Widać, że zadowolony
Ogród w dolinie część 3
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 3
Wyczochaj go za uszkami
fajny jest pieszczoch z niego.
Widać, że zadowolony
Widać, że zadowolony
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Niesamowite, ze tyle jeszcze u Ciebie kwitnie! Chryzantemy rozumiem, ale u mnie też i one zakończyły sezon 
Znalazłam dziś jeden mizerny kwiatek
Róże też u mnie skończyły, a pozostałe pąki i tak pewnie nie rozkwitną.
A u Ciebie!!!
Znalazłam dziś jeden mizerny kwiatek
Róże też u mnie skończyły, a pozostałe pąki i tak pewnie nie rozkwitną.
A u Ciebie!!!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ach, pieskie życie...
Piękne 'takie tam'
.
Piękne 'takie tam'
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Anka wszystkie zdjęcia super,a piesio słodziak 
- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
znające takie pieski to szczekają na wszystko, co się rusza
super pieseczek
super pieseczek
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jeszcze sporo u Ciebie kwitnących roślin

Naprawdę trudno uwierzyć, że jest listopad, patrząc na Twoje zdjęcia. Zwłaszcza te róże chyba nie mogą się opamiętać i jakoś przygotować do zimy.
A piesek śliczny. 
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Pogoda sliczna - i póki co niech tak zostanie do końca miesiąca - Mikołaj pewnie chciałby saniami, choć...pozwole mu samochodem jakby chciał
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie nacieszyłam się pogodą zbyt długo-właśnie zauważyłam, że pada
Miałam nadzieję na kopanie ogrodu, ale jakoś odsuwa się to ode mnie coraz dalej. A róże idą...
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Witaj Aniu po małej przerwie
Nadrabiam trochę zaległości i cóż widzę - Okami to grzywek? Wygląda jak młodszy brat mojego Licziego
http://images42.fotosik.pl/118/f453731d14efd532.jpg
Musimy się kiedyś koniecznie spotkać - już nie tylko ze względu na ogród, ale i ze względu na piesy
Mam pytanie o tę roślinę - co to za rozchodnik? Mam chyba coś takiego pod tarasem, czy ten rozchodnik kwitnie?

Jak u Ciebie wczoraj wieczorem i w nocy -mocno wiało? U nas chyba rekordowy halny w tym sezonie, no i efekt był - dziś 16 stopni. A co do mniszków - u mnie też ciągle kwitną, co prawda pojedynczo, bo stokrotki cały czas jeszcze hurtem
Musimy się kiedyś koniecznie spotkać - już nie tylko ze względu na ogród, ale i ze względu na piesy
Mam pytanie o tę roślinę - co to za rozchodnik? Mam chyba coś takiego pod tarasem, czy ten rozchodnik kwitnie?

Jak u Ciebie wczoraj wieczorem i w nocy -mocno wiało? U nas chyba rekordowy halny w tym sezonie, no i efekt był - dziś 16 stopni. A co do mniszków - u mnie też ciągle kwitną, co prawda pojedynczo, bo stokrotki cały czas jeszcze hurtem
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Milenko! Twój Liczi wygląda jak klon mojego Okiego
Zresztą świetne zdjęcie mu zrobiliście!
A roślina to skalnica i kwitnie na czerowono, różowo lub biało. Jaką masz okaże się koło kwietnia/maja. To fajna roślina - zadarnia, świetnie się rozrasta, o każdej porze roku jest ładna (moje zdjęcie jest z listopada), no i powtarza kwitnienie.
I wiało... Miałam dziś solidne sprzątanie na cmentarzu. Koło domu - nie, bo już doniczkowe pochowane. A teraz jest 12 stopni
A roślina to skalnica i kwitnie na czerowono, różowo lub biało. Jaką masz okaże się koło kwietnia/maja. To fajna roślina - zadarnia, świetnie się rozrasta, o każdej porze roku jest ładna (moje zdjęcie jest z listopada), no i powtarza kwitnienie.
I wiało... Miałam dziś solidne sprzątanie na cmentarzu. Koło domu - nie, bo już doniczkowe pochowane. A teraz jest 12 stopni
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
U mnie w ogrodzie po takich wiatrach cała masa liści (głównie bukowych) z lasu, a w kominie grało, aż (nie)miło. Myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy, ale halne w Bielsku to były w porównaniu do tutejszych jakiś skromne podmuchy
choć może trochę przesadzam... Tu teraz na zewnątrz 14 st, na wieczornym spacerze nie było jednak przyjemnie ze wzgl. na wiatr. Oczywiście jestem tu chyba jedną z niewielu wyprowadzającą psa na spacer i to 2x dziennie - czasem spotykamy pieski, ale głównie takie, co się same na spacer wyprowadzają ;)
Aa nie pochwaliłam też Twojego karmnika - jest super
Też sobie kupiłam na all. - taki z miejscem na dachu, gdzie wiosną posadzę rozchodniki (a może coś innego)
Widziałam gdzieś w necie podobny i mnie zainspirował i chciałam przerobić sama zwykły, ale trafił mi się niedrogo już przystosowany do posadzenia roślin
Czeka jeszcze na zamontowanie - chciałam go powiesić na sośnie, ale stwierdzam, że podczas takich halnych nie ma szans, by nie odfrunąć lub przynajmniej nie pogubić zawartości stołówki. Więc czekam aż mój M. będzie miał wenę do zamontowania na jakimś paliku. Martwię się też o moje drzewka w okolicy przyłącza do kanalizacji - w tym tygodniu się podłączamy i niestety co najmniej jedno drzewko zostanie uszkodzone... Bo na przesadzenie już chyba za późno (w końcu to połowa listopada), a wcześniej nie pomyślałam 
Aa nie pochwaliłam też Twojego karmnika - jest super
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, te listeczki kolorowe w kroplacg deszczu wieczorową porą zachwyciły mnie 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,ogladając piękne jesienne zdjęcie mam wyrzuty sumienia,ze w listopadzie nie robiłam żadnych zdjęć u siebie.Czekam na odrobine słońca i ciągle go nie ma,ale dzisiaj bez wzgledu na pogode musze pstryknąć trochę zdjęć,bo listki berberysów opadna,a ja nie zdążę ich uwiecznić.
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Zdjecie pieska wygląda fantastycznie, jak sie słodziak cieszy, biega...