Fajna przeróbka.
A wstydziochy niech się dalej wstydzą przecież nikt nie będzie błagał żeby wrzucili zdjęcie .

Ja bym aż tak nie dramatyzował. Moich fotek wisi na tym forum przynajmniej kilka. Póki co nie wydaje mi się, by moja gęba była jakoś wyjątkowo atrakcyjna i że należy ją wstawiać w co drugi post. Dla świętego spokoju dorzucam moją fotkę zrobioną w Czechach w czasie ostatnich wojaży po tamtejszych kolekcjach przy okazji imprezy w Chrudimiu.abaddon1986 pisze:Każdy się tak boi dodać to zdjęcie jakby to było nie wiadomo jak straszneWiększość z Nas ma "fejsbuki", "NK" itp. ale ujawnić się na forum to już tragedia
Chyba nikt z Nas nie jest tutaj po to by się naśmiewać z tego jak kto wygląda. Wydaje mi się, że nawet lepiej wrzucić to zdjęcie, bo może ktoś Cię zaczepi na ulicy z prośbą "weź odpal jakiego kaktusa"
![]()

Ciebie ta Am.Pd chyba konserwuje, Ty się nic nie zmieniasz, a parę lat minęło od pierwszej foty.blabla pisze:Moich fotek wisi na tym forum przynajmniej kilka.

Wyczyściłem trochę "ochów i achów" na początku wątku. W ten sposób pierwsze dwie strony zawierają wyłącznie posty ze zdjęciami. Natomiast mam problem z przeniesieniem albumu na początek wątku ponieważ posty są ustawiane chronologicznie i nie mam koncepcji jak to zrobić. Muszę jeszcze nad tym trochę pomyśleć.Spy pisze:Mateusz, przeróbka w deseczkę![]()
Co do wycinki, to w porządku, czemu nie. Wtedy można by było komentować ostatnie fotki, ale po powiedzmy miesiącu te wpisy byłyby kasowane, tak ? Album OnArt'a na 1. str jak najbardziej.

Mateusz, to kompletnie nie o to chodzi, ze ktoś tam się może śmiać! Jeżeli o mnie chodzi to nie lubie jak się moje fotki po necie plączą, nie posiadam żadnego fanpejdża, a na n-k też jakieś śladowe ilości. Ale żeby nie było, że się migam i żeby Marian nie mówił, że nie widział, voila!abaddon1986 pisze:Każdy się tak boi dodać to zdjęcie jakby to było nie wiadomo jak straszneWiększość z Nas ma "fejsbuki", "NK" itp. ale ujawnić się na forum to już tragedia
Chyba nikt z Nas nie jest tutaj po to by się naśmiewać z tego jak kto wygląda. Wydaje mi się, że nawet lepiej wrzucić to zdjęcie, bo może ktoś Cię zaczepi na ulicy z prośbą "weź odpal jakiego kaktusa"
![]()