Witam Cię bardzo serdecznie Ruda
Rzeczywiście z tą pogodą to tak jest, ze jak zapowiadają deszcz w pogodzie to się zgadza u Was w Wa-wie, a w GW to zawsze mamy go dzień wcześniej No i dzisiaj mówią faktycznie w zetce o dżdżystym poranku, a u nas piękne słoneczko od rana, ale i tak nalało porządnie w nocy
Ewciu! i ja przywitać się jeszcze przed zimą. już widać efekty wytężonej pracy na działeczce. Będę do Ciebie zaglądała z wielką przyjemnością. W wolnej chwili zapraszam do mojego wątku!Pozdrawiam cieplutko!
Witam Wszystkich:)
Jaka okropna zima w wielu zakątkach kraju zawitała
Wobec tego posyłam Wam trochę ciepła, bo u nas dopiero tej nocy przymroziło do -2C, a śnieg jeszcze ani razu nie padał
Wobec tego widok dzisiejszy z okna .
Pozdrawiam serdecznie
i jeszcze jedna może nie najcieplejsza, ale ładna jesień
Ewuniu zaciekawił mnie tytuł wątku i tak oto trafiłam na Twoją działkę.
Widzę, że ogrom pracy już wykonaliście i to w krótkim czasie .
Będę zaglądać i kibicować przy dalszym zagospodarowywaniu działeczki.
Pozdrawiam.
Jak to miło Lidka gościć Cię u mnie . Niewiele osób tu zagląda , ale i ja nie pokazuję nic nowego bo padł mi kompik ze zdjęciami i nie wiem kiedy go naprawię , ale jest nadzieja.
Poza tym zima idzie i niewiele się dzieje.
Dla smutnych z powodu pięciu prawie miesięcy przymusowego siedzenia w domu troszkę kolorków.
Popatrzcie proszę jakie cudne dalie są na świecie.
Aniu skarbie! jak to spokój? Ja dopiero do ,,H" doszłam a już półtora strony chciejstw zapisane. My tu przecież na tym forum nieuleczalni jesteśmy nie ma się co łudzić
A oto mój nowy nabytek- kto to widział, żeby człowiek tak jak ja cieszył się z takiej....... kupy
No , ale przecież to złoto ogrodników, krówki długo na to pracowały- popracujemy i my
A ilu tu nowych mieszkańców przybyło wraz z tym zakupem Dżdżownic całe ,,roje" aż miło