Effkowe Pole2
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Effkowe Pole2
Ja nieaktywny
Zależy gdzie 
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień dobry Ewuniu,dziś u mnie leje od rana więc humor mam jak ten pingwin ze zdjęcie u Gosi.Tadziu ja czytam co Ty piszesz mój drogi....mam użyć wałka? 
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witam wszystkich sobotnio,za oknem wilgotno i tylko 1 stopień z rana,teraz temperatura wzrosła do 3 stopni.Zawinięta w kocyk siedzę na kanapie i zaglądam do waszych ogródków.Byłam na działce tydzień temu i stwierdziłam ze mogę juz pokazać tym ,którym wcześniej mówiłam o pasie czarnej olchy .Olcha ciągnie sie wzdłóż mojej działki co jednocześnie sprawia iż nie mam sąsiadów ,którzy zaglądają przez płot i pytają "a co tam pani dzisiaj robi.....".Wczesną wiosną biegają tędy sarny, po drzewch skaczą wiewióry i słychać pana dzięcioła.

Z innej beczki .....twoje schodki Dorotko.......

Z innej beczki .....twoje schodki Dorotko.......
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Są moje sa moje , mam u Efci swoje schodki

-
Marzenka79
- 1000p

Ewa...skąd masz takie schodki ??? zawsze marzyły mi sie takie,tak fajnie porośniete troszke roślinkami...
- E@K66

Mrzenko schodki zrobiłam sama a roslinki juz same sobie tam poszly. 
-
Marzenka79
- 1000p

Ewa majster-klepka 
- bina12
- 1000p

- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
-
tade k

I do tego schodki solidne być muszą , wspinanie , spływająca woda szybko by je załatwiły , gdyby były słabe.
Ten rozchodnik i u mnie po całym ogrodzie rozpanoszył się , nie wszędzie pozwalam mu rosnąć , ale na nieplanowane dziury , gdy coś wypadnie w sam raz.
Ten rozchodnik i u mnie po całym ogrodzie rozpanoszył się , nie wszędzie pozwalam mu rosnąć , ale na nieplanowane dziury , gdy coś wypadnie w sam raz.
- E@K66

Hm majster klepka ma dziś paskudny dzień.
Wybierałam sie na działkę , ale tak mi sie nie chcialo jak nigdy.Pomyślałam jednak " rusz sie babo,w tygodniu chodzisz na piechotę do pracy i z pracy i tyle ,trzeba sie ruszać aby tłuszczykiem nie obrosnąć"
Przyszłam na działkę a tu włamanie ,rozwalone drzwi w kibelku ,drań wziął sobie z komórki narzędzia siekierę,rydel,nożyce do cięcia gałęzi ,klucz francuski i nie mógł otworzyć drzwi do domku.Tak nawiasem mówiąc to musiał być straszny idiota bo tymi narzędziami jakie sobie przygotował to ja sama juz bym tam weszła ,chyba ze ktoś go wypłoszył z sąsiadów.
Rezultat mojej dzisiejszej wycieczki na działkę był taki ze "wyskoczyłam" ze stówki ,którą musiałam wydać w Castorami na zasówy ,kłódki i śróby hm jestem zła
Wybierałam sie na działkę , ale tak mi sie nie chcialo jak nigdy.Pomyślałam jednak " rusz sie babo,w tygodniu chodzisz na piechotę do pracy i z pracy i tyle ,trzeba sie ruszać aby tłuszczykiem nie obrosnąć"
Przyszłam na działkę a tu włamanie ,rozwalone drzwi w kibelku ,drań wziął sobie z komórki narzędzia siekierę,rydel,nożyce do cięcia gałęzi ,klucz francuski i nie mógł otworzyć drzwi do domku.Tak nawiasem mówiąc to musiał być straszny idiota bo tymi narzędziami jakie sobie przygotował to ja sama juz bym tam weszła ,chyba ze ktoś go wypłoszył z sąsiadów.
Rezultat mojej dzisiejszej wycieczki na działkę był taki ze "wyskoczyłam" ze stówki ,którą musiałam wydać w Castorami na zasówy ,kłódki i śróby hm jestem zła
-
tade k

No tak , to urok działek poza miastem. Niby zabezpieczone , ale włamania bywają dość często. Okradzione domki , warzywa i owoce. Najczęściej są to ,,tępoty'' nierozgarnięte i chwała im za to . Dlatego więcej strat nie miałaś.
Mój tłuszczyk także pięknie ,,rośnie'' , jak tak dalej pójdzie na wiosnę stówka może być osiągnięta

Mój tłuszczyk także pięknie ,,rośnie'' , jak tak dalej pójdzie na wiosnę stówka może być osiągnięta
-
Marzenka79
- 1000p

Ewuniu żeby ten gnojek nie doczekał dnia jutrzejszego,żeby go w nocy powykręcało-jak on mógł???
- E@K66

Tadziu stówka przy twojej figurze byłby to nie lada wyczyn.
Marzenko dzięki też mu tego życzyłam ,dziad jeden...
Marzenko dzięki też mu tego życzyłam ,dziad jeden...
-
tade k

Moja figura juz nie ta i obawiam się by szerokość nie przekroczyła długości

- E@K66

No to jak tak to w Sulejowie będziesz biegał dookoła ośrodkaa ja postoję ze stoperem i.....kuflem piwka