Na początek mały pączusio

Teraz w całej okazałości. Jest to storczyk krórego mój M przywiózł mi z Holandii.

Nie wiem co sie dzieje ale napisałam takie dosyć długi przywitanie no gdzieś ono aniknęło więc piszę jeszcze raz
 Jedynie storczyki im sie nie poddały no i kilka innych ale to dzięki M bo mi je wyniósł na dwór. Dzisiaj chcała bym Wam przedstawić moje storczyki: Mam nadzieje że Was nie zanudzam moim blablaniem...
 Jedynie storczyki im sie nie poddały no i kilka innych ale to dzięki M bo mi je wyniósł na dwór. Dzisiaj chcała bym Wam przedstawić moje storczyki: Mam nadzieje że Was nie zanudzam moim blablaniem... 

Uda Ci się wstawiać większe zdjątka?
  Uda Ci się wstawiać większe zdjątka?
 śliczne storczyki a Miltonię tę,którą M  Ci przywiózł mam od niedawna z Biedronki ,kupiłam ją w pąkach i nie wiedziałam jakie cudo kryją
 śliczne storczyki a Miltonię tę,którą M  Ci przywiózł mam od niedawna z Biedronki ,kupiłam ją w pąkach i nie wiedziałam jakie cudo kryją 

Wandziu
 Wandziu

Dziękuję za miłe przyjęcie na forum
 Dziękuję za miłe przyjęcie na forum  

. Postaram sie wstawiać wieksze zdjęcia. Może na początek coś co przez dłuższy czas miałam i bardzo sie zniej cieszyłam...ale przez swoją nieuwagę wywaliłam kwietnik i medinila sie połamała
 . Postaram sie wstawiać wieksze zdjęcia. Może na początek coś co przez dłuższy czas miałam i bardzo sie zniej cieszyłam...ale przez swoją nieuwagę wywaliłam kwietnik i medinila sie połamała  

A tu już nie storczyk Chciałam Wam pokazac teraz trochę czerwonego kolorku
A tu już nie storczyk Chciałam Wam pokazac teraz trochę czerwonego kolorku 
  I na koniec troche lata
 I na koniec troche lata  
   Mam nadzieje że się moje kwiatuszki podobaja i bedziecie do mnie zaglądać.
 Mam nadzieje że się moje kwiatuszki podobaja i bedziecie do mnie zaglądać.  ..ZAPRASZAM
 ..ZAPRASZAM 

. Rolls royce i wszystko jasne
 . Rolls royce i wszystko jasne  
  , czy kupiłaś ją kwitnącą ( jeśli tak to gdzieee) czy może tak się o nią troszczyłaś, że zakwitła dla Ciebie...
 , czy kupiłaś ją kwitnącą ( jeśli tak to gdzieee) czy może tak się o nią troszczyłaś, że zakwitła dla Ciebie...

Szkoda, że już jej nie masz.
  Szkoda, że już jej nie masz.   

Miło Cię poznać
  Miło Cię poznać  

Wandziu pokazałas pieknosci a czy  udało sie uratowac medinile storczyki jak cukiereczki
 Wandziu pokazałas pieknosci a czy  udało sie uratowac medinile storczyki jak cukiereczki