Mój ogródek "dwie ciutki za domem"- JSZFRED
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- grazyna45

- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam Cie ! Biedny nasz Asiorek-ale już chyba troszkę lepiej.W ogrodzie podziwiam twoje kwitnące krzewy i kwiaty-też kupiłam sobie żarnowiec,wsadziłam i dmucham na niego.Rh masz pięne-moje takie bidule,liście brązowieją mimo nawożenia.Piękny ogród-dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie grazyna45
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Kobitki i dzięki za odwiedzinki,
Bożenko,
tak to jest jak ktoś kocha zwierzaki to choc mały kundelek musi być pod ręką, ja tez mam dwie kundelki ale są na podwórku przed domem, na noc są wpuszczane do korytarza przy kotłowni i pralni, ta duza psica była wychowywana przez sześć lat w bloku w wielkim mieście, więc po przeprowadzce nie mogła iść na podwórko i jest rozpieszczona niesamowicie, ale tak mądrego psa nie miałam nigdy choc troche zwierzaków było w moim domu,
Haniu,
Dzięki za zainteresowanie już duzo lepiej choć opuchlizna i krwiatki nadal są, przedtem każdy ruch kończył się mniejszym lub większym bólem, nadal mam problem ze wstawaniem po dłuższym siedzeniu przy komputerze z krzesła z kanapy przy telewizorze czy rano z łóżka jak i równiez schylaniu i chodzeniu po ulicy, po mału zaczynam włączać się do prac porządkowo-domowych, bo tak byłam na łasce swoich najbliższych, nie będę mówic jak się czuje w takiej sytuacji osoba ruchliwa i cholernie samodzielna ,
Grażynko,
Również dziękuję za zainteresowanie i pochwały, opisałam swoje samopoczucie u Hani,
wydaje mi się że Twoje Rh maja chorobe grzybową oberwij brązowe liście i podlej alliete możesz też tym popryskać i obserwuj swoją roślinkę to raczej nie jest brak "pokarmu", choć dobrze że to stosujesz będzie jej łatwiej sie "podnieść", ja o żarnowca specjalnie nie dbam tak po prostu jak o większośc roślinek na wiosne troche dam papu i na początku lata i w upały czasem podleję,
Zapraszam w wolnej chwili
Słoneczne Pozdrowionka,
Bożenko,
tak to jest jak ktoś kocha zwierzaki to choc mały kundelek musi być pod ręką, ja tez mam dwie kundelki ale są na podwórku przed domem, na noc są wpuszczane do korytarza przy kotłowni i pralni, ta duza psica była wychowywana przez sześć lat w bloku w wielkim mieście, więc po przeprowadzce nie mogła iść na podwórko i jest rozpieszczona niesamowicie, ale tak mądrego psa nie miałam nigdy choc troche zwierzaków było w moim domu,
Haniu,
Dzięki za zainteresowanie już duzo lepiej choć opuchlizna i krwiatki nadal są, przedtem każdy ruch kończył się mniejszym lub większym bólem, nadal mam problem ze wstawaniem po dłuższym siedzeniu przy komputerze z krzesła z kanapy przy telewizorze czy rano z łóżka jak i równiez schylaniu i chodzeniu po ulicy, po mału zaczynam włączać się do prac porządkowo-domowych, bo tak byłam na łasce swoich najbliższych, nie będę mówic jak się czuje w takiej sytuacji osoba ruchliwa i cholernie samodzielna ,
Grażynko,
Również dziękuję za zainteresowanie i pochwały, opisałam swoje samopoczucie u Hani,
wydaje mi się że Twoje Rh maja chorobe grzybową oberwij brązowe liście i podlej alliete możesz też tym popryskać i obserwuj swoją roślinkę to raczej nie jest brak "pokarmu", choć dobrze że to stosujesz będzie jej łatwiej sie "podnieść", ja o żarnowca specjalnie nie dbam tak po prostu jak o większośc roślinek na wiosne troche dam papu i na początku lata i w upały czasem podleję,
Zapraszam w wolnej chwili
Słoneczne Pozdrowionka,
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

On tak piękny, cały kwiatami ubrany, że MUSI być pokazany w pełnej rozdzielczości.
Słoneczko, gdy klikniesz na link " Kliknij by dodać zdjęcie do postu ", pokazują się 2 polecenia,
z których drugie brzmi :
"Wybierz formę prezentacji zdjęcia" i TU zaznacz kursorem ( strzałką myszki)
kółeczko podpisane : Pełny rozmiar
Domyslne jest " miniatura" ale wtedy...umykają nam takie pieknoty.
Pełen rozmiar, ciut dłużej zdjęcie ładuje na serwer, ale za to jaki efekt!
:P

- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asieńko, czy Ty przypadkiem z tą starością nie przesadzasz?
O reszcie nie wspomnę
Zdjęcia ekstra.....ale okazy
Zdjęcia ekstra.....ale okazy
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki