Piękne ,zadbane i takie zdrowe !!
 Piękne ,zadbane i takie zdrowe !!Choć tego zabezpieczania na zimę nie zazdroszczę
 Ja troszkę wycięłam i pograbiłam i jestem wykończona ...jednak starość nie radość
 Ja troszkę wycięłam i pograbiłam i jestem wykończona ...jednak starość nie radość   
 Buziaki!!

Piękne ,zadbane i takie zdrowe !!
 Piękne ,zadbane i takie zdrowe !! Ja troszkę wycięłam i pograbiłam i jestem wykończona ...jednak starość nie radość

Odpoczywamy w weekend
  Odpoczywamy w weekend   

Na Forum jest wiele życzliwych różanych ekspertek, na pewno pomogą
 Na Forum jest wiele życzliwych różanych ekspertek, na pewno pomogą   
  Różany zawrót głowy gwarantowany
  Różany zawrót głowy gwarantowany   Czyli wybieracie się na koncert? Fajnie
 Czyli wybieracie się na koncert? Fajnie  

Jesienią dosadziłam jej właśnie Chopina do towarzystwa. Mam nadzieję, że taki duet się sprawdzi. Wydaje mi się, że wizualnie te róże pasują.
  Jesienią dosadziłam jej właśnie Chopina do towarzystwa. Mam nadzieję, że taki duet się sprawdzi. Wydaje mi się, że wizualnie te róże pasują. Pracy w ogrodzie faktycznie sporo, ale mam nadzieję, że w sezonie się odwdzięczą
 Pracy w ogrodzie faktycznie sporo, ale mam nadzieję, że w sezonie się odwdzięczą   Nie żartuj z tą starością
  Nie żartuj z tą starością   Młoda dziewczyna z pasją i temperamentem, ot co! A że jesienią każdego z nas dopada zmęczenie sezonem, to taka kolej rzeczy. Buziaki
  Młoda dziewczyna z pasją i temperamentem, ot co! A że jesienią każdego z nas dopada zmęczenie sezonem, to taka kolej rzeczy. Buziaki 

To tak jak jaMig131 pisze:Ja również dziękuję
Aniu u mnie też 2 na 5
 .
 .

takie fotki o tej porze roku..to wstrząs po prostu!
 takie fotki o tej porze roku..to wstrząs po prostu!  

Po jej bokach rosną powojniki i jedna róża-nic się nie dzieje złego. Tylko na najszerszej ścianie (5 m) mam taką śliczną kolorową ziemię
 Po jej bokach rosną powojniki i jedna róża-nic się nie dzieje złego. Tylko na najszerszej ścianie (5 m) mam taką śliczną kolorową ziemię  

powojniki pewnie z czasem rozejdą się na całości kratki.
 powojniki pewnie z czasem rozejdą się na całości kratki.  
  Gości mam od wczoraj, weekend będzie wypoczynkowy
 Gości mam od wczoraj, weekend będzie wypoczynkowy   Przesyłka od Petrovica nie dojedzie dzisiaj więc i tak nie mam co sadzić.
 Przesyłka od Petrovica nie dojedzie dzisiaj więc i tak nie mam co sadzić.