Jak znowu zacznie piszczeć, to mu wydrukuję zdjęcia Twoich kwiatków i powieszę nad łóżkiem.

super. Ja też tak chce
 super. Ja też tak chce  

.
 . 

Podziwiam
 Podziwiam  

Masz rękę do kwiatów i
  Masz rękę do kwiatów i   Myślałam, że ja mam dużo, ale zdjęcia Twoich półek wyprowadziły mnie z błędu. Jak Ty je wszystkie ogarniasz? Na pewno mają różne wymagania. Oj, jak będziesz na swoim to chyba przyjdzie Ci przedzierać się, jak przez dżunglę
  Myślałam, że ja mam dużo, ale zdjęcia Twoich półek wyprowadziły mnie z błędu. Jak Ty je wszystkie ogarniasz? Na pewno mają różne wymagania. Oj, jak będziesz na swoim to chyba przyjdzie Ci przedzierać się, jak przez dżunglę  

i tez już miałam pisać, czy Ty aby się tam mieścisz
 i tez już miałam pisać, czy Ty aby się tam mieścisz   ale jak się mieścisz, to znaczy, że jeszcze granicy zdrowego rozsądku nie przekroczyłaś
 ale jak się mieścisz, to znaczy, że jeszcze granicy zdrowego rozsądku nie przekroczyłaś   

.Normalnie szczęka mi opadła.
 .Normalnie szczęka mi opadła.

.Brawa dla marmurka za obfite kwitnięcie  i dla  emeralda red za szybkie przyrosty
   .Brawa dla marmurka za obfite kwitnięcie  i dla  emeralda red za szybkie przyrosty   Jak  zobaczyłam Twoje ukwiecone półeczki to
 Jak  zobaczyłam Twoje ukwiecone półeczki to  

.Super
      .Super  Koniecznie muszę to M pokazać.
  Koniecznie muszę to M pokazać.
 Wszystkie pięknie wypielęgnowane i zadbane taki pokój to już prawie oranżeria
 Wszystkie pięknie wypielęgnowane i zadbane taki pokój to już prawie oranżeria 
 . A nie masz wrażenia czasem ,że mogą spaść??Ja miałam takie jak zrobił w kuchni,ale jakoś się z tym oswoiłam
 . A nie masz wrażenia czasem ,że mogą spaść??Ja miałam takie jak zrobił w kuchni,ale jakoś się z tym oswoiłam