Jak zwykle jesteś niepoprawna i nie zamieszczasz podpisów, a my chcemy wiedzieć dokładnie, co i jak. Mogłabyś się poprawić?
Moje uzależnienie, nie tylko różane
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje uzależnienie, nie tylko różane
Beatko, przepiękne klematisy. Ależ ty masz ich dużo. Ja zaledwie doszłam do 20 odmian.
Jak zwykle jesteś niepoprawna i nie zamieszczasz podpisów, a my chcemy wiedzieć dokładnie, co i jak. Mogłabyś się poprawić?
Grażynko,nie robię przy nich nic, przycięcie wiosną trochę nawozu i już. W tym roku porobiłam im podpory,więc może w następnym będzie je bardziej widać. Poza tym powojniki potrzebują czasu, żeby się rozkręcić.
Majka
możesz kupować śmiało, moja dorosła do jakiś 60-70 cm, taka z niej pnąca.
Ja swoją uwielbiam, chociaż ma dość długą przerwę w kwitnieniu, może w następnym roku ją trochę skróci.
Wandziu obiecuję poprawę, chociaż na początku nie zawracałam sobie głowy nazwami. Teraz zostawiam karteczki zanim się nie nauczę, który jest który.
Majka
Wandziu obiecuję poprawę, chociaż na początku nie zawracałam sobie głowy nazwami. Teraz zostawiam karteczki zanim się nie nauczę, który jest który.
Imponująca kolekcja, Beti! Chciałabym powiedzieć, które mi się podobają i zapytać o ich imiona, ale nie chce mi się liczyć zdjęć ;-)) Wyróżnię jeden - 9ty od dołu... piękny... kto zacz?
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Beatko te róże mają piękne kolory, ale to co pokazałaś po nich obezwładnia ! Orgia powojników !
Agnieszko miałaś świetny pomysł, bo to co pokazane co jakiś czas nie daje tego efektu. Trudno powiedzieć czy lepszą rękę masz do róż czy do powojników. Szkoda, że nie znam nazw, ale co tam.
Agnieszko miałaś świetny pomysł, bo to co pokazane co jakiś czas nie daje tego efektu. Trudno powiedzieć czy lepszą rękę masz do róż czy do powojników. Szkoda, że nie znam nazw, ale co tam.
Aguś, ten jaśniutki to Błękitny Anioł zupełnie bezproblemowy powojnik.
Marysiu ja sama połowy nie znam, jakoś na początku nie zawracałam sobie głowy nazwami,teraz zostawiam kartki chociażby po to,żeby wiedzieć jak przycinać wiosną.
Majeczko dopisałam w poprzednim poście, wg mnie to Semu.
Marysiu ja sama połowy nie znam, jakoś na początku nie zawracałam sobie głowy nazwami,teraz zostawiam kartki chociażby po to,żeby wiedzieć jak przycinać wiosną.
Majeczko dopisałam w poprzednim poście, wg mnie to Semu.
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Powojniki -
Urzekła mnie również róża Just Joey, Przepiękna forma kwiatu i rzadko spotykany kolor. Nie przepadam za tymi mocno napakowanymi, bardziej mi się podobają takie luźniejsze, właśnie o klasycznej formie. Poszła do moich chciejstw. Muszę jeszcze o niej poczytać.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja też pieję nad Just Joey.
Widziałam ją na żywo i Isi. Niestety nie przetrwała tej zimy.
Gdzie ją kupowałaś?
Powojniki rewelacyjne. mam tylko kilka, szukam jeszcze miejsca na nie.
Widziałam ją na żywo i Isi. Niestety nie przetrwała tej zimy.
Gdzie ją kupowałaś?
Powojniki rewelacyjne. mam tylko kilka, szukam jeszcze miejsca na nie.
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Jaka wspaniała kolekcja powojników
U mnie niestety powojniki podobnie jak róże, zupełnie zmarniały. Został jeden mizerny, chyba Polish Spirit.
U mnie niestety powojniki podobnie jak róże, zupełnie zmarniały. Został jeden mizerny, chyba Polish Spirit.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Beti zebyś wiedziała jaka ta Pink Flower Circus jest sliczna ...jaki ma czadowy kolorek
, rozwija kolejne kwiatuchy
Jak na nia patrze to od razu mysle o Tobie ,Dzięki ze mi ja załatwiłas
Jak na nia patrze to od razu mysle o Tobie ,Dzięki ze mi ja załatwiłas
Dzień dobry czwartkowo.
Dzisiaj mam trochę luzu i postanowiłam sobie zrobić porządki, niech ktoś mnie kopnie w wiadome miejsce, bo mam lenia, jak stąd do Krakowa.
Dorcia, no wiesz wzruszyłam się.
Fajnie, że mogłam sprawić Ci trochę przyjemności.
Jolu, dziwne, mi się wydawało do tej pory, że powojniki są zupełnie niekłopotliwe. W ciągu dwóch lat wypadły mi dwa.
Gosiu, Just Joey kupiłam na Baletowej i nie zabezpieczałam jej jakoś porządniej niż inne,zwykły kopczyk. Powojniki mieszczą się wszędzie, super wyglądają pnąc się po iglakach.
Helenko,polecam ją z czystym sumieniem,ma naprawdę przepiękne kwiaty. Zdjęcia nie oddają pełni jej uroku.
Majeczko, sprawdź,aj jeszcze jak będę na działce zobaczę,może jest jednak przy nim karteczka.
Żeby rozświetlić ten pochmurny dzień dalsza sesja powojnikowa.
Innocent Blush
J.P II
Frau Susane
Beata
Józefinka

Diamond Ball

Dzisiaj mam trochę luzu i postanowiłam sobie zrobić porządki, niech ktoś mnie kopnie w wiadome miejsce, bo mam lenia, jak stąd do Krakowa.
Dorcia, no wiesz wzruszyłam się.
Jolu, dziwne, mi się wydawało do tej pory, że powojniki są zupełnie niekłopotliwe. W ciągu dwóch lat wypadły mi dwa.
Gosiu, Just Joey kupiłam na Baletowej i nie zabezpieczałam jej jakoś porządniej niż inne,zwykły kopczyk. Powojniki mieszczą się wszędzie, super wyglądają pnąc się po iglakach.
Helenko,polecam ją z czystym sumieniem,ma naprawdę przepiękne kwiaty. Zdjęcia nie oddają pełni jej uroku.
Majeczko, sprawdź,aj jeszcze jak będę na działce zobaczę,może jest jednak przy nim karteczka.
Żeby rozświetlić ten pochmurny dzień dalsza sesja powojnikowa.
Innocent Blush
J.P II
Frau Susane
Beata
Józefinka

Diamond Ball

-
Keetee

Beti a ten klemek czerwony czteropłatkowy , to co za jeden
ładny on
Ja tez potrzebuje kopa jakiegos , bo tez mam lenia ....posadziłam rózyce i nic mi sie nie chce...idę zupke nastawic ...brokułową
Ja tez potrzebuje kopa jakiegos , bo tez mam lenia ....posadziłam rózyce i nic mi sie nie chce...idę zupke nastawic ...brokułową
Ten klemek jest bez nazwy,kupiłam go z karteczką-clematis nowe odmiany. 
-
Keetee

a niech ich z taka karteczką
a moze to Sweet Sumer Love , ten pachnący