A mnie się marzy...
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: A mnie się marzy...
fajna jesteś
dobra teściowa z ciebie będzie 
-
grazia72
- 500p

- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój przyszły zięć to pewnie już nie raz na moje rośliny wyzywał
podkreślam rośliny ile razy córka coś weźmie z domu
do ich wspólnego pokoju (studiują) a on musi to nie daj Boże podlać
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
Dobrze, że ja do bycia teściową mam jeszcze uhuhuuu i troszeczkę. Wiadomo, że syn wybiera dziewczynę podobna do mamy, a córka do taty. Choć w tym drugim wypadku wolałabym by moja córka nie popełniała tego błędu 
- masik
- 1000p

- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
Mam dość dziewczyny
Ileż za Wami trzeba się nabiegać po tematach, ja już nie wyrabiam na myszkę......
Ma może która aturi?
Ileż za Wami trzeba się nabiegać po tematach, ja już nie wyrabiam na myszkę......
Ma może która aturi?
- krokusik164
- 200p

- Od: 18 paź 2012, o 22:33
Ja nie mam tańczącej roślinki, ale na alleee jest 
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
- masik
- 1000p

- Kontakt:
Dostanę 10 nasionek i.....jestem przerażona qrcze, bo na żłobek to ja jeszcze (może) znajdę miejsce, ale co potem? Tylko włosy rwać.
U mnie nawet w akwarium są roślinki zamiast ryb
U mnie nawet w akwarium są roślinki zamiast ryb
- krokusik164
- 200p

- Od: 18 paź 2012, o 22:33
No to jak znajdziesz miejsce na żłobek to i na dorosłą też będzie 
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
- masik
- 1000p

- Kontakt:
Może być ciężko
Pół biurka zajmują mi adenia, drugie pół cytryna, mandarynka, albicja, srebrzan, drzewka herbaciane. W ilościach hurt nigdy detal.
Jak ja to porozsadzam, to przyjdzie mi gatki ubierać na klatce schodowej.
-- 26 lis 2012, o 20:53 --
Pół biurka zajmują mi adenia, drugie pół cytryna, mandarynka, albicja, srebrzan, drzewka herbaciane. W ilościach hurt nigdy detal.
Jak ja to porozsadzam, to przyjdzie mi gatki ubierać na klatce schodowej.
-- 26 lis 2012, o 20:53 --
Dorotko właśnie się dowiedziałam, że mama koleżanki mojej córy mnie obdarowała.Dorotak pisze:A gdzie zdobyłas nasionka mam na mysli Aturi
- doromichu
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
pokaz prosze drzewka herbaciane 
- masik
- 1000p

- Kontakt:
Dorotko kochana pisałam o żłobku, jeszcze nie ma czego pokazywać....ale wierz mi jak tylko będzie co, to niechybnie się pochwalę.
Każda mama lubi się chwalić swoim przychówkiem
Każda mama lubi się chwalić swoim przychówkiem
- masik
- 1000p

- Kontakt:
Dorzucam, bo nie wiem, która z Was kobietki chciała sadzić imbir...warto się uśmiechnąć do maxmar123 (maxmara) w celach naukowo-poznawczych. On sadził i "na" swoim temacie zamieścił zdjęcia wyżej wymienionego.
qrcze - dopiero dyskusja o ukorzeniającej się roślinie,a tu już 5 kolejnych stron
a mnie tu raptem dwa dni nie było...
ale już nadrobiłam, imbir właśnie zamierzam z korzenia sadzić (nawet puszcza jakieś takie cudo), więc pobiegnę pooglądać
dyskusja o mężach i dzieciach pocieszająca
ja mam dwoje ale jeszcze trochę czasu do problemów zięciowo - synowowych mi zostało 
ale już nadrobiłam, imbir właśnie zamierzam z korzenia sadzić (nawet puszcza jakieś takie cudo), więc pobiegnę pooglądać
dyskusja o mężach i dzieciach pocieszająca
pozdrawiam,ania
kłujące
kłujące
- masik
- 1000p

- Kontakt:
Jesteś pewna? A w jakim wieku masz dzieci? Moja syncia pierwszych 2 dziewczyn nawet do domu nie przyprowadziła. Mało tego....nawet nie wiedziałam, że są ( powiedział, że jestem zbyt bezpośrednia i mu siary narobię)Aneczka pisze:(...) ja mam dwoje ale jeszcze trochę czasu do problemów zięciowo - synowowych mi zostało
dobre
ja przez pierwsze 8 miesięcy też rodzicom nie powiedziałam o moim M jeszcze za czasów "trzymania się za rączki". Moja mama też jest bardzo bezpośrednia i kontaktowa i też myślała, że mi siary narobi
a mój M (wtedy jeszcze "chłopak") ucieknie gdzie pieprz rośnie aż pewnego dnia nastąpiło "spotkanie". Krótko mówiąc M. odwoził mnie do domu a rodzice wracali - było miło mi Pana poznać - miło mi panią poznać ble ble ble - i M już został
jak na razie 12 lat jest