A w kuchni anioły.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Mogłoby być posadzone w zwykłym taki cynkowym starym wiaderku. Worek jutowy albo zwykłe wiadro obwinięte jakimś pasującym do wnętrza materiałem :D ciucholand to kopalnia inspiracji ;:333
Ale patrząc na kawałek wnętrza który pokazałaś pasowałby mi lniany worek ale i tak decyzja należy do Ciebie ;:215
Mógłby być również jakiś wiklinowy kosz z piękną brązową kokardą 8-) mam dalej pisać?
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Śliczna królewna, a drzewka z lasu ciężko rozpoznać, niby sosnowaty pokrój ale igły jakieś krótkie. Zapraszam do mnie.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Skoro Ty masz Aniu fekalny brąz, to ja też :;230 Bo mam niemal dokładnie taką samą obudowę kominka tzn. marmur ten sam, tylko ramka jest asymetryczna. U mnie Kfiatek nie spie... ale mało sie nie bili z panem od CO. Musiałam facetów rozdzielać. A poszło o to, kto zrobi odpowietrzanie :;230
Młoda jest śliczna, Pati dziewczynki też. Jak Wam się nie podobają, planujecie zostawić w zaspie itp. to przyjmę każdą ilość takich cudów. SERIO ;:108 I będe kochać jak swoje...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Aniu chwilami muszę iść do łazienki by posypać tym i owym dając upust złości ale mimo wszystko nie oddam. Najukochańsza istota na świecie! A nasz pan Adam zdeklarował się zrobić nam kominek w tydzień a robił... prawie 1,5 miesiąca z dużymi przerwami i po 2 godziny dziennie (szanował zdrowie najwyraźniej) a niektóre powody jego braku obecności tłumaczył ,że musiał jechać na targ po ziemniaki :;230

Aguś pomysły masz rewelacyjne tylko mały minus - brak mi asortymentu :;230
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

E, nie, ja swoich nie oddam: jestem klasyczną ofiarą przemocy, nie umiem żyć bez dręczycielek... :;230

A z tym brązem to przesadzacie: wyciągnę specjalnie Olympusa M, wielkiego jak rzeszoto i zrobię zdjęcia dokładnie oddające kolory moich fekalnych brązów licznie rozrzuconych po chałupie, to zobaczycie różnicę: jakbym ja miała wystrój w kolorze Twojego kominka, to bym siedziała i napawała się pięknym widokiem, a nie grasowała ze szpachelką :)

aaa....wiadra ocynkowane to ja też w GSie kupowałam: taki GS to lepszy niż galeria handlowa :wink:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To czas wybrać się na polowanie :D Ciężko wymyślić mi coś jeszcze z tego co masz :roll:
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati, to się nazywa fachowo współuzależnienie i dotyczy nie tylko rodzin alkoholików, ale także ofiar przemocy w rodzinie :;230 Jakbyś jednak zmieniła zdanie, pamiętaj, że biorę każdą ilość :tan
Aniu, mój fachman od kominka uważał się za Artystę (dużą literą, to nie przypadek ;:306 ) i trzeba z nim było bardzo delikatnie....
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

A mojemu non stop myśli uciekały i zamiast skończyć zdanie mówił ten tego
Teraz się śmieję ale wkurzające jest ,że musieliśmy całą dolną kamienną płytę wyp... wywalić znaczy i zmienić na płytki o wzorze kamienia :evil:

Aguś, Pat niestety nic nie wiem o takim sklepie w pobliżu. Kiedyś był w Wadowicach ale zmienił asortyment zgodnie z duchem czasu :?
Planuję wybrać się na Śląsk na targi staroci ale to w przyszłym roku dopiero ale taki pleciony koszyk jest super fajnym pomysłem!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nio widzisz Aniu w takim razie do piwnicy albo na strych....szukać ;:65
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moi źle położyli marmurowe parapety (by pasowały do obudowy) i dwa pękły, ale już nie miałam ani kasy ani sił, by je wymienić. Następny mi to tak skleił i zamaskował, że nic nie widać. Majstrowie to nie są faceci z moich marzeń ;:224
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu królewna śliczna! a podobna do mamusi jak dwie krople wody. Oj będą królewicze bić o nią.
A może kosz wiklinowy w który wstawisz podstawkę i choinkę! chyba do Twojego wnętrz pasuje!
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

sweety pisze:Majstrowie to nie są faceci z moich marzeń ;:224
moi tak ale tylko z reklamy coca-coli :lol:

Aguś piwnicy u siebie nie zauważyłam a na strychu póki co tylko kurz jest i deski do rozłożenia na wełnę także ... nie poszaleję w grzebaniu :lol: skarby tylko w starych domach można odkryć. U mnie kicha w tym temacie (nie licząc tych skarbów jakie mam licznie zakopane między wysokimi sosnami - wieloletnie śmieci chyba z całej wioski :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Masko dziękuję ;) właśnie myślę gdzie by takie kosz zdobyć
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A może jakiś sąsiadowski strych w niedalekiej odległości?
Nie rozumiem ludzi zakopujących śmieci ;:223 zanieczyszczając własny teren :evil:
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Aga własnego nieeee- lepiej zrobić to sąsiadowi :? wywozimy wszystkie odpady ogrodowe i ziemne w jedno miejsce ,bo gdybym chciała stamtąd wszystko wybrać to bym musiała doły na kilka metrów wgłąb wykopać pomimo ,że kilkadziesiąt worów i tak już stamtąd wywieźliśmy. Jakieś 10 arów mam tak zaśmiecone :(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”