Karkóweczkę robię z czerwona kapustą a spróbuję Twego przepisu
A te 2 pierwsze to wyglądają na wyższą szkołę jazdy, na pewno pierwszy

Aaaa Pesteczka tu się zawieruszyła

Jak robisz karkówkę z czerwoną kapustą? Mam własnie do wykorzystania pozostałą po zrobieniu surówki połówkę kapustki, może bym jutro na obiada strzeliła
  Jak robisz karkówkę z czerwoną kapustą? Mam własnie do wykorzystania pozostałą po zrobieniu surówki połówkę kapustki, może bym jutro na obiada strzeliła 

wow ale super przepisy-zwlaszcza ciasto
 wow ale super przepisy-zwlaszcza ciasto   i jak tu zgubic te zbedne 5kg?
 i jak tu zgubic te zbedne 5kg? 

Cieszę się, że przepisiki przypadły Ci do gustu i zapraszam częściej, również do dzielenia się pomysłami
 Cieszę się, że przepisiki przypadły Ci do gustu i zapraszam częściej, również do dzielenia się pomysłami 
 Żadna ze mnie profesjonalistka, czasem po prostu lubię pokombinować w kuchni, chociaż przez chwilę nie myślę wtedy o codziennych problemach jak się tak powyżywam w garach
  Żadna ze mnie profesjonalistka, czasem po prostu lubię pokombinować w kuchni, chociaż przez chwilę nie myślę wtedy o codziennych problemach jak się tak powyżywam w garach 
 Brzmi super, dziś popełnię na obiadek
 Brzmi super, dziś popełnię na obiadek 
 Co do "zbędności", to zgadzam się w 100% z Ilonką - na wiosnę
  Co do "zbędności", to zgadzam się w 100% z Ilonką - na wiosnę  Jak łapniemy za szpadle, motyki i grabie, to kilogramy będą umykać, że hej
 Jak łapniemy za szpadle, motyki i grabie, to kilogramy będą umykać, że hej 

W tym roku nie bardzo było się czym chwalić
  W tym roku nie bardzo było się czym chwalić   Ale może na wiosnę odważę się zacząć wątek ogrodowy
  Ale może na wiosnę odważę się zacząć wątek ogrodowy 

Co jedno danie to ciekawsze
 Co jedno danie to ciekawsze   Już za mną ta karkóweczka zaczyna łazić... A jeszcze ryż w jakiej formie dodany
 Już za mną ta karkóweczka zaczyna łazić... A jeszcze ryż w jakiej formie dodany  No po prostu cudności!!
 No po prostu cudności!!