Śliczne kwiaty Madziu pokazujesz, gadzanie maja teraz raj, uwielbiają słoneczko:)
Madziu, mam takiego samego żarnowca, czerwonego, szczepionego na pniu. Mój niestety już przekwitł Jak mam go ciąć, poradź, bo to mój tegoroczny nabytek, pojecia nie mam o żarnowcach
Witam!
Przez przypadek trafiłam na to forum i mnie wciagnęło.Szkoda że wcześniej nie szukałam.Na razie przeglądam wasze wpisy oglądam zdjęcia a jak sie podszkole to wkleję swoje...
pozdrawiam miłośników ogrodów
Madziu,
lubię żarnowce, ale Twoja kolekcja jest super i piekne gazanie mam do nich słabość, ale coś nie miałam szczęścia do sadzonek, muszę jeszcze zakupic kilka,
piękne kwiatki Madziu, :P
Madziu jesteś prawdziwą artystką! Te niebieskie (nie wiem co to) w takiej fajowskiej skrzyni ma taki klimat, że aż się nie chce wyjść z Twojego ogródka!
Witaj Magdziu
I u ciebie robi się już różyczkowo Świetne zdjęcie pięknej białej róży.
Ja ostatnio chodzę po ogrodach forumowych i podziwiam piękne róże. Oj w przyszłym roku jak już będę miała je gdzie sadzić to zaszaleję ....
Moniko,ja też nie wiem jak nazywają się te niebieskie kwiatuszki Jestem trochę rozczarowana,bo to miała być mieszanka niebieskich kwiatów.Jak widać,nie udało im się to mieszanie Ale są piękne,nigdy wcześniej ich nie widziałam
Wiolu,dowcip polega na tym że mam jeszcze jedną "mieszankę"czerwoną.Też ją po byku wymieszali Pokażę ją jak zakwitnie,ta pożal się.... mieszanka
Kwiatuszek o który pytasz kupiłam w zeszłym roku (zimował u mnie w domu) pod nazwą Jaśmin lub Jaśminowiec
Magda, ja tez mam mieszankę niebieską, ale u mnie chyba jednak dobrze wymieszana - zobaczymy tylko czy zakwitnie na niebiesko hihihihi
a swoją drogą kwiatuszki fajne, ciekawe czy u mnie też będą w tej mieszance ;)
Jaśmin fajny - możesz pokazać jak wygląda w pełnej okazałości?
Ciężko zrobić mu dobre zdjęcie,bo on jest pod zadaszeniem na tarasie a dziś jest pochmurno.Ale proszę,mówisz i masz... . Asiu,ma zapach ale bardzo słaby
Madziu,roślinki jak zwykle super !
Robinia, gaura - moja różowa padła po zimie
Ale wszystko przebija ta niebieska mieszanka kwiatowa
Chociaż i tak jest ładna
Nie wiem jak Wy to robicie dziewczyny, ale mnie ciągle brakuje czasu aby być na bieżąco z Wami.