A tak poważnie do gratuluję tego prądu! Jakie to dla nas ważne, prawda?
Zaczynam - rogalm1 cz.1
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak widać bardzo dobrze ci to molestowanie wyszło ;) hihi
Ale fajnie kąpiel w wannie na świeżym powietrzu to jest coś. Ale pyszne musiało być jedzonko. Piękne zbiory. My już rzodkiewki nie mamy została wszamana w zastraszająco szybkim tempie ;) hihi
Ale masz tych kwiaciorków. Jak to pięknie wygląda. Już ci kwitną. U nas może za rok coś będzie jak na jesień jakieś irysowate powsadzam ;)
Coraz bardziej kolorowo u WAS.
Ale fajnie kąpiel w wannie na świeżym powietrzu to jest coś. Ale pyszne musiało być jedzonko. Piękne zbiory. My już rzodkiewki nie mamy została wszamana w zastraszająco szybkim tempie ;) hihi
Ale masz tych kwiaciorków. Jak to pięknie wygląda. Już ci kwitną. U nas może za rok coś będzie jak na jesień jakieś irysowate powsadzam ;)
Coraz bardziej kolorowo u WAS.
harwi, takie kąpiele to czyste szaleństwo, dobrze, że jest tak gorąco, że można to uskuteczniać na świeżym powietrzu!
Gabrysiu, ja niestety też już nie pamiętam dokładnie co jest od kogo, ale na pewno wszystkie są od życzliwych forumowiczów!
Dorotko, jak go pierwszy raz oświetliliśmy wieczorem to dokładnie poczułam się jak w Boże Narodzenie przed choinką! A najbardziej podoba się to naszym sąsiadom, bo to pierwsze światła jakie widzą ze swoich okien, do tej pory tylko ciemności ich otaczały.
Gabrysiu, ja niestety też już nie pamiętam dokładnie co jest od kogo, ale na pewno wszystkie są od życzliwych forumowiczów!
Dorotko, jak go pierwszy raz oświetliliśmy wieczorem to dokładnie poczułam się jak w Boże Narodzenie przed choinką! A najbardziej podoba się to naszym sąsiadom, bo to pierwsze światła jakie widzą ze swoich okien, do tej pory tylko ciemności ich otaczały.
-
barbarka

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko , Twój dzieciaczek wygląda dokładnie tak jak moje wieczorkiem ...
Ale brudne dzieci , to szczęśliwe dzieci
Pięknie wszystko rośnie , widać , że masz dobrą rękę ... i zbiory są już piękne i jakże smakowite ...
Pięknie wszystko rośnie , widać , że masz dobrą rękę ... i zbiory są już piękne i jakże smakowite ...
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
poznaje poznaje - i ne tylko stokrotkirogalm1 pisze:Aga spróbuj sobie wyobrazić, że ja też musiałam się jakoś na niedzielny odpust wyszorować w tej wanience- a znasz moje gabaryty, dobrze, że robiłam to w nocy, bo jeszcze ktoś mógłby umrzeć na zawał serca... lub ze śmiechu!![]()
Poznajesz swoje stokrotki?
ciesz się że masz wanienke, ja długo długo miałam do dyspozycji na ogrodzie jedynie beczke z odstaną deszczówką, albo duzą żółtą miednice
ale chcieć to móc....
Basiu, dzieci coraz bardziej lubią jeździć na działkę, to nas bardzo cieszy! co do ręki to miałabym wątpliwości... rosną bo wszystkie dane z serca i bardzo przez nas kochane, ale jeśli chodzi o pielęgnację to na razie zerowa nawet plewienia jeszcze nie było bo nigdy nie ma na to czasu- organizowanie życia na działce i sadzenie zajmuje prawie cały czasbarbarka pisze:Moniko , Twój dzieciaczek wygląda dokładnie tak jak moje wieczorkiem ...Ale brudne dzieci , to szczęśliwe dzieci
![]()
![]()
Dorotko, muszę przyznać, że odkąd mieliśmy szczęście znaleźć to miejsce czuję że żyję jakoś inaczej i nawet nie mogę już sobie przypomnieć co robiliśmy przez poprzednie lata podczas weekendów...korzo_m pisze:Moniko ja od razu miałam takie skojarzenie ,związane ze Świętami Bożonarodzeniowymi, to ałwszystko na Wasze szczęście, aby Wam szło jak po maśle. ;:2 ;:2 ;:2
Asiorku, właściwie to On pierwszy chciał mieć kawałek ziemi, ale że Go lubię to Mu trochę pomagamJSZFRED pisze:No No Moniko ,
taka różnica, ale tempo super, a dziewczyny maja racje P.M pomagający na działce dobrowolnie to prawdziwy skarb i trzeba o niego dbać,
Powodzenia
Gabrysiu, dziękuję za instrukcję jak w jednym poście umieścić kilka cytatów!
A teraz wszystkich wierzących w siłę modlitwy proszę o wsparcie, żeby udało się trafić na wodę za pierwszym razem i nie musieli wiercić 100 metrów, bo inaczej ta studnia zrujnuje nas całkowicie