Obiecałem fotkę "żółwia", to na razie szkic. Jutro wezmę się za obróbkę na szlifierce. Więc dopiero jutro zacznie przypominać żółwia

już nie mogę się doczekać rezultatu....
  już nie mogę się doczekać rezultatu....  tylko uważaj przy szlifowaniu, żeby przypadkiem coś nie popsuć
 tylko uważaj przy szlifowaniu, żeby przypadkiem coś nie popsuć  

ożył już?
 ożył już?  

Tylko troszkę oszlifowałem przed głową, zaokrągliłem. Nie wiem, czy by tak już nie zostawić, czy oszlifować do samej głowy.
 Tylko troszkę oszlifowałem przed głową, zaokrągliłem. Nie wiem, czy by tak już nie zostawić, czy oszlifować do samej głowy.

po prostu tylko skorupa by była
  po prostu tylko skorupa by była  byłoby łatwiej  .....co do głowy to nie wiem bo nie bardzo widać jaka ona jest długa
 byłoby łatwiej  .....co do głowy to nie wiem bo nie bardzo widać jaka ona jest długa 

....chciałam tylko zrobić zarys jak ja to widzę. Głowa mogłaby zostać bez szlifowania, tylko nie wiem jak ona w rzeczywistości wygląda, jaka jest długa, może trzeba skrócić....sam musisz zdecydować.............. ale najlepiej zrób po swojemu, żeby później nie było na mnie
 ....chciałam tylko zrobić zarys jak ja to widzę. Głowa mogłaby zostać bez szlifowania, tylko nie wiem jak ona w rzeczywistości wygląda, jaka jest długa, może trzeba skrócić....sam musisz zdecydować.............. ale najlepiej zrób po swojemu, żeby później nie było na mnie   

patasko pisze:Niesia, jutro wstawię fotki, myślę, że będziesz zadowolona
 no miło mi bardzo ale ważniejsze jest to żeby Tobie się podobał
  no miło mi bardzo ale ważniejsze jest to żeby Tobie się podobał  

Teraz mam mały problem, nigdzie nie ma okrągłych szklanych koralików 5mm... Są wszystkie, tylko nie te.
 Teraz mam mały problem, nigdzie nie ma okrągłych szklanych koralików 5mm... Są wszystkie, tylko nie te.