Geniu skoro zamykasz ogród to napisz co otwierasz; jakieś pogaduszki. gotowanie, robótki ręczne, krytykę literacką lub teatralną, no bo jak to bez Twojego wątku
Aza pisze:Geniu skoro zamykasz ogród to napisz co otwierasz; jakieś pogaduszki. gotowanie, robótki ręczne, krytykę literacką lub teatralną, no bo jak to bez Twojego wątku
Olgo kochana jesteś będę odwiedzać otwarte już wątki w Off -topic i zaglądać do wątków ogrodowych .
Gieniu no coś Ty, wtedy gdy się ma więcej czasu na forum to zamkniesz wątek? Zawsze coś się znajdzie jakiś temat do rozmowy:)
Choć z 2 strony Cię rozumiem, sama niewiele mam co pisać u siebie, gdy nie robię na działce zdjęć. Pewnie dopiero od lutego zacznie się sezon na nowe siewy domowe:)
e-genia pisze:Iwonko, Jacku po mrozie nie ma już śladu ,nawet roślinki nie które ładnie się trzymają .
Przedostatniej nocy dziki podeszły prawie pod mój ogród zobaczcie co porobiły
Geniu dziki przygotowały Ci miejsce na nowe nasadzenia
Podziwiam Twoją kolekcję irysów. Ja dopiero w zeszłym roku zakochałam się w nich. mam kilka, ale niektóre jeszcze u mnie nie kwitły.
Masz cudowne odmiany.
Gieniu,nie zamykaj wątku,przeczekaj ze wspomnieniami,a bądż z nami.Też myślałam o zamknięciu do wiosny ,ze swoimi problemami,ale jakoś zrezygnowałam.Nie trzeba siedzieć codziennie,pisać,wstawiać zdjęcia,ale miej kontakt z nami.
Geniu Ty masz tyle jeszcze nie pokazanych zdjęć. Ciekawe są historie rozwoju jakiejś roślinki, z na to brak czasu w sezonie. Jak nic własnego nie otwierasz to tego nie zamykaj. Ja jak opłacę Imageshacka to będę więcej wstawiała.
Małgosiu, Olgo ale ja będę miała kontakt z Wami, nie wyobrażam sobie inaczej .
Moje zdjęcia już wszystkie były pokazane , ja też od roku opłacam Image a od kilku lat Fotosik ,żeby zdjęcia nie ginęły ze starszych wątków , ale z Fotosikiem chyba skończę .
obuwiki, w związku z tym że wiosną mam posiać trawnik jesienią były przesadzane razem z przylaszczkami , jestem ciekawa jak mi przezimują, czy to przesadzanie im nie zaszkodzi .