Jak miło że podobają się Wam moje kwiaty  ciesze sie bardzo
  Jak miło że podobają się Wam moje kwiaty  ciesze sie bardzo   
   .Niestety mojej medinili nie udało sie uratować.
 .Niestety mojej medinili nie udało sie uratować.  . Przy samym korzeniu miała rozgałęzienie na dwa pędy...jak wywaliłam kwietnik to tak niefortunnie się wyłożyła że oba pędy pękły przy samym korzeniu nie było co ratować
. Przy samym korzeniu miała rozgałęzienie na dwa pędy...jak wywaliłam kwietnik to tak niefortunnie się wyłożyła że oba pędy pękły przy samym korzeniu nie było co ratować   

Jeszcze dzisiaj postaram się dodać kolejne zdjęcia...teraz lecę na próbę chóru

Szkoda tylko,że medinilli nie udało się uratować  bo cudna była
  Szkoda tylko,że medinilli nie udało się uratować  bo cudna była  .
 .

Na początek hibiskus czyli róża chińska. W chwili obecnej ma jeden kwiat i mnóstwo pączków
  Na początek hibiskus czyli róża chińska. W chwili obecnej ma jeden kwiat i mnóstwo pączków 

ma mnóstwo cebul no i za bardzo nie wiem co teraz z nią zrobić czy je rozsadzić czy tak pozostawić.....Jak myślicie
 ma mnóstwo cebul no i za bardzo nie wiem co teraz z nią zrobić czy je rozsadzić czy tak pozostawić.....Jak myślicie  

skradły Begonie.
  skradły Begonie.   

A szczególnie ta calatheea
  A szczególnie ta calatheea 

.Ale kalatea
 .Ale kalatea  ),a póżniej zaczęła częściej podlewać z nawozami.I jej zakwitło...zobaczymy,bo ja też mam,ale moje ma tylko 1 cebulę i rok jest u mnie dopiero.Ciekawe,czy mi zakwitnie i kiedy
 ),a póżniej zaczęła częściej podlewać z nawozami.I jej zakwitło...zobaczymy,bo ja też mam,ale moje ma tylko 1 cebulę i rok jest u mnie dopiero.Ciekawe,czy mi zakwitnie i kiedy