Będę czekać niecierpliwie.Babopielka pisze:Gabriela- do mnie wszyscy mogą wejść swobodnie jak widać -płotów nie ma ani furtekJak zakwitnie moja Robinia to ją pokażę -będziesz mogła zobaczyć jaka będzie Twoja za kilka lat
![]()
![]()
Ogród - Babopielka czyli Bożeny
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hanka55- ja już nawet tu wrosłam na dobre
a Ty też się przyzwyczaisz z czasem
a ludzie (tubylcy) u nas spokojni są ,gorzej jest latem bo turystów zatrzęsienie ,ale jak na razie to tylko podziwiają i mam nadzieję ,że tak zostanie
Gabriela- no to popatrz sobie niżej na zdjęcia Robinii
JSZFRED- mogłąs przysiąść w altance i odpocząć chwilkę
Karolcia -moje Rokitniki wypuszczają co roku młode i jak będą do jesieni kolejne to mogę Ci podesłać -ja mam sześć dużych i więcej już nie sadzę .Tylko przypomnij się proszę bo ja mam już troszkę latek no i skleroza dokucza
Droga dojazdowa do domu-moja prywatna

Robinia różowa i złota

Gabriela- no to popatrz sobie niżej na zdjęcia Robinii
JSZFRED- mogłąs przysiąść w altance i odpocząć chwilkę
Karolcia -moje Rokitniki wypuszczają co roku młode i jak będą do jesieni kolejne to mogę Ci podesłać -ja mam sześć dużych i więcej już nie sadzę .Tylko przypomnij się proszę bo ja mam już troszkę latek no i skleroza dokucza
Droga dojazdowa do domu-moja prywatna

Robinia różowa i złota

- Babopielka

Moje Robinie mają cztery lata ,a gdy je kupiłam to był kij i dwie gałązki tylkoGabriela pisze:![]()
I takie cudo będę miała ?
Bożenko a powiedz Ty mi, czy rośnie szybko ?
Karolcia -można dosadzić do tego ,którego już masz
- Babopielka

- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Już jestem, melduję się natychmiastBabopielka pisze: a naleweczka też się znajdzie![]()
![]()
Czy ten głóg to Głóg pośredni 'Paul's Scarlet' (Crataegus x media' Paul's Scarlet')? Jest piękny, bez dwóch zdań, niezależnie od tego, jak się nazywa
A na koniec muszę to powiedzieć, muszę, muszę!!! "Ja chcę takie schody!!!" zarośnięte, zakręcone, tajemnicze, eh, co ja będę gadać, piękne są i tyle. I jeszcze to pnącze ponad, westchnę tylko ....
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."