I proszę mi nie pokazywać kolejnych pięknych różyczek, bo uwielbiam taki róż, ale uważam, że to chyba przesada mieć kolejną różową różę w ogrodzie
 .
 .
 .
 .

Jakie to lilie? Bo bardzo ładne
 Jakie to lilie? Bo bardzo ładne 

..dostałam je od mojej cioci
 ..dostałam je od mojej cioci  

.
 . . Nie chciałabym bardzo ujednolicić kolorystycznie swojego ogrodu, więc będę miała trudny wybór
 . Nie chciałabym bardzo ujednolicić kolorystycznie swojego ogrodu, więc będę miała trudny wybór  .
 .

Nie wiem jeszcze gdzie, bo na razie tworzę listę. Jak już wybiorę co chcę kupić to będę sprawdzała gdzie są do dostaniaAnnes 77 pisze:Edytko gdzie będziesz zamawiała i jakie pięknoty masz na oku?
 .
 .
 Mrozu w zasadzie nie ma, bo -5 to żaden mróz. Śniegu naprószyło troszeczkę. Bez sensu taka zima i takiej bym sobie życzyła
 Mrozu w zasadzie nie ma, bo -5 to żaden mróz. Śniegu naprószyło troszeczkę. Bez sensu taka zima i takiej bym sobie życzyła  Zastanawiam się nad różami, ale najprędzej zacznę kombinować po Nowym Roku.
 Zastanawiam się nad różami, ale najprędzej zacznę kombinować po Nowym Roku.
 Zima na całego,ciągle prószy śnieżek,biało i cięzko czasem z zasp wyjechać,ale na szczęście różyczki mają ciepło i to się liczy nieprawdaż?
  Zima na całego,ciągle prószy śnieżek,biało i cięzko czasem z zasp wyjechać,ale na szczęście różyczki mają ciepło i to się liczy nieprawdaż? Ciekawe,czy ten sposób zda egzamin
 Ciekawe,czy ten sposób zda egzamin  

Lubię takie mieszane rabaty - różano-bylinowe, masz więcej ujęć? Co tam rośnie?
  Lubię takie mieszane rabaty - różano-bylinowe, masz więcej ujęć? Co tam rośnie? 

Ja nawet za okno nie patrzę brrr
 Ja nawet za okno nie patrzę brrr