Moniko dziękuję
 Postaram się o nią dbać, najlepiej jak potrafię
  Postaram się o nią dbać, najlepiej jak potrafię  Znalazłam jej odmianę-to 'Herr Alexandre'
 Znalazłam jej odmianę-to 'Herr Alexandre' 

Postaram się o nią dbać, najlepiej jak potrafię
  Postaram się o nią dbać, najlepiej jak potrafię  Znalazłam jej odmianę-to 'Herr Alexandre'
 Znalazłam jej odmianę-to 'Herr Alexandre' 

Wkrótce się okaże
  Wkrótce się okaże  

Między innymi za to, że jest tu tak miło i przyjacielsko uwielbiam to forum
  Między innymi za to, że jest tu tak miło i przyjacielsko uwielbiam to forum  

ja się dziś mocno przyglądałam temu właśnie gatunkowi w pewnym popularnym sklepie...ale funduszy brak,miejsca brak...żal mi było odejść, szczególnie, że przeważnie tylko falki,a teraz dendrobia, miltonie...oj, chyba wróce

u mnie miejsca brak i nie mam doświadczenia ze storczykami.
 u mnie miejsca brak i nie mam doświadczenia ze storczykami.
 za Twoją miltonię. Jest piękna
  za Twoją miltonię. Jest piękna  

Hm...ja w zasadzie też nie mam doświadczeniakubasia pisze:Paulinko, ale cudo u Ciebie zamieszkałou mnie miejsca brak i nie mam doświadczenia ze storczykami.

elcia1974 pisze:Paulinko nie pamietam, czy już Ci to pisałam, ale będę trzymacza Twoją miltonię. Jest piękna

Witajfiskomp pisze:
Przybiegłam z wątku Nolinki, żeby zobaczyć Twój nowy nabytek no śliczna Miltonia...... porozglądam się tu jeszcze u Ciebie kochana Paulinko,
Mówią, żę najtrudniejsze są w uprawie phalenopsisy (bo niby najłatwiejsze w uprawie, więc najwięcej się przy nich popełnia błędów), a u Ciebie Falki rosną zdrowo więc nie ma co się przejmować i miltoni będzie dobrze

Co do moich falków, to mam całego jednego
 Co do moich falków, to mam całego jednego  

szkoda że u mnie już brak miejsca
 szkoda że u mnie już brak miejsca 

Ale mirt poszedł na zimowisko, więc zrobiło się miejsce
  Ale mirt poszedł na zimowisko, więc zrobiło się miejsce  Martwić się będę jak przyjdzie wiosna i mirt będzie musiał wrócić
  Martwić się będę jak przyjdzie wiosna i mirt będzie musiał wrócić