Zamierzasz dalej cos dokupic z tego stylu , zdradz nam swoje plany?

Zawsze mi zależało, żeby cały rok było na czym oko zawiesić. Tym bardziej, że ogród
  Zawsze mi zależało, żeby cały rok było na czym oko zawiesić. Tym bardziej, że ogród Teoretyczniemam już
  Teoretyczniemam już Ale przed chwilą właśnie rozważałam ofertę Lilypolu. Dostałam maila 2 raz. Kuszą przecenami.
  Ale przed chwilą właśnie rozważałam ofertę Lilypolu. Dostałam maila 2 raz. Kuszą przecenami.

Może lepiej w podobnej cenie zakupić lilie od pana Janusza z Maślic
  Może lepiej w podobnej cenie zakupić lilie od pana Janusza z Maślic  

Adrianno.  Podoba mi się Twoja idea sadzenia krzewów. Też chciałabym tak obsadzić niezagospodarowaną część działki. Ale to pierwsze trzeba się dobrze przygotować i poznać różne różnoaści .
 Adrianno.  Podoba mi się Twoja idea sadzenia krzewów. Też chciałabym tak obsadzić niezagospodarowaną część działki. Ale to pierwsze trzeba się dobrze przygotować i poznać różne różnoaści .
 To jest kalina koralowa compacta. (nie roseum - tez koralowa).
  To jest kalina koralowa compacta. (nie roseum - tez koralowa). ostatnia kwitnąca róża.
   ostatnia kwitnąca róża.

To jeszcze dla Ciebie.
  To jeszcze dla Ciebie.

,zachwycam się nią każdej jesieni.
 ,zachwycam się nią każdej jesieni.

To jest pigwowiec, ma nieduże owoce, nie jestem pewna, czy się nadają? Dotychczas
  To jest pigwowiec, ma nieduże owoce, nie jestem pewna, czy się nadają? Dotychczas 
  Ta irga od wielu lat niemal nie rośnie i prawie w ogóle nie trzeba jej ciąć. W przeciwieństwie do innych nie rozsiewa się.
  Ta irga od wielu lat niemal nie rośnie i prawie w ogóle nie trzeba jej ciąć. W przeciwieństwie do innych nie rozsiewa się.  . Wczoraj zwagarowaliśmy Pawełka i pojechaliśmy podziwiać ostatki
 . Wczoraj zwagarowaliśmy Pawełka i pojechaliśmy podziwiać ostatki
 Owoce pigwowca zmarnuję.  A i tak przyjeżdżasz autem.
  Owoce pigwowca zmarnuję.  A i tak przyjeżdżasz autem.