Czy komplet to nie wiem. Mam doppianum, andreae, uruguayense, a które jeszcze kwitną żółtym kwiatem to nie wiem
Mały sucholubny zbiorek
- sokolica
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 maja 2011, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały sucholubny zbiorek
Nic z tego, siać nie będę
Czy komplet to nie wiem. Mam doppianum, andreae, uruguayense, a które jeszcze kwitną żółtym kwiatem to nie wiem
- annaoj

- Od: 3 sie 2012, o 21:29
Widzieliście to: http://www.flickr.com/photos/grandviews ... otostream/ ?
Przez takie fotki można pokochać gymnolki.
Przez takie fotki można pokochać gymnolki.
- LUKASxd
- 500p

- Od: 30 wrz 2012, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magdo twój wątek ma już 80 stron 
Gratuluję
Gymnocalycium piękne
Ile chcesz mieć stron jak będziesz zakładała drugą część?
Pozdrawiam
Gratuluję
Gymnocalycium piękne
Ile chcesz mieć stron jak będziesz zakładała drugą część?
Pozdrawiam
- sokolica

Łukasz w końcu zamknę, ale cz. II otworzę dopiero na wiosnę. Już nie mam nic do pokazania, a ile można odgrzewać kotlety?
Piotrek tego akurat nie mam. Ale jakoś specjalnie go nie szukam. Na pewno jest w Rumi. Oszczędzam miejsce na ładniejsze z korpusu i cierni
Asiu u mnie ten pewnie jeszcze długo nie zakwitnie, ale to nie jest jedyny ładny. Ja po tym utwierdziłam się, że gymno to dobra droga
:

Piotrek tego akurat nie mam. Ale jakoś specjalnie go nie szukam. Na pewno jest w Rumi. Oszczędzam miejsce na ładniejsze z korpusu i cierni
Asiu u mnie ten pewnie jeszcze długo nie zakwitnie, ale to nie jest jedyny ładny. Ja po tym utwierdziłam się, że gymno to dobra droga

-
leszek2

- Od: 11 kwie 2010, o 10:15
Tak Madziu w Rumi są trzy wielkości G.leeanum i nawet za rozsądną cenę ,jednak gymlaczek ma zawsze ładny kwiatek
poz.Leszek
------------------
poz.Leszek
------------------
poz.Leszek
Kaktusy Leszka2
Kaktusy Leszka2
- Rejden

- Od: 22 sie 2012, o 18:02
Moje właśnie z Rumi, za najniższą cenę, dostałem kolosy większe od 5zł.
Foto jednego jest u mnie w wątku.
Brak opisu powyższego foto
Foto jednego jest u mnie w wątku.
Brak opisu powyższego foto
- nyskadu

- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Śliczny kwiatuszek a gymolki zawsze mi się podobały, za to ze są piękne przez cały rok 
- Sebek87

- Od: 10 gru 2010, o 18:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładne a kwiatuszki mają cudo ja na wiosnę o kilka sztuk powiększę kolekcję.
Tak oglądam od jakiegoś czasu jakie są ładne więc czemu nie.
Tak oglądam od jakiegoś czasu jakie są ładne więc czemu nie.
- sokolica

Dzięki za pochwały
Piotrek więc nie przejrzałeś wątku
Opis jest na wcześniejszych stronach. To stare zdjęcie i już było pokazywane. Ale ok, to G. morroense TOM 07-179
Piotrek więc nie przejrzałeś wątku
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gymnocalycium pungens które pokazałeś bardzo ładne i bardzo mi się podoba. Jest takie troszkę inne i... chyba ładniejsze od typu.
No i zdjęcie naprawdę świetne!
aha, też mam więcej niż 40 hoji - ale to nie znaczy, że 40 sztuk tych ekspansywnych roślin to jest mało!
No to się śmiejemy dalej.

No i zdjęcie naprawdę świetne!
Też znam takich i to sporo. Ostatecznie jestem też zalogowany na forum o hojach.Paula, Henryku ja zupełnie nie wiem, czemu się śmiejecie. Znam osoby, co mają po 400.
aha, też mam więcej niż 40 hoji - ale to nie znaczy, że 40 sztuk tych ekspansywnych roślin to jest mało!
No to się śmiejemy dalej.
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach wymiany/sprzedaży roślin proszę pisać na priv.
W tematach wymiany/sprzedaży roślin proszę pisać na priv.
- Paula15

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić, gdzie Ty te "tylko" 40 sztuk trzymasz, albo gdzie będziesz trzymać jak się rozrosną
G. pungens też mi się Twój bardziej podoba, niż ten typowy
G. pungens też mi się Twój bardziej podoba, niż ten typowy
- theoria_

- Od: 3 sie 2010, o 00:54
- Kontakt:
Nawet ja mam problemy z nadążeniem za kobiecą logiką: odgrzewanych kotletów nie pokażesz, bo odgrzewane a niepokazywanych nie pokażesz, bo nie ma tam nic ciekawego? To co jak ktoś nie ma samych rarytasów to ma się nie odzywać?sokolica pisze:Paula całkiem sporo ich jeszcze zostało. Gdzieś w wątku jest zbiorówka. Pojedynczych portretów nigdy im nie robiłam. Ale naprawdę nic ciekawego wśród nich nie ma i nie było.
Poszłam pocieszać moje zwyklaczki, bo chlipią w kącie, że już nikomu się nie będą podobały.
- sokolica

Henryku, Paula na razie są to maluchy i nie zajmują zbyt dużo miejsca. mam wydzieloną część, min po kakrusach, które są na zimowisku, ale nie tylko. Jak zaczną rosnąć, szybko rosnąć, to pójdą na zach parapet, gdzie mam trochę luzu po sukulentach. A co dalej, to będę się martwić kiedyś
Jak się zbiorę do zrobienia zdjęć, to obiecuję, że specjalnie dla Ciebie je wstawię.
Nie mam nowych zdjęć, kaktusy są za folią, a te które mogę wkleić, już tu były. Robić to na siłę, żeby wątek nie spadł na n-tą stronę? Trochę bez sensu.theoria_ pisze:odgrzewanych kotletów nie pokażesz, bo odgrzewane
Nic, co chciałabym pilnie pokazać. A spora część pokazana była. Teraz są ciut większe, i ciut brzydsze, bo nie mam słońca i niezbyt ładnie rosną. To chyba nic złego, że w moim wątku pokazuję to, co chcę pokazaćtheoria_ pisze:a niepokazywanych nie pokażesz, bo nie ma tam nic ciekawego
Nikt nie ma samych rarytasów. Ale też nie wierzę, że wszyscy pokazali wszystkie swoje rośliny.theoria_ pisze:To co jak ktoś nie ma samych rarytasów to ma się nie odzywać?
- theoria_

- Od: 3 sie 2010, o 00:54
- Kontakt:
Jesteś zbyt skromna! Nie dam się nabrać - jesteś perfekcjonistką w każdym calu i oczywistym jest, że otaczają Cię piękne i zadbane rośliny (widać to nawet po hojach, które zdecydowanie nie są pierwsze lepsze tylko same ślicznotki). Tak więc nie bajeruj, z pewnością wszyscy chętnie zobaczą co ten Twój busz skrywa 
Chyba nigdy nie doproszę się tych mamilarii...
Jakoś nie widzę, żeby ktoś narzekał, ale ok. Chociaż Twoje kotlety nawet odgrzewane wciąż są smakowite, może nawet bardziej niż w sezonie, bo teraz każde zdjęcie na wagę złota.sokolica pisze: Nie mam nowych zdjęć, kaktusy są za folią, a te które mogę wkleić, już tu były.
Żeby daleko nie szukać taki np. Henryksokolica pisze:nie wierzę, że wszyscy pokazali wszystkie swoje rośliny