U nas zimowo
a to jest coś co przygotowuje po cichu w garażu
jest to na razie szkielet(do wiosny zrobię?)zobaczymy jak wyjdzie
i znowu mam coś z aparatami
Ewo trzymam kciuki za Twojego wielkiego ptaka
Pomysł na ptaka z gałęzi bardzo pomysłowy....pokaż jak już skończysz
Zimowe foty już pokazujesz....jak ja chcę już wiosnę
Nogi zaleje mu betonem,więc spoko Przemuś
Iwonko wystarcza 2 grube druty na szyje i nogi i np siatka leśna z której robisz szkielet.Ale chyba można by od razu tułów z kijków wiązać.Przepisu na to nie mam z żadnej stronki,ale z głowy
Za to widziałam w innych ogrodach ptaki z gałązek i fajnie wyglądały
Mam nadzieje że mój im dorówna i wiatr go nie porwie
Ewo, chcialam nawiazac do Twoich psow.
Prosze wysterylizuj suczke, nie sadze by udalo ci sie wybudowac kojec w cenie sterylki.
To dobre nie tylko dla Twojego portfela ale i dla jej zdrowia. Poza tym jest dosyc biedynch bezdomnych psow na tym swiecie, a każdy urodzony szczeniak, moze, pomimo, ze znalazl dom, kiedys go stracic. Psy zyja nawet i 15 lat.
Wracajac do szczeniecia, bedzie gryzlo, niestety wszystko co sie da, bo bedzie zmieniac zeby-ale mozna je przyuczyc do podgryzania specjalnych zabawek.
Dlaczego gryzie dzieci ? Bo sadzi, ze to rowni jemu czlonkowie stada. Takich zachowan mozna tez oduczyc, jeśli chcesz opisze ci w jaki sposob n a PW.
Z nazira już sobie pogadałam na pw
Ale z tym kojcem to i tak musi być.Z paru względów :nie chce wiązać psów,mogą latać luzem ale tylko pod moim nadzorem.Od niani która się boi psów nie mogę jeszcze wymagać aby ich pilnowała.Chodzi o rośliny jak i to ,że mam siatkę leśną-mogą sobie wyjść a wtedy będzie afera sąsiedzka.Czyli muszę i kojec zbudować i wysterylizować. Ale zostawmy ten temat i tak nie mam kasy Wiosną będę się martwić.
Zrobiłam parę zdjęć z dzisiejszych prac.
Ratowałam dziś rośliny zalane przy oczku,zrobiłam rowek aby woda z roślin i z pod foli spłynęła do rowu
zobaczcie
i trochę zimowych
Na tym kończę mój wątek do zobaczenia już niebawem w nowym wątku.