Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12
M. będzie żyć
Funkcje życiowe w normie
'Żywotny' jest 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko no gdzie Ty po te chusteczki pobiegłaś? tu chory w potrzebie!PanM pisze:Maska pisze:jestem żywotnie zainteresowanyMaska pisze:Nie, nie choremu kładzie się na piersi (chorej) dwa ziarnka pieprzu i uciera - nie będę Cię uczyła jak
to gdzie jej mam ten pieprz położyćMaska pisze:Agnieszko no gdzie Ty po te chusteczki pobiegłaś? tu chory w potrzebie!
No tak, Agunia nie może nawet pójść na służbową kolację, bo myszy z kotem harcują aż miło! 
To kto komu ten pieprz i o co w ogóle chodzi?
PS. Na ogrodowo cudowne tematy odpowiem jutro, bo właśnie otwieram przedwczesne prezenty
To kto komu ten pieprz i o co w ogóle chodzi?
PS. Na ogrodowo cudowne tematy odpowiem jutro, bo właśnie otwieram przedwczesne prezenty
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko przeczytaj o tym pieprzu nim pójdziesz spać! bo trzeba swojego Pana wygrzać !
Możesz na nieogrodowe nie odpowiadać
Panie M uciera zdrowy

Panie M uciera zdrowy
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja radzę wiosną nazbierać sosnowych młodziaków i zrobić nalewkę. To jest najlepsze lekarstwo na kaszel.
Panie M. czy lekarz przepisał kolejny antybiotyk bez zrobienia biogramu?
Chyba powinno się ich wysłać z powrotem na studia.
Chyba, że maja taki plan, żeby wykończyć większośc społeczeństwa przed emeryturą
Aga, a co z zurawkami? Zaniechałaś pomysłu?
Dzisiaj jakos nie mogę się skupić nad Twoim planem.
Musze jutro na spokojnie jeszcze raz przeczytać.
Ale wydaje mi się, że coś za dużo tego zapalnowałaś.
Panie M. czy lekarz przepisał kolejny antybiotyk bez zrobienia biogramu?
Chyba powinno się ich wysłać z powrotem na studia.
Chyba, że maja taki plan, żeby wykończyć większośc społeczeństwa przed emeryturą
Aga, a co z zurawkami? Zaniechałaś pomysłu?
Dzisiaj jakos nie mogę się skupić nad Twoim planem.
Musze jutro na spokojnie jeszcze raz przeczytać.
Ale wydaje mi się, że coś za dużo tego zapalnowałaś.
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Aguś wszystkiego dobrego,miłości ,zdrowia i szybkiej wiosny
Dużo słonka i pięknych chwil w Twoim cudownym ogrodzie!!

marzenia się spełniają! Dana
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Aga! Jak będziesz planować kanny w donicach i pragniesz posadzić konkretne odmiany, pamietaj, że rzadko w kapersie jest to, co na obrazku i raczej zwróć się do jakiś forumków, którzy mają już niskie odmiany i będą mieli nadwyżki, np do Janusza. 
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Najlepszego Agus!!!

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Wszystkiego naj. Miłości, samych pozytywnych chwil w życiu. Zero stresu i aby nad Tobą i twoimi pięknymi włościami zawsze święciło
.

Aga, Julek, Dana - dziękuję za pamięć i życzenia!
Nie wiem jak to jest, myślałam że poczuję przygniatającą starość, ale jakoś nic się nie zmieniło, więc działam i żyję jak gdyby nigdy nic!
Feluś, kochana, zrobiłaś mi ogromną przyjemność wpadając właśnie tu z życzeniami... Mam nadzieję, że się tu zadomowisz i rozpiszesz, jak już ogrodowe tematy bliżej wiosny zaczną Cię mrowić w żołądku
Ściskam!
Miłko, otóż właśnie podczytuję o częstych pomyłkach odmianowych kann... czy chodzi o Janusza-drozda? Do niego powinnam się odezwać, jeśli zależy mi na konkretnej odmianie? W każdym razie dzięki za rekomendację i radę.
Gosiu-margo, moje plany skrzyniowe nie są skonkretyzowane... piszę o tym, co mi się w wyobraźni maluje, o roślinach, które tam widzę... z żurawek nie rezygnuję, tam będzie dużo miejsca przecież. Jak się zastanowisz, to napisz, doradź - będę wdzięczna. PanM kasłał dziś znowu biedulek całą noc
Marysiu, wujek google nic nie wie na temat ucierania pieprzu na piersiach chorutkiego M., zatem rozgrzałam go swoimi sposobami
Ewo-emiento, dziękuję jak nie wiem co za ciekawy wpis o kannach, linki, namiary, porady... wszystkie je wykorzystam, odezwę się do Janusza... widziałam na którymś ze zdjęć w sieci kanny o różowych kwiatach i pięknych ciemnych, prawie czarnych liściach... coś wspaniałego... chciałabym mieć taki szpaler w skrzyni na froncie domu. Trawy oczywiście będą zimowały w skrzyniach (ocieplone, zabezpieczone, także spoko). Zdjęcia nie usuwaj, bo jest urocze!
Feluś, kochana, zrobiłaś mi ogromną przyjemność wpadając właśnie tu z życzeniami... Mam nadzieję, że się tu zadomowisz i rozpiszesz, jak już ogrodowe tematy bliżej wiosny zaczną Cię mrowić w żołądku
Miłko, otóż właśnie podczytuję o częstych pomyłkach odmianowych kann... czy chodzi o Janusza-drozda? Do niego powinnam się odezwać, jeśli zależy mi na konkretnej odmianie? W każdym razie dzięki za rekomendację i radę.
Gosiu-margo, moje plany skrzyniowe nie są skonkretyzowane... piszę o tym, co mi się w wyobraźni maluje, o roślinach, które tam widzę... z żurawek nie rezygnuję, tam będzie dużo miejsca przecież. Jak się zastanowisz, to napisz, doradź - będę wdzięczna. PanM kasłał dziś znowu biedulek całą noc
Marysiu, wujek google nic nie wie na temat ucierania pieprzu na piersiach chorutkiego M., zatem rozgrzałam go swoimi sposobami
Ewo-emiento, dziękuję jak nie wiem co za ciekawy wpis o kannach, linki, namiary, porady... wszystkie je wykorzystam, odezwę się do Janusza... widziałam na którymś ze zdjęć w sieci kanny o różowych kwiatach i pięknych ciemnych, prawie czarnych liściach... coś wspaniałego... chciałabym mieć taki szpaler w skrzyni na froncie domu. Trawy oczywiście będą zimowały w skrzyniach (ocieplone, zabezpieczone, także spoko). Zdjęcia nie usuwaj, bo jest urocze!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
[quote="aguniada"]Aga, Julek, Dana - dziękuję za pamięć i życzenia!
Nie wiem jak to jest, myślałam że poczuję przygniatającą starość, ale jakoś nic się nie zmieniło, więc działam i żyję jak gdyby nigdy nic!
I tak trzymać
szkoda życia na przygnębienia 
I tak trzymać
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Aguś, biegnę ucałować jubilatkę
Wszystkiego dobrego, wyprostowania spraw pracowych i mnóstwa pomysłów ogrodowych. Zrozumienia u M życzyć Ci nie muszę bo mimo przekomarzań uroczych, dobraliście się wspaniale.
To teraz życzę obojgu zdrowia bo coś tu niezbyt dobrze ten szpital wygląda. Nie dajcie się aurze i zbierajcie siłki bo świętami czas się już zająć i listy do Mikołaja słać trzeba.
To teraz życzę obojgu zdrowia bo coś tu niezbyt dobrze ten szpital wygląda. Nie dajcie się aurze i zbierajcie siłki bo świętami czas się już zająć i listy do Mikołaja słać trzeba.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś ...i ja z życzeniami...wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze.
P.S. Kochana ...Taki piękny wiek.....ja mogę sobie powspominać...choć o swoim nie myślę tez jeszcze w kategoriach starości
P.S. Kochana ...Taki piękny wiek.....ja mogę sobie powspominać...choć o swoim nie myślę tez jeszcze w kategoriach starości
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś i ja biegnę z życzeniami SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIANIA MARZEŃ