Śliczności.
Moje nowe parapety!
- masik
- 1000p

- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje nowe parapety!
O rany jaka "kolorna"
Śliczności.
Śliczności.
- krokusik164
- 200p

- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a tam rasowy
toż to zwykły dachowiec
tylko, że czasami geny odpowiadające za kolor sierści tak się ułożą, że wychodzi taki... hmmm.... nijaki 
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
- masik
- 1000p

- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
Nijaki?
On jest jedyny w swoim rodzaju. Niepowtarzalny, wyjątkowy.
Zawsze twierdziłam, że gdyby mój kot zaginął...i musiałabym zbója "odszukać" w tłumie podobnych mu kotów, nie miałabym problemów z rozpoznaniem tego łaciatego futerka.
Nie ze mną te numery....
Zawsze twierdziłam, że gdyby mój kot zaginął...i musiałabym zbója "odszukać" w tłumie podobnych mu kotów, nie miałabym problemów z rozpoznaniem tego łaciatego futerka.
Nie ze mną te numery....
- krokusik164
- 200p

ja lubię takie "inne" kotki
tą co mam teraz wzięłam bo ma pół noska czarne i pół różowe
i wieeeeeelkie oczyska
w ogóle takie śmieszne łatki do tego
pomijając ciągłe ADHD
nie przeszkadza mi nawet, że ciągle atakuje i gryzie moje buty 
- anka93
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No ,to jakiś pobudzony, albo chce abyś i Ty boso chodziłakrokusik164 pisze:ja lubię takie "inne" kotkitą co mam teraz wzięłam bo ma pół noska czarne i pół różowe
i wieeeeeelkie oczyska
w ogóle takie śmieszne łatki do tego
pomijając ciągłe ADHD
nie przeszkadza mi nawet, że ciągle atakuje i gryzie moje buty
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale będziesz miała wesoło w domu

- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Drugi kot to świetny pomysł
. Też mam dwa i uważam, że to optymalna liczba, bo jeden, to za mało, a trzy, to za dużo
(przynajmniej na mój gust) Kicia ma naprawdę wyjątkowe umaszczenie, a zwłaszcza kolorowy ogonek; i" dobrze jej z oczu patrzy"
Z tym lubieniem się nawzajem, to może być ciężko, zwłaszcza na początku. Chociaż moje mieszkają ze sobą od ponad dwóch lat i co jakiś czas miewają większe lub mniejsze starcia. Wszystko zależy od tego jak charakterne trafią się zwierzątka i czy nie muszą koniecznie postawić na swoim. Trzeba być dobrej myśli i dać im trochę czasu na zapoznanie się, a wszystko będzie dobrze 
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
Eh, też chętnie bym wzięła sobie kotka, ale niestety moje dzieciaki by go..... zagłaskały
Kiedyś miałam kotka dachowca, ale gdy byłam w ciąży to kocica wyczuła chyba, że będzie dziecko i po prostu któregoś dnia zniknęła
Chodziłam i szukałam jej przez miesiąc czasu. Potem tylko zastanawiałam się co robi, gdzie jest, czy daje sobie radę. 
Kiedyś miałam kotka dachowca, ale gdy byłam w ciąży to kocica wyczuła chyba, że będzie dziecko i po prostu któregoś dnia zniknęła
- krokusik164
- 200p

ta moja to istny szatan
a ta nowa ponoć spokojna więc może się zrównoważą. ogólnie tamta po przejściach bo była potrącona i ktoś ją zgarnął zakrwawioną z ulicy, towarzystwo adopcyjne się nią zajęło i wyleczyło. chcę jej pomóc powrócić do sił i odzyskać wiarę w nowy domek
będę rozpieszczać, głaskać, rozpieszczać, tulić, rozpieszczać, karmić itd... 
- kwiaciara
- 200p

- Od: 28 wrz 2011, o 00:20
jaki niepowtarzalny ten twój nowy kotek 
- Nolinka

- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Moje koty też są przygarnięte od fundacji, która wyłapuje bezdomne koty i poddaje je sterylizacji. Dzikusy są wypuszczane na wolność, a te proludzkie cywilizują się w domach tymczasowych, gdzie można je obejrzeć i dowiedzieć się o charakterze i upodobaniach kota. Wolę te moje dachowce, które dostały od życia w kość, od tych hodowanych tylko po to, by się rozmnażały i przysporzały pseudohodowcom gotówki 
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
- krokusik164
- 200p

kotek niestety pojechał do innej Pani
wyprzedziła mnie z umową
ale na pocieszenie mam coś innego ;)
mój amarylisek

uparcie rozrastający się storczyk miniaturka

a tu skazany na śmierć oleander o którego walczyłam do upadłego

mój łobuziaczek kochany
żyjący i rosnący
balkonowe napierniczałki

no i oczywiście największa gwiazda zmęczona po ciężkim dniu pracy (po objadaniu kwiatków i wypijaniu wody z ukorzenianych gałązek)
mój amarylisek

uparcie rozrastający się storczyk miniaturka

a tu skazany na śmierć oleander o którego walczyłam do upadłego

mój łobuziaczek kochany

balkonowe napierniczałki

no i oczywiście największa gwiazda zmęczona po ciężkim dniu pracy (po objadaniu kwiatków i wypijaniu wody z ukorzenianych gałązek)

- labka1

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystko pięknie ale wzięłaś złe linki, powinien być ten co ma zaznaczone 500px chyba 4 licząc od góry w tej ramce z kodami.
Poza tym wszystko pięknie, kicia faktycznie zmęczona, olek odbija wspaniale pokazując nowe ,młode listki..
amarylisek kwitnie prześlicznie, pewnie w domku od razu weselej...
Poza tym wszystko pięknie, kicia faktycznie zmęczona, olek odbija wspaniale pokazując nowe ,młode listki..
amarylisek kwitnie prześlicznie, pewnie w domku od razu weselej...
- krokusik164
- 200p

kurcze tam były tylko dwa co nie trzeba konta premium czy coś takiego. a te chociaż jak się na nie kliknie to powiększają się do oryginalnego rozmiaru.
no pewnie, że weselej
męża non stop męczę tym, żeby patrzył albo na amarylisa albo na oleandra i podziwiał zdolną żonę 
no pewnie, że weselej