Kwiatuszki Milki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
tinagomes
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 12 mar 2008, o 16:32

Post »

A ja mam kota :D / Panie moderatorze, my rozmawiamy o kwiatach, ale szyfrem dlatego może pan pomyśleć że piszemy nie na temat. :P pozdrawiam :D / milka, pochwal sie moim fiołkiem :D

Proszę o pisanie popraną polszczyzną używając ą,ę,ć,ó,ż itp. Regulamin. Dziękuję. Obrazek
Natura, jako całość, jest dziełem dużo bardziej godnym podziwu niż człowiek.
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To z psem trzeba tak często wychodzić?Weż mu kup nocniczek...przecież do szkoły musisz iść wyspana! :P A ja dalej czekam na gruboszka... :wink:
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Milko Jaki cudny ten Twój piesio :D :D :D
Nauczy się siusiać na dworze ale to trochę potrwa ,
to tak jak z roślinami (o dzieciach nie wspomnę)!
do każdego potrzebna jest miłość, cierpliwość i praca.
milka0105
1000p
1000p
Od: 2 mar 2008, o 20:59

Post »

Dziękuję :)
a oto niemiecki grubosz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Oj nie przychodziły mi powiadomienia z Twojego wątku, a tu tyle się dzieje :!: Figuś cudny, taki aniołeczek. Siusianie w domku to norma na początek. Proponuje rozłożyć mu gdzieś gazetkę lub ścierkę i jeśli wskazać mu to miejsce jeśli już będzie musiał. Potem trzeba to przesuwać w stronę drzwi, aż zrozumie, że z siusianiem trzeba na dworek. U moich psiów to zadziałało. I oczywiście maluch potrzebuje więcej spacerów niż starszy psiak. Jest prześliczny i na pewno wyrośnie z niego mądry psiak. :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03

Post »

Milko Chciałam się podzielić dobrą wiadomością,mój listek fiołka nareszcie wytworzył maleńkie zaczątki listeczków obok.
Długo czekałam, ale coś jest.Jak podrośnie to pstryknę zdjęcie .
:D :D :D
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

noooooooooooo tośmy się doczekali :) piesek pewno śpi :)

Milko cudny pisek i cudny grubosz!!!!!!

Z psem co mogę poradzić: konsekwencja, konsekwencja i jeszcze raz konsekwencja. Musisz mu bardzo wyraźnie powiedzieć gdzie może sikac a gdzie nie... za każde poprawne sikanie nagroda!

Dużo wytrwałości Ci życzę :) Pamiętaj, że pies wykorzysta pierwszą okazję Twojej niekonsekwencji, do zrobienia tego co chce. i nie mówię tu o sikaniu... to tylko początek góry lodowej :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ta sugestia dotyczy też papug! ;:78 ;:78 ;:78 Mojego znowu naszło na siadanie na szafie i musiałam kwiatki dać niżej bo wykorzystywał sytuację i nieraz to jeszcze nie usiadłam a już musiałam go znowu zganiać.Milko-To Ty jesteś panią swego psiaka i on ma wiedzieć,kto rządzi. :wink:
milka0105
1000p
1000p

Post »

Dzisiaj Figus juz pare razy załatwiłsie na dworze. Ale co tu od niego wymagać- mamy go dopiero trzeci dzień:) dzisiaj byliśmy na festynie w Mierzęcinie i nie było takiej osoby co by nie zwróciła uwagi na Figusia :) Myślę że z siusianiem damy sobie rade . Dzisiaj z nim spałam :) taka malutka przytulanka.. ;:168 ;:168
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ty go lepiej tego nie ucz...bo potem z nikim innym spać Ci nie pozwoli! ;:41 :;230 Koło łóżka zrób mu legowisko ale nie na łóżku! :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu właśnie na początku trudno sobie uzmysłowić fakt, że pies zyje w stadzie i trzeba jasno i zrozumiale mu wyjasnić, że jest w najniższej pozycji.... To nam ludziom sprawia to kłopot. Psom nie sprawia :) Trzeba się przestawić :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

basga pisze:Ty go lepiej tego nie ucz...bo potem z nikim innym spać Ci nie pozwoli! ;:41 :;230 Koło łóżka zrób mu legowisko ale nie na łóżku! :wink:
Basia ma rację. Od poczatku uczymy naszego najukochńszego stworka, "gdzie jego miejsce" że tak powiem brutalnie :)
z uśmiechami Iza
u liski
milka0105
1000p
1000p

Post »

ja nie mam serce mu zamknąć drzwi przed noskiem :( wczoraj próbowałam ale zaczął piszczeć pod drzwiami i go wpuściłam...
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapamiętaj ten cytat "bo twardym trzeba być,nie miętkim"! :P Jak raz pozwolisz to będzie chciał zawsze. ;:185 A jak będziesz miała dziecko i ono w sklepie walnie się na podłogę bo będzie chciało coś tam i co zrobisz?Kupisz mu bo tak chce? :wink:
milka0105
1000p
1000p

Post »

Oczywiście że nie :D ok, teraz Basiu naładowałaś mnie stanowczością :D dzisiaj mu nie pozwolę !
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”